30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony PS4 Gold Wireless Headset Rose

Termékkatalógus
Sony PS4 Gold Wireless Headset Rose
4,8 5 értékelés
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, rádiófrekvenciás, PC és PlayStation 4 -hez, hangerőszabályzós, 7.1-es térhangzás, 8 óra akkumulátor-üzemidő
Kód:  MSX023j3 Termékszám:  PS719969600 Gyártó honlapja:

Sony PS4 Gold Wireless Headset Rose

Minden játékos egyetért abban, hogy nemcsak az elkápráztató látvány szükséges, de a hangeffektek is fontosak. A(z) Sony PS4 Gold Wireless Headset Rose gaming fejhallgató a kialakítása révén rendkívül kényelmes. Zárt rendszere lehetővé teszi az egyéb hangok hatékony kizárását. A fejhallgató rádiófrekvenciás technológiára épül, ami az állandóan összegabalyodó kábelek végét jelenti. Ezenkívül egy hasznos mikrofonnal egyaránt kibővítették. Az integrált vezérlővel szabályozhatod a hangerőt. A jelentős pozitívumai közé tartozik, hogy a 7.1-es térhangzást is képes reprodukálni. Az akkumulátor működési ideje akár 8 óra. Ezt a(z) SONY gaming fejhallgatót PC és PlayStation 4 platformhoz készítették.

A(z) Sony PS4 Gold Wireless Headset Rose gamer fejhallgató kulcsfontosságú tulajdonságai

  • A(z) SONY gaming fejhallgató súlya: 230 g
  • Tetszetős, rózsaszín színű
  • Hangerőszabályozó gombok
  • A rádiófrekvenciás kapcsolat szabad mozgást biztosít
  • A hihetetlen 7.1-es térhangzás kiváló minőségű hangélményt garantál
  • Zárt kidolgozású
  • Egyetlen feltöltéssel az akkumulátor működési ideje: 8 óra
  • PC és PlayStation 4 platformhoz hozták létre

A(z) SONY gaming fejhallgató a mikrofonjával is felkelti a figyelmet

Nemcsak a gamerek, de más felhasználók is értékelni fogják a hasznos mikrofont. A(z) SONY gaming fejhallgató mikrofonja garantálja a kifogástalan kapcsolatot a barátaiddal vagy a családtagjaiddal. Egyenesen a fejhallgató belsejébe építették be. Az ún. kör irányjellemzőjű mikrofonok kategóriájába tartozik, evégett a(z) Sony PS4 Gold Wireless Headset Rose gamer fejhallgató főleg a csendesebb szobákban használható jól, ahol a beszélgetést semmi sem zavarhatja meg. Ezenkívül mikrofonnémítási funkció is rendelkezésre áll.

Paraméterek

Szín
Rózsaszín Kész!
Kialakítás
Fület befedő (over-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Szín

Szín
Rózsaszín Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Fület befedő (over-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje
8 óra Kész!

Tömeg

Tömeg
230 g Kész!

Platform

Platform
PC, PlayStation 4 Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
  » Ha stílusos, de megbízható konzolt keresel, válassz a PS4 Slim kínálatból!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony PS4 Gold Wireless Headset Rose Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony PS4 Gold Wireless Headset Rose. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony PS4 Gold Wireless Headset Rose. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony PS4 Gold Wireless Headset Rose. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony PS4 Gold Wireless Headset Rose.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ