Shop roku 30 dnů na vrácení

Sony NW-A45B fekete

Termékkatalógus
Sony NW-A45B fekete
5 1 értékelés
Mp3 lejátszó - 16 GB memória, akár 45 óra lejátszási idő, 3,1" kijelző (800 × 480), TFT, Bluetooth, FM rádió, NFC, támogatott audio formátumok: AAC, MP3, FLAC, WAV, WMA, AIF, APE, ALAC és DSD
Kód:  JW062m Termékszám:  NWA45B.CEW Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony NW-A45B fekete

A zene szerelmese vagy, de inkább mobiltelefont szereted használni lejátszóként? Az egyik legjobb megoldás a Sony új zenelejátszójának megvásárlása. Ez a modern Walkman NW-A45B érintőképernyővel gondoskodik róla, hogy elegendő órán keresztül hallgathass zenét bármikor. Első pillantásra érdemes megemlíteni az eredeti fekete designt egy tipikus Walkman logóval. A Sony oldalán praktikus gombok, fülhallgató és töltő csatlakozók találhatók.

A Sony Walkman NW-A45B fekete lejátszó legfontosabb jellemzői

  • Eredeti kivitel fekete színben
  • A Walkman tartalmaz egy 3,1"-os érintőképernyőt
  • A Sony akár 45 órás akkumulátor élettartamot garantál
  • A 16 GB-os tárhelyet memóriakártyával bővítheted
  • Egyszerű fejhallgató-csatlakozás Bluetooth technológiával, NFC képességgel
  • A Sony Walkman NW-A45B eltávolíthatja a zajokat és csökkentheti a környezeti zajokat
  • Praktikus vezérlőgombok a lejátszó oldalán




Tökéletesen tiszta zenehallgatás

A fekete NW-A45B Walkmanen zenét hallgathatsz. Belső csatlakozása ólommentes forraszanyagból készül, amely biztosítja az alaplapon lévő áramkörök és az egyedi jelek hatékony átvitelét. Az LDAC technológia jobb hangminőséget nyújt, mint a zenei CD hallgatása. A hagyományos vezeték nélküli technológiát használja, és háromszor gyorsabban továbbítja a hangot.

Könnyen kezelhető fekete Sony NW-A45B

Bosszant a kijelző állandó feloldása, a fényerő a környezeti megvilágítás miatt, és a hasonló megjelenítési problémák minden alkalommal, amikor zeneszámokat váltanak? Az érintőképernyőn kívül a Sony Walkman oldalsó gombjaival is beállíthatod a hangerőt, csökkentheted, bekapcsolhatja és leállíthatod az aktuális műsorszámot, és behelyezheted a microSD-kártyát. Tehát nem kell kivennie a zsebéből a Walkman NW-A45B készüléket.

Technológiailag kifinomult Walkman

A Sony NW-A45B számos technikai funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a zenehallgatást. A fejhallgatók csatlakoztatásához nincs szükség vezetékre, és a Bluetooth LDAC és NFC vezeték nélküli technológiát használhatjod. A Walkman szintén csökkenti a zajokat.

Olyan zenelejátszó, amely szinte bármit lejátszik

Vannak fájlok FLAC, ACC vagy WAV formátumban, és nem játszhatók le? Ez nem jelent problémát a Sony új Walkman-jával. Ez a kis lejátszó több mint 10 különböző audio formátumot képes lejátszani. Ha zenét készítesz, akkor minden bizonnyal értékelni fogod a legtisztább DSD formátumot, és ha rendszeres felhasználó vagy, megtalálod a kedvenc MP3, WAV, AIFF, WMA, AAC, HE-AAC, ALAC és MQA formátumokat.


Paraméterek

Tárhely kapacitása
16 GB Kész!
Memóriakártya nyílás
Micro SD Kész!
Csatlakozás
USB 2.0, WM port Kész!
Támogatott audio formátumok
AAC, AIF, ALAC, APE, DSD, FLAC, MP3, WAV, WMA Kész!
Kijelző típusa
TFT Kész!

Kapacitás

Tárhely kapacitása
16 GB Kész!
Memóriakártya nyílás
Micro SD Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
USB 2.0, WM port Kész!

Támogatott formátumok

Támogatott audio formátumok
AAC, AIF, ALAC, APE, DSD, FLAC, MP3, WAV, WMA Kész!

Kijelző

Kijelző típusa
TFT Kész!
Felbontás - pixel
800 × 480 Kész!

Akkumulátor

Lejátszási idő - zene
45 óra Kész!

Méret & súly

Szélesség
55 900 mm Kész!
Magasság
97,5 mm Kész!
Mélység
10,9 mm Kész!
Tömeg
98 g Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» Összes MP3 lejátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony NW-A45B fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony NW-A45B černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony NW-A45B čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony NW-A45B Walkman schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony NW-A45B Walkman schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ