Shop roku Shop roku

Sony MHC-V77DW

Termékkatalógus
Sony MHC-V77DW
5 1 értékelés
Mini hifi - CD / DVD / MP3 / Xvid / MPEG4, FM rádió RDS-el, Bluetooth, NFC, WiFi, HDMI, USB, DLNA, 2x mikrofon bemenet, karaoke, Chromecast, Spotify, SongPal, fröccsenésálló vezérlőpult, mozdulatvezérlés, DJ effektek
Kód:  GS580d5k Termékszám:  MHCV77DW.CEL Gyártó honlapja:

Sony MHC-V77DW

Pörgesd fel a bulit az erőteljes All-In-One rendszer segítségével. A fények az aktuális zenéhez igazodva pulzálnak. A termék egyszerűen kezelhető okostelefonról a SongPal vagy a Fiestable segítségével. A végtelen zenét a Spotify Connect és a beépített Chromecast biztosítja.

Főbb jellemzők

  • nagy teljesítményű all-in-one készülék
  • zene lejátszás USB, Bluetooth, WiFi és NFC segítségével
  • kiváló minőségű BT streaming LDAC kodekkel
  • többhelyiséges zenehallgatás funkció
  • fröccsenésálló vezérlőpult mozdulatvezérléssel
  • Spotify Connect és Google Chromecast támogatás
  • 2 mikrofon bemenet karaoke bulihoz
  • HDMI bemenet TV-ről való hanglejátszáshoz
  • kerekek és fogantyú a könnyű hordozhatóság érdekében
  • FM rádió és USB bemenet (MP3, AAC, WMA, WAV / AIFF, FLAC, ALAC és DSD formátumok)

Karaoke verseny

Egy jó kis karaoke bulira vágysz? Az MHC-V77DW-vel nem gond! Egyszerűen csak csatlakoztasd a TV-hez és helyezz be egy karaoke DVD-t vagy énekelj YouTube videókra. A két mikrofonbemenet a pontozási és hangeffektus-lehetőségekkel felejthetetlen élményt nyújt neked és barátaidnak. És ha a kedvenc dalod nem elérhető vokál nélkül, használd a vokálszabályozó funkciót a CD-n.

Erőteljes és könnyen mozgatható

A gyártó tényleg mindenre gondolt. Bárhol élvezheted a hangzást, hiszen a helyváltoztatás nagyon könnyű a kerekek és a fogantyú segítségével. Nagyobb helyeken vagy kint a szabadban Fiesta módra válthatsz, amely maximum hangnyomást ad. Futás közben, bulikon rendszeresen kilöttyen az ital, esetenként felborul egy pohár. A Sony MHC-V77DW-vel azonban ez sem jelent problémát, mivel a vezérlőpult fröccsenésálló.

Paraméterek

Tuner típusa
FM, AM Kész!
Hangszóró szélesség
340 mm Kész!
Hangszóró magasság
924 mm Kész!
Hangszóró mélysége
378 mm Kész!
Tömeg
22 kg Kész!

Rádió

Tuner típusa
FM, AM Kész!

Méret & súly

Hangszóró szélesség
340 mm Kész!
Hangszóró magasság
924 mm Kész!
Hangszóró mélysége
378 mm Kész!
Tömeg
22 kg Kész!

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» Összes Hifitorony

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Mekkora ennek a hangszórónak a teljesítménye (meghaladja-e a 1440 W-t)

Kérdések és válaszok: Sony MHC-V77DW
Kiegészítők: Sony MHC-V77DW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony MHC-V77DW. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony MHC-V77DW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony MHC-V77DW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony MHC-V77DW.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ