AP+ nový vizuál Shop roku

Sony MHC-V81D

Termékkatalógus
Sony MHC-V81D
5 3 értékelés
Mini hifi - CD / DVD / MP3 / Xvid / MPEG4 audio rendszer, FM tuner RDS-el, Bluetooth, LDAC, NFC, HDMI, USB, 2x mikrofon bemenet, karaoke, Music Center, gesztusvezérlés, cseppálló vezérlőpanel, DJ effektusok, Taiko üzemmód, 360°-os party fények, hátsó magas hangszórók
Kód:  GS580d5j Termékszám:  MHCV81D.CEL Gyártó honlapja:

Sony MHC-V81D

A Sony MHC-V81D hangrendszert a kis- és nagyszabású bulikhoz tervezték, tökéletes mobilitásának köszönhetően azonban bárhová magaddal viheted. Mindenhol kiemelkedik 360 °-os élő hangtechnikájával és látványos, 360 °-os fényeivel, amelyek fesztivál hangulatot teremtenek. A szállításban a beépített görgők segítenek majd, és amint a megfelelő helyre kerül, elég csak csatlakozni hozzá Bluetooth vagy NFC technológia segítségével. A ferdén elhelyezett közép- és magas hangszórók nagy területet fednek le hanggal, a felső rész pedig cselekvésre késztet a vezérlőpanelnek köszönhetően, amely dobolás üzemmóddal is el van látva.

A Sony MHC-V81D mini hangrendszer legfontosabb jellemzői

  • Precíz 360 fokos hangzás és világítás
  • 4 magas, 4 közép és 1 basszus hangszóró
  • Gesztusokkal, a panellel és mobilalkalmazásokkal is vezérelhető
  • Lehetőség van további audio rendszerek és okostelefonok csatlakoztatására 
  • Karaoke, DJ, dobolás, vagy gitárcsatlakozás üzemmódok
  • Integrált görgők és cseppálló panel
  • Folyamatos streamelés NFC és BLUETOOTH technológiák segítségével
  • Beépített DVD-lejátszó és HDMI-csatlakozó

Készen áll arra, hogy felpörgesse a bulit

A 360 fokos térhatásnak is örülni fogsz, amely lefedi az egész táncparkettet. 4 magas hangszóró (kúpos), 4 közép hangszóró (kúpos) és egy basszus áll a rendelkezésedre. A hatékony megvilágítás mellett, ami felpörgeti a bulit, az MHC-V81D két bemenettel is el van látva mikrofonok csatlakoztatáshoz. Így igaz - akár karaokézhattok is! Ezzel az audio rendszerrel garantáltan nem fogtok unatkozni, hiszen az egyik bemenetbe akár elektromos gitárt is csatlakoztathatsz, ezzel is megfűszerezve a fellépést. Három üzemmód közül választhatsz: Clean a tiszta hangzáshoz, Overdrive a gitár torzított hangjához, és Bass a basszusgitárhoz.

Az MHC-V81D vezérlése és csatlakoztathatósága 

Ennek az audio rendszernek a vezérlése rendkívül egyszerű a vezeték nélküli technológiának köszönhetően, és ha úgy gondolod, hogy ennél már nem is lehet intuitívabb, akkor tévedsz. A hangrendszer teteje kifinomult érintőképernyős panellel van ellátva, amely nem csak rengeteg gombot tartalmaz, de a gesztusokra is reagál. Így semmi sem áll az utadban - valódi DJ lehetsz a bulidon! A telefonodban található Sony Media Center alkalmazás segítségével akár távolról is vezérelheted az egész bulit, a Fiestable pedig egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi a világítás és a DJ vagy karaoke üzemmódok irányítását távolból is. Ezek az alkalmazások is támogatják a gesztusvezérlést, így több utasításhoz is elég csak a csuklódat elfordítani, és hasonlók. Az alkalmazások kompatibilisek az Android és az iOS operációs rendszerekkel. És ha még ez sem lenne elég a bulidhoz, ne felejtsd el, hogy akár 50 audio rendszert is csatlakoztathatsz Bluetooth-on keresztül, aminek köszönhetően a tágasabb termeket is betölti majd a zene.

Kiváló minőségű kivitelezés DVD-lejátszóval együtt

Minden bizonnyal Te is tudod, hogy a bulik néha túl jól sikerülnek, ezért értékelni fogod, hogy a felső vezérlőpanel ellenáll a fröccsenő víznek. Az integrált görgőkkel és a kiváló minőségű anyagokkal, amiket a készülék gyártásához használtak, tökéletes élményekben lesz részed. Ha pedig szívesen nézel filmeket, akkor örülni fogsz a beépített DVD lejátszónak is - a képernyőhöz való csatlakoztatáshoz a hangrendszert HDMI csatlakozóval is ellátták.

Paraméterek

Kapcsolódás
Bluetooth Kész!
Tuner típusa
FM Kész!
Tömeg
26,5 kg Kész!

Csatlakozás és lejátszás

Kapcsolódás
Bluetooth Kész!

Rádió

Tuner típusa
FM Kész!

Méret & súly

Tömeg
26,5 kg Kész!

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» Összes Hifitorony

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony MHC-V81D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony MHC-V81D. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony MHC-V81D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony MHC-V81D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony MHC-V81D.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ