AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Sony PlayStation 3 Slim új 12 GB

Termékkatalógus
Sony PlayStation 3 Slim új 12 GB
4,7 103 értékelés
Konzol Playstation 3, 12 GB flash memória, a Blu-ray meghajtó, 1 gamepad, HDMI kimenet
Kód:  MS002a1 Termékszám:  PS719448716 Gyártó honlapja:

Sony PlayStation 3 Slim új 12 GB

Sony PlayStation 3 SuperSlim kínál az összes funkcióját van szokva, de most már egy nagyon kompakt és tökéletesen takarékos csomag. Átfogó változás architektúrák megérintette elhelyezése hardver, félvezetők, lyuk BD és hűtőrendszert. Az eredmény egy sokkal vékonyabb és könnyebb testet tartó szemben elődje - 20% -kal csökkent a vastagság, súly, fogyasztás és a zajcsökkentés. Tehát, ha szerelmeseinek elegáns elegáns design, a tér és az energiatakarékos megoldásokat, akkor a multimédiás otthoni nem utolsó alakulását PlayStation 3 biztosan hiányozni!

Az új konzol segítségével lehet beállítani a PS3 igényeid: kezdődik 12 gigabyte modellt, majd a kapacitás növelése a csatlakozó 250 GB merevlemez (HDD). Ez az egyik a nagy perifériák ami kell szabadítani egyidejűleg más fontos kiegészítők, mint. függőleges állvány kínál nagyobb látszög PS3.

A tényleges konzol maga lett frissítve a legújabb verzióra a firmware, amely támogatja az játék 3D-s filmek és játékok 3D-ben. PlayStation 3 minden bizonnyal büszkesége a nappali, ami azt bizonyítja, nem csak a játékkonzol, hanem a szerepe a média center WiFi kapcsolat.

PlayStation 3 SuperSlim olyan fejlett hardware eszközök, amely csökkenti az energiafogyasztást és a hőleadás. Ez elsősorban a fejlett gyártási mikroprocesszor architektúra a Cell Broadband Engine. Ez egy hatalmas chip kifejlesztett IBM, amely biztosítja a kiváló teljesítmény és az otthonokba, és megnyitja az utat egy új generációs igazi szórakozás. Innováció a gyártási folyamat is Nvidia RSX grafikus mag. Ez most büszkélkedhet architektúra által használt legmodernebb számítógépes grafikus kártyákat.

A felület konzol öröm WiFi vezeték nélküli kapcsolat és Bluetooth 2.0. TV csatlakoztatása, hogy biztosítsa a HDMI csatlakozó. SuperSlim modell fel van szerelve egy speciális BRAVIA Sync. Ez a kapcsolat a Sony BRAVIA TV-hez HDMI kábellel ICD XMP PS3 a TV távirányító. Van LAN interfész formájában RJ-45 csatlakozót használnak a vezetékes Internet kapcsolat, amely lehetővé teszi a WiFi, valamint az interaktív környezet PlayStation Network. Rajta játszhat online játékokat vagy beszélgethet a barátaival a világ minden tájáról. Ezen berendezések be- és kimenetek hiányzik pár USB 2.0 és optikai digitális audio S / PDIF kimenet a házimozi rendszerek.

Műszaki adatok:

CPU:
Cell Broadband Engine processzor frekvenciája 3,2 GHz-es
7 SPE egységek 3.2GHz
256 kilobájt SRAM egység, 512 kilobájt L2 gyorsítótárral

memória:
256 megabájt RAM-mal XDR
Teljesítmény: 25,6 gigabájt / s

GPU:
NVIDIA RSX a G70 mag 256MB GDDR3 VRAM
Teljesítmény: 22,4 GB / s
36 shader egységek megküzdési 100 milliárd művelet másodpercenként
A maximális felbontása 1920 x 1080

A rendszer teljesítménye:
2,18 Tflop, 51 milliárd skalár műveletek

Tárhely:
12 gigabájt

mechanika:
Blu-ray

Támogatott formátumok:
Blu-ray BD-ROM, CD-ROM, CD-RW, DVD-Video, DVD-ROM, DVD-R, DVD + R, BD-ROM

Audió kimenet:
LPCM 7.1 csatornás Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS, DTS-HD, AAC

felület:
2x USB 2.0
1x HDMI
1x AV
1x digitális optikai kimenet
1x RJ-45 Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T)
Wi-Fi (IEEE 802.11 b / g)
Bluetooth 2.0 + EDR

végrehajtás:
Szín: Fekete (szénfekete)
Méretek: 290 × 60 × 230 mm (Sz × Ma × Mé)
Súly: 2,1 kg

tartozékok:
DUALSHOCK 3 Wireless Controller
tápkábel
Kompozit kábellel a TV-n (3x RCA)
USB kábel

Paraméterek

Tárhely mérete
12 GB Kész!
Csomag tartalma
Konzol Kész!
Szín
Fekete Kész!

Kapacitás

Tárhely mérete
12 GB Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Konzol Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony PlayStation 3 Slim új 12 GB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony PlayStation 3 Slim New 12GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony PlayStation 3 Slim New 12GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony PlayStation 3 Slim New 12GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony PlayStation 3 Slim New 12GB.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ