AlzaBoxy Q1 Shop roku

Sony PS4 Gold Wireless Headset White

Termékkatalógus
Sony PS4 Gold Wireless Headset White
3,7 3 értékelés
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, rádiófrekvenciás, PC és PlayStation 4 -hez, 7.1-es térhangzás,
Kód:  MSX023j2 Termékszám:  PS719737612 Gyártó honlapja:

Sony PS4 Gold Wireless Headset White

Minden játékkedvelő tudja, hogy nemcsak a grafikán van a hangsúly, de a tiszta hangzás is fontos. Ez a(z) Sony PS4 Gold Wireless Headset White gaming fejhallgató a kialakítása révén rendkívül kényelmes. Zárt szerkezete lehetővé teszi a külső zajok hatékony kizárását. A gamer fejhallgató rádiófrekvenciás vezeték nélküli technológiára épül, ami az állandóan összegabalyodó kábelek végét jelenti. Emellett egy hasznos mikrofonnal is kiegészítették. A fő pozitívumai közé tartozik, hogy a 7.1-es térhangzást szintén képes reprodukálni. Ha rendszeresen utazol, akkor biztosan értékelni fogod az összecsukható szerkezetét. A(z) SONY gaming fejhallgatót PC és PlayStation 4 platformhoz alkották meg.

A(z) Sony PS4 Gold Wireless Headset White gaming fejhallgató legfontosabb tulajdonságai

  • A(z) SONY gaming fejhallgató tömege: 230 g
  • Elegáns, fehér színű
  • Egyszerűen összecsukható szerkezet
  • A rádiófrekvenciás vezeték nélküli átvitel szabad mozgást biztosít
  • A fantasztikus 7.1-es térhangzás kitűnő minőségű hangélményt szavatol
  • Zárt kialakítású
  • PC és PlayStation 4 platformhoz tervezték

A(z) SONY gamer fejhallgató a mikrofonjával is felkelti a figyelmet

Nemcsak a játékfanatikusok, de más felhasználók is bizonyára értékelni fogják az ügyes mikrofont. A(z) SONY gamer fejhallgató mikrofonja szavatolja a kifogásolhatatlan kapcsolatot a barátaiddal, a csapattársaiddal vagy a családtagjaiddal. A kör irányjellemzőjű mikrofonok csoportjába tartozik, ezért a(z) Sony PS4 Gold Wireless Headset White gamer fejhallgató leginkább a csendesebb szobákban történő használatra alkalmas, ahol a beszélgetést nem zavarják meg a környező zajok.

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!
Kialakítás
Fület befedő (over-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Fület befedő (over-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Tömeg

Tömeg
230 g Kész!

Platform

Platform
PC, PlayStation 4 Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
  » Ha stílusos, de megbízható konzolt keresel, válassz a PS4 Slim kínálatból!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony PS4 Gold Wireless Headset White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony PS4 Gold Wireless Headset White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony PS4 Gold Wireless Headset White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony PS4 Gold Wireless Headset White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony PS4 Gold Wireless Headset White.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ