A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Sony Mobile SCBJ10 Style Back Cover Xperia 5 Red készülékekhez

Termékkatalógus
Sony Mobile SCBJ10 Style Back Cover Xperia 5 Red készülékekhez
5 1 értékelés
Mobiltelefon tok - Sony Xperia 5 készülékhez, hátlap, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak és gumírozott felület, anyaga: tpu,
Kód:  SOMdt11 Termékszám:  1320-1068 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony Mobile SCBJ10 Style Back Cover Xperia 5 Red készülékekhez Megszűnt

Sony Mobile SCBJ10 Style Back Cover Xperia 5 Red készülékekhez

Ez a puha mobiltok tökéletes védelmet garantál a karcolásokkal szemben. A(z) tPU (Silikon) alapanyag szembetűnő rugalmasságot és esésnek ellenálló, megbízható merevséget biztosít a(z) Sony Mobile SCBJ10 Style Back Cover Xperia 5 Red készülékekhez részére. Gumírozott felülete segít a szilárd és biztos fogásban. A telefon formájának, a különböző gombok elhelyezkedésének megfelelően találhatóak rajta kivágások, amelyek nélkül a mobiltelefon szinte használhatatlan lenne.

A(z) Sony Mobile SCBJ10 Style Back Cover Xperia 5 Red készülékekhez fontos paraméterei

  • Nyílásokkal a különböző gombok akadálymentes használatáért
  • A(z) Sony Mobile SCBJ10 Style Back Cover Xperia 5 Red készülékekhez alapanyaga: tPU (Silikon)
  • Méretek: 71,4 × 161 × 10,8 mm
  • A(z) Sony Xperia 5 okostelefonhoz készült

Paraméterek

Típus
Hátlap Kész!
Anyag
TPU, Gumi Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Puha Kész!
Tömeg
28 g Kész!
Szín
Piros Kész!

Típus és anyag

Típus
Hátlap Kész!
Anyag
TPU, Gumi Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Puha Kész!
Tömeg
28 g Kész!

Szín és motívum

Szín
Piros Kész!

Méret

Mélység
10,8 mm Kész!
Szélesség
71,4 mm Kész!
Magasság
161 mm Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Mobile SCBJ10 Style Back Cover Xperia 5 Red készülékekhez Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Mobile SCBJ10 Style Back Cover pro Xperia 5 Red. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Mobile SCBJ10 Style Back Cover pre Xperia 5 Red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Mobile SCBJ10 Style Rückseite für Xperia 5 Red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Mobile SCBJ10 Style Rückseite für Xperia 5 Red.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ