Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Sony MHC-V41D

Termékkatalógus
Sony MHC-V41D
5 1 értékelés
Mini hifi – Audio CD/DVD/MP3/Xvid/MPEG4 audio rendszer, FM tuner RDS, Bluetooth, NFC, HDMI, USB, 2 x mikrofon, karaoke, Music Center, gesztusvezérlés, DJ effektek
Kód:  GS580d4t Termékszám:  MHCV41D.CEL Gyártó honlapja:

Sony MHC-V41D

Kisebb vagy akár nagyobb házibulikban is kiváló szolgálatot tesz a Sony MHC-V41D hangrendszer. Ugyanakkor tökéletesen mobil, így bárhová magaddal viheted. Bárhol legyen is, kitűnik kiváló minőségű hangzásával, rendkívüli basszusával és látványos világításával, amelyek igazi fesztivál hangulatot idéznek. A beépített görgők megkönnyítik az áthelyezést, és ha beállítottad a megfelelő helyre, nincs más dolgod, mint egyszerűen csatlakoztatni Bluetooth és NFC segítségével. Nemcsak a felső panelen, hanem gesztusokkal is irányíthatod.

A Sony MHC-V41D mini rendszer legfontosabb jellemzői

  • Kiváló hangminőség rendkívüli basszus hangzással
  • Hatékony táncparkett-megvilágítás
  • Két ferdesugárzó, két középsugárzó és egy basszus
  • Karaoke és DJ üzemmód, valamint gitár csatlakoztatási lehetőség
  • Gesztusvezérlés, panelen vagy mobil-applikációval történő vezérlés
  • Lehetőség további audio rendszerek és egyéb okostelefonok csatlakoztatására
  • Integrált görgők és vízcseppnek ellenálló panel
  • Folyamatos streamelés NFC és BLUETOOTH technológiák segítségével
  • Beépített DVD lejátszó és HDMI csatlakozó

Pezsdítsd fel a bulit

A két ferdesugárzó, két középsugárzó és egy mélynyomó mellett a remek világítás is segítségedre lesz abban, hogy felpörgesd a partit, sőt a MHC-V41D két mikrofon bemenettel is rendelkezik. Így minden készen áll az élő karaoke showra. Ezzel az audio rendszerrel egyszerűen lehetetlen unatkozni, hiszen elektromos gitárt is csatlakoztathatsz az egyik bemenethez, így te lehetsz a parti koronázatlan királya. Három üzemmód közül választhatsz. A Clean felel a tiszta hangért, az overdrive a gitár torzításáért, a bass pedig a basszusgitárért. Az integrált görgők és a hangrendszer gyártásához használt minőségi anyagok tökéletes élményt kínálnak. Ha filmeket szeretnél nézni, akkor is elégedett leszel a beépített DVD lejátszóval. A képernyőhöz egy HDMI csatlakozóval csatlakoztathatod.

Vezérlés és MHC-V41D csatlakozás

A hangrendszer vezérlése rendkívül egyszerű a vezeték nélküli technológiának köszönhetően, és ha úgy gondolnád, hogy ennél már nem lehet intuitívabb, akkor tévedsz. A tetején egy kifinomult panel található, amely nemcsak gombokat tartalmaz, de a gesztusokra is reagál. Semmi sem akadályozhat meg abban, hogy igazi DJ legyél a saját bulidon. A telefonodon elérhető Sony Media Center segítségével kényelmesen kezelheted a hangrendszert akár messziről is. A Fiestable alkalmazás lehetővé teszi a világítás távolról történő kezelését, valamint a DJ vagy a karaoke mód beállítását. Ezek az alkalmazások szintén támogatják a gesztusvezérlést, ezért számos utasításhoz elég csak elfordítani a csuklódat. Az applikációk kompatibilisek az Android és az iOS rendszerekkel. Ha a hangrendszert túl kevésnek találnád a bulidhoz, ne feledd, hogy akár ötvenet is csatlakoztathatsz Bluetooth-on keresztül, aminek köszönhetően akár egy hatalmas termet is megtölthetsz zenével.

Paraméterek

Kapcsolódás
Bluetooth Kész!
Tuner típusa
FM Kész!
Tömeg
13,5 kg Kész!

Csatlakozás és lejátszás

Kapcsolódás
Bluetooth Kész!

Rádió

Tuner típusa
FM Kész!

Méret & súly

Tömeg
13,5 kg Kész!

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» Összes Hifitorony

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony MHC-V41D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony MHC-V41D. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony MHC-V41D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony MHC-V41D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony MHC-V41D.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ