Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony PS4 Gold Wireless Headset Black - TLOU Part II Edition

Termékkatalógus
Sony PS4 Gold Wireless Headset Black - TLOU Part II Edition
4,8 8 értékelés
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, 3,5 mm Jack, rádiófrekvenciás, PC és PlayStation 4 -hez, 7.1-es térhangzás, 50 mm-es hangszóró, 8 óra akkumulátor-üzemidő
Kód:  MSX023j4 Termékszám:  PS719314004 Gyártó honlapja:
Sony PS4 Gold Wireless Headset Black - TLOU Part II Edition Megszűnt

Sony PS4 Gold Wireless Headset Black - TLOU Part II Edition

Minden játékos tudja, hogy nemcsak az elkápráztató látvány szükséges, hanem a tiszta hangzás is fontos. A(z) Sony PS4 Gold Wireless Headset Black - TLOU Part II Edition gaming fejhallgató a kialakítása révén rendkívül kényelmes. Zárt felépítése lehetővé teszi az egyéb hangok teljes mértékű kizárását. Ezt a változatot 3,5 mm-es jack konnektorral szerelték fel. A fejhallgató rádiófrekvenciás technológián alapszik, ami a bosszantó kábelek végét jelenti. Továbbá egy hasznos mikrofonnal egyaránt kibővítették. A jelentős előnyei közé tartozik, hogy a 7.1-es térhangzást is reprodukálni tudja. Az akkumulátor üzemideje akár 8 óra. A(z) SONY gaming fejhallgatót PC és PlayStation 4 platformhoz gyártották.

A(z) Sony PS4 Gold Wireless Headset Black - TLOU Part II Edition gamer fejhallgató fontos előnyei

  • Stílusos, fekete színű
  • A gamer fejhallgatót 3,5 mm-es jack konnektorral látták el
  • A rádiófrekvenciás vezeték nélküli átvitel nagyobb szabadságot nyújt
  • A remek 7.1-es térhangzás exkluzív hangélményt garantál
  • Zárt kivitelű
  • Az akkumulátor működési ideje: 8 óra
  • PC és PlayStation 4 platformhoz gyártották

A(z) SONY gaming fejhallgató mikrofonnal is rendelkezik

Nemcsak a játékfanatikusok, de más felhasználók is bizonyára értékelni fogják a praktikus mikrofont. A(z) SONY gaming fejhallgató mikrofonja szavatolja a hibátlan kapcsolatot a játékostársaiddal vagy a családtagjaiddal. A kör irányjellemzőjű mikrofonok csoportjába tartozik, evégett a(z) Sony PS4 Gold Wireless Headset Black - TLOU Part II Edition gamer fejhallgató inkább a csendesebb helyiségekben használható jól, ahol a beszélgetést nem zavarják meg a környező zajok.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Kialakítás
Fület befedő (over-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Fület befedő (over-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Hangzási jellemzők

Hangszóró mérete
50 mm Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje
8 óra Kész!
Akkumulátor töltése
MicroUSB Kész!

Platform

Platform
PC, PlayStation 4 Kész!

Sorozat

Játék és filmsorozat
The Last Of Us Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
  » Ha stílusos, de megbízható konzolt keresel, válassz a PS4 Slim kínálatból!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony PS4 Gold Wireless Headset Black - TLOU Part II Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony PS4 Gold Wireless Headset Black - TLOU Part II Edition. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony PS4 Gold Wireless Headset Black – TLOU Part II Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony PS4 Gold Wireless Headset Schwarz - TLOU Part II Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony PS4 Gold Wireless Headset Schwarz - TLOU Part II Edition.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ