AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Sony PMW-300K2 Profi

Termékkatalógus
Sony PMW-300K2 Profi
Digitális videókamera - CMOS Exmor, Full HD (1920x1080), beépített mikrofon, Wi-Fi, 16:9, 3.5" LCD, 16x optikai zoom, HDMI, USB, sztereo mini jack, SD
Kód:  OT170a4d Termékszám:  PMW-300K2/U Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony PMW-300K2 Profi

A Sony professzionális kamerák sora a kényelmes felvételkészítéshez alkalmas ergonómikus kialakítású PXW-300K2 jelű új, könnyű, kompakt modellel bővült. Ez a nagyformátumú digitális filmfelvevő három fél colos Exmor CMOS érzékelővel felszerelve képes videót Full HD felbontásban felvenni. A kamera professzionális operatőrök számára készült, akik arra kényszerülnek, hogy nem ideális fényviszonyok mellett is forgassanak. 

Legfontosabb jellemzői

  • a kamera Full HD felbontású felvételeket készít
  • a videófelvételt SxS kártyák tárolják, emellett SDXC kártyák is
  • a kamera három fél colos Exmor CMOS érzékelővel van felszerelve
  • a beszerelt objektív 16x zoomolást kínál
  • a kamerának Wi-Fi hozzáférése van

Csúcsszínvonalú szenzor

A méret feltétlenül számít. Ez akkor is igaz, ha ennek a Sony kamerának az érzékelőjéről van szó. Ugyanis három fél colos Exmor CMOS érzékelővel rendelkezik, amelyeket kifejezetten professzionális felhasználásra szántak. Ezzel együtt ez a szenzor is magas fényérzékenységet biztosít, így csúcsminőségű felvételek készülhetnek minimális zajjal még gyenge fényviszonyok mellett is. 

Professzionális kamera minden körülmények között

Dokumentumfilmeket, filmeket, céges partikat vagy beszámolókat és még sok mást is filmezhet ezzel a Sony márkájúprofesszionális kamerával. A videófelvételeket a kamera MPEG-4 AVC / H.264 kompresszióval készíti. Az XAVC kodekekbe való rögzítésnél ki lehet választani kereten belüli kompressziót 112 Mbps maximális adatátviteli sebességgel vagy a hatékonyabb, hosszú GOP módozatot 50/35/25 Mbps áramlással.Videó rögzíthető egyidejűleg és folyamatosan két SxS kártyára, de SDXC kártyákra is, melyek számára a kamera el van látva két slottal.Minden jó kamerának be kell tudnia jutni elképzelhetetlen helyekre is és mindenféle szögből tudnia kell forgatni. Ezt a kézből való forgatás teszi lehetővé. A keresőt könnyen testre szabhatja a konkrét forgatási követelményeknek megfelelően. Ha a kereső nem lesz elegendő, akkor használhatja a 3,5" kijelzőt.

Gyorsított és lassított felvétel Full HD minőségben

Kétszeresen lassított felvétel készíthető úgy, hogy a felvevő formátumot 25p-re állítja be, a felvevő frekvenciát pedig 50 fps-re. Ha éppen ellenkezőleg azt szeretné, hogy videó felgyorsuljon, elég a felvevő frekvenciát 1 fps-re átkapcsolni és 50p módban készíteni a felvételt. Miután pedig bekapcsolja a Picture Cache felvételt, a kamera tárolja a maximálisan 15 másodperc hosszúságú videót a puffer memóriában. Abban a pillanatban, amikor megnyomja az exponáló gombot, a bekapcsolás előtt rögzített tizenötmásodperces felvétel a puffer memóriából átkerülve automatikusan hozzáadódik a felvétel elejéhez.

Minőségi lencse valódi forgatáshoz

A kamera Wi-Fi hozzáféréssel is fel van szerelve.  16x zoomos objektívvel valódi filmforgatásba kezdhet. Élező gyűrű biztosítja a gyors váltást az automatikus és a manuális fókuszálás között. A PMW-300K2 modell el van látva EX típusú bajonettzáral, amely biztosítja a kompatibilitást a sokféle 1/2" és 2/3" lencsével.

 

Paraméterek

Optikai zoom
16 × Kész!
Kijelző mérete
3,5" Kész!
Típus
Professzionális Kész!
Jellemzők
Optikai képstabilizátor, Optikai kereső, Vezeték nélküli Kész!

Típus és működés

Típus
Professzionális Kész!
Jellemzők
Optikai képstabilizátor, Optikai kereső, Vezeték nélküli Kész!

Kimenetek

Audio/Video
HDMI, Külső mikrofon Kész!
Adat interfészek
Wi-Fi Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Sony BP-U30 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
2,2 kg Kész!
Szélesség
26,3 cm Kész!
Magasság
23,9 cm Kész!
Mélység
44,5 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma
USB kábel, Használati útmutató, Napernyő, Objektív sapka Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony PMW-300K2 Profi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony PMW-300K2 Profi. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony PMW-300K2 Profi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony PMW-300K2 Profi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony PMW-300K2 Profi.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ