Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Doručení zdarma Stellar Blade

Sony PS4 Gold Wireless Headset

Termékkatalógus
Sony PS4 Gold Wireless Headset
4,7 41 értékelés
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, rádiófrekvenciás, PC és PlayStation 4 -hez, 7.1-es térhangzás,
Kód:  MSX023j Termékszám:  PS719455165 Gyártó honlapja:

Sony PS4 Gold Wireless Headset

Megérkezett végre a Sony PS4 Gold Wireless Headset a vérbeli gamerek, a jó zenéket imádó audiofilek és a filmek szerelmesinek nagy örömére. Ez a stílusos és elegáns, fekete színben pompázó fejhallgató képes kielégíteni a legigényesebb felhasználók esztétikai és hangzásvilág béli követelményeinek legmagasabb elvárását is, nem csak egyfajta tevékenységhez.

A Sony PS4 Gold Wireless Headset legfontosabb jellemzői

  • Lenyűgöző design
  • Kényelmes a viselete még hosszú időn keresztül is
  • Integrált mikrofon zajszűrővel
  • Fület gyönyörködtető, kiemelkedő hangminőség
  • Kiválaszthatod a megfelelő hallgatási módot
  • Akár 8 órányi üzemidő feltöltésenként

Egy másik világbéli hangzásvilág

A Virtual Surround Sound 7.1 technológia tökéletes és tiszta hangzást biztosít a fejhallgatónak. A Sony PS4 Gold Wireless Headset leírhatatlanul gyönyörű hangzásvilágot kínál a zenehallgatáshoz az erőteljes mély basszustól kezdve a lenyűgöző és éles magas hangokon át, a kristálytisztán megszólaló középhangokig. Úgy érzed majd magadat játék és filmezés közben, mintha egyenes a film közepébe csöppentél volna. A robbanó gránátok, a süvítő golyók és az ellenség suttogásai hallatán elfogsz ámulni a kivételes hangzás minőségén, amely megsokszorozza a játékélményt és filmes élményt. A Headset applikációján keresztül számos játékra vagy zenehallgatásra tervezett módot tölthetsz le, amelyek kifinomult hangzást biztosítanak.

Mindig egy lépéssel az ellenfeid járhatsz az integrált mikrofonnal, amely zajszűrővel is rendelkezik, így mindig tisztán és könnyedén kommunikálhatsz a csapattársaiddal. Természetesen használható Skype-on történő beszélgetéshez vagy bármilyen egyéb hangalapú kommunikációs alkalmazásban is a beszélgetésekhez.

Lenyűgöző, játékra tervezett fejhallgatók

A Sony PS4 Gold Wireless Headset-et úgy tervezték, hogy hosszú távú viselése se okozzon kényelmetlen érzetet. Bélelt fülpárnáinak köszönhetően komfortosan nyugszik a fül körül A műanyagból készült híd kényelmesen csatlakoztatja a készüléket a fejedhez, és szinte nem is fogod úgy érezni, hogy egyáltalán viselnéd. A fejhallgató akár 8 órányi üzemidőt is kínál egyetlen töltéssel. Ellenőrizheted a töltési állapotát és hangerejét a konzol képernyőjén. Sokoldalúsága nagyszerű választássá teszi a játék, a film vagy a zenehallgatás közötti váltott használatra. A termék a PlayStation 4, PlayStation 3 vagy hordozható PlayStation Vita eszközökkel kompatibilis. 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Kialakítás
Fület befedő (over-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Fület befedő (over-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Tömeg

Tömeg
230 g Kész!

Platform

Platform
PC, PlayStation 4 Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
  » Ha stílusos, de megbízható konzolt keresel, válassz a PS4 Slim kínálatból!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdv! Érdeklődnék, hogy PS5-tel is kompatibilis a fejhallgató?

Jó napot kívánok! A Sony PS4 Gold Wireless Headsetet tudom-e használni Orion T32-D LCD tévémnél? A készülék nem rendelkezik bluetooth rendszerrel. Illetve van-e olyan cordless fejhallgató, amelyet tudok használni? Köszönöm Hay András

Tisztelt Ügyfélszolgálat! Érdeklődnék hogy hány cm széles ás hosszú a fejhallgató része? Köszönöm válaszuk előre is. Üdv,

Kérdések és válaszok: Sony PS4 Gold Wireless Headset
Kiegészítők: Sony PS4 Gold Wireless Headset Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony PS4 Gold Wireless Headset Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony PS4 Gold Wireless Headset. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony PS4 Gold Wireless Headset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony PS4 Gold Wireless Headset.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ