A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Doručení zdarma Shop roku

Sony PS4 Dualshock 4 V2 - Alpine Green

Termékkatalógus
Sony PS4 Dualshock 4 V2 - Alpine Green
4,9 1190 értékelés
Kontroller - vezeték nélküli, érintőpanel fénysávval, ergonómikus kialakítás, Share gomb, beépített hangszóró, 3,5 mm-es sztereó csatlakozó, giroszkóp és gyorsulásmérő
Változat
Kód:  MSX021z8 Termékszám:  PS719981091 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony PS4 Dualshock 4 V2 - Alpine Green


Gamepad Dualshock 4 V2 - Alpine Green

A Dualshock 4 V2 Alpine Green a Sony PlayStation 4 kontroller modern változata. A legfontosabb tulajdonságai közé tartoznak a tartós anyagok, a továbbfejlesztett érintőpad, a "share" gomb, és a hibátlan ergonómia is.  


Sony PS4 Dualshock 4 V2 - Alpine Green

Egyedi vezérlési lehetőségek

Élvezd a Dualshock 4 V2 Alpine Green kínálta egyedülálló vezérlést. A giroszkóp és a gyorsulásmérő pontosan rögzíti a kontroller pozícióját, és az érintőpaddal együtt forradalmi újításokat hoz a PlayStation 4 játékkonzol vezérlésében. Nem hiányzik a valósághű visszajelzés sem,  amiről az intenzív rezgések gondoskodnak. Emellett a kontroller beépített hangszóróval és univerzális fénysorral is rendelkezik.


Mozgásérzékelők

A DUALSHOCK vezérlő beépített, rendkívül érzékeny giroszkóp és gyorsulásmérővel rendelkezik, hogy felismerje a mozgást, forgást vagy dőlést.

Hangszóró

Nem akarsz fejhallgatót használni? Nem számít! A DUALSCHOCK játékvezérlőnbe beépített hangszóró található. Ez lehetővé teszi, hogy különféle hanghatásokat észlelj közvetlenül a kontrollerből.

Fényjelző

A játékban bekövetkező események tökéletes áttekintése érdekében a fényjelző az aktuális események szerint változtatja a színét.

3,5mm-es audio jack

A vezérlőben  egy 3,5 mm-es audio kimenet is található, amibe közvetlenül csatlakoztathatod a fejhallgatódat. Így hallhatod a legapróbb részleteket is.


A Dualshock 4 V2 Apline Green kontroller a minőségű csúcsa

Az eredeti Dualshock 4 V2 Alpine Green kontroller a Sony PlayStation 4 konzolhoz egy elsőosztályú termék. Ezt a kidolgozott ergonómia és a kiváló minőségű alapanyagok is bizonyítják, amelyek ellenállnak a szennyeződésnek és a durvább bánásmódnak is. Mivel a kontroller vezeték nélküli, a hosszú élettartamot a beépített akkumulátor biztosítja, amit könnyű feltölteni játék közben is a microUSB csatlakozón keresztül. 

Sony PS4 Dualshock 4 V2 - Alpine Green


Sony PS4 Dualshock 4 V2 - Alpine Green

Oszd meg élményeidet, csak egy gombnyomás

A Sony Dualshock 4 Alpine Green kontroller egy speciális "share" gombbal is el van látva, amellyel nem csak felvételeket rögzíthetsz a játékról, de meg is oszthatod ezeket a barátaiddal. A játékvezérlő felületén egy 3,5mm-es audio jack is található, amibe közvetlenül csatlakoztathatod a fejhallgatódat, hogy teljesen megszabadulj a PlayStation 4 konzolhoz való vezetékes kapcsolattól.


A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes kontroller választékunkból.
Termékek: Sony PS4 Dualshock 4 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Ehhez a kontrollerhez jár tartozékként USB MicroUSB kábel? Képeken nem láttam, de a paramétereknél fel van tüntetve, hogy 3 m-es a kábel.

Mit jelent a termék mellett, hogy újszerű ? Használt a termék ?

Lehet ezt a kontrollert PC-hez csatlakoztatni?

Kérdések és válaszok: Sony PS4 Dualshock 4 V2 - Alpine Green
Kiegészítők: Sony PS4 Dualshock 4 V2 - Alpine Green Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony PS4 Dualshock 4 V2 - Alpine Green. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony PS4 Dualshock 4 V2 – Alpine Green. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony PS4 Dualshock 4 V2 - Alpine Green. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony PS4 Dualshock 4 V2 - Alpine Green.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ