AlzaBoxy Q1 ApF HU

Sony Micro SDXC 32GB Class 10 + SD Adapter

Termékkatalógus
Sony Micro SDXC 32GB Class 10 + SD Adapter
5 6 értékelés
Memóriakártya - Max. ~95 MB/s olvasási sebesség, max. 70 MB/s írási sebesség, ideális mobiltelefonokhoz; tabletekhez; kamerákhoz; stb.
Kód:  DU212l1b Termékszám:  SR32UXA Gyártó honlapja:

Sony Micro SDXC 32GB Class 10 + SD Adapter

Ha nagy sebességű memóriakártyát keresel a digitális fényképezőgépedbe, vagy videókamerádba, akkor ez a Sony memóriakártya kiváló választás lehet. Magas adatátviteli sebesség, strapabíró ház, és nagy kapacitás jellemzi, és jár mellé az ún. File Rescue szoftver is, ingyen.

Legfontosabb jellemzők

  • Olvasási sebesség max. ~95 MB/s
  • File Rescue adathelyreállító szoftver
  • Vízálló, ellenáll a röntgensugaraknak, az ütéseknek és a magas hőmérsékletnek egyaránt
  • SD adapter

Kompromisszumoktól mentes sebesség, nagy kapacitás és megbízhatóság

Többé nem kell sokat várnod arra, hogy a fájlok gyorsan átkerüljenek a számítógépedről a memóriakártyádra, vagy éppen fordítva. A 95MB/s olvasási sebességnek és a max. 70 MB/s írási sebességnek köszönhetően a fájlok pillanatok alatt átmásolhatóak. Ennek köszönhetően nem probléma a 4K Ultra HD, 3D, és Full HD videók rögzítése sem. A nagy kapacitásnak köszönhetően azonban nem csak videófájlok, hanem egyéb adatok is egyszerűen tárolhatóak a memóriakártyán. A memóriakártya rendkívül megbízható és strapabíró, még extrém körülmények (pl. röntgensugarak, víz, magas hőmérséklet, ütések, stb.) esetén is.

File Rescue szoftver

A Sony memóriakártyák tulajdonosai ingyenesen letölthetik az ún. File Rescue szoftvert. Ezzel a hatékony eszközzel visszaszerezheted a sérült, vagy törölt adataidat. A szoftver könnyen kezelhető, és jól áttekinthető, így bárki számára könnyen elsajátítható a használata. A szoftver a XAVC formátumot, és a 4K felbontású videókat is támogatja.

Paraméterek

Tárhelykapacitás
32 GB Kész!
Olvasási sebesség
95 MB/s Kész!
Írási sebesség
70 MB/s Kész!
Sebességosztály
Class 10 Kész!

Kapacitás

Tárhelykapacitás
32 GB Kész!

Sebesség

Olvasási sebesség
95 MB/s Kész!
Írási sebesség
70 MB/s Kész!

Sebességkategória

Sebességosztály
Class 10 Kész!
Memóriakártya felülete
UHS-I, U3 Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» További Memóriakártyák

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Micro SDXC 32GB Class 10 + SD Adapter Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony MicroSDHC 32GB Class 10 + SD adaptér. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony MicroSDHC 32 GB Class 10 + SD adaptér. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony MicroSDHC 32 Gigabyte Class 10 + SD-Adapter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony MicroSDHC 32 Gigabyte Class 10 + SD-Adapter.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ