Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Sony MHC-V11

Termékkatalógus
Sony MHC-V11
4,5 14 értékelés
Bluetooth hangszóró - aktív, Bluetooth NFC, mikrofon, AAC, LDAC és SBC támogatása, rádió, távirányító, 470W teljesítmény
Kód:  GS580d4o Termékszám:  MHCV11.CEL Gyártó honlapja:

Sony MHC-V11

Egy stílusos hangszóró a bulikra

A Sony audiorendszer DJ funkciókat, DSEE technológiákat is kínál a tömörített fájlok és integrált fogantyúk minőségének javítására, amely utóbbi megkönnyíti az eszköz hordozását. További hangszórók csatlakoztathatók a rendszerhez Bluetooth-kompatibilis NFC használatával. A zenét CD, USB és FM tuner által is le lehet lejátszani. Szeretnéd a bulin szórakoztatni barátaidat? A karaoke mód és a két mikrofonbemenet segítségével szórakoztató órákat élhetsz át.

 

Lenyűgöző és erőteljes basszus
Olyan hatásokat is beállíthatsz, mint a visszhang vagy a csillapítás. A beállítások és az aktuális lejátszás információi egy éles LED kijelzőn jelennek meg. A Mega Bass funkcióval kiemelheted a basszust, melytől minden vibrálni fog a hangszóró körül.

DJ Effektek és Party Chain
Szeretnél megfelelő hátteret biztosítani a buli számára? A Party Chain segítségével a Sony MHC-V11 készülék könnyen csatlakoztatható más rendszerekhez. Emellett kísérletezhetsz a DJ-effektekkel is, hogy gazdagítsd a zenéd. A Karaoke funkció segítségével versenyezhettek a legjobban előadott dal címért.

 

Csatlakozás tele lehetőségekkel
A DSEE használata javítja a tömörített zenefájlok minőségét. Más eszközöket, például okostelefonokat, MP3-lejátszót, tabletet és két mikrofont is csatlakoztathatsz a hangszóróhoz audio csatlakozókkal és USB-vel. A kényelmes irányítás érdekében az audiorendszerhez távirányító is tartozik.

 

Párosítás okostelefonnal
A Sony MHC-V11 hangszórót egy okostelefonnal is irányíthatod a SongPal alkalmazás segítségével. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen szabályozd a hangbeállításokat, vagy akár a parti megfelelő pillanatában indítsd el a dalt, amit imádsz.

 

LEGFŐBB JELLEMZŐK
Visszaállítja a tömörített fájlok minőségét
FM rádió, Bluetooth / NFC, CD és USB lejátszás
Speciális DJ-effektusok
Mega Bass az erőteljes basszushoz
Kapcsolódás más rendszerekhez a Party Chain technológia segítségével

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!
Csatlakozó típus
CD Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, NFC Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
CD Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, NFC Kész!
USB
1 × Kész!

Audio átvitel

Támogatott kodekek
AAC, LDAC, SBC Kész!

Karakterisztika

Maximális teljesítmény
470 W Kész!

Soundbar méretek

Szélesség
29 cm Kész!
Mélység
26,5 cm Kész!
Magasság
60 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
10 kg Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Party Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

T. Címzett! Ma leadtam egy megrendelést 190837427 számon. Át is utaltam az összeget. Később vettem észre, hogy az eszköz nem hordozható. Ezért módosítani szeretném megrendelésemet JBL Partybox 100 termékre. Természetesen a különbözetet ráfizetem, ha szükséges. Ez utóbbi termékre nem kérek + garanciát, sem visszaküldési lehetőséget. Köszönettel: Szimicsku Ferenc

Kérdések és válaszok: Sony MHC-V11
Kiegészítők: Sony MHC-V11 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony MHC-V11. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony MHC-V11. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony MHC-V11. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony MHC-V11.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ