30 dnů na vrácení Shop roku

Sony PXW-FS7K

Termékkatalógus
Sony PXW-FS7K
Digitális videókamera - CMOS Exmor Super35 8.3Mpx, 4K (3840x2160) videó, beépített mikrofon, WiFi, NFC, GPS, 16:9, 3.5" LCD, 4.8 zoom, HDMI, USB, stereo mini jack, SD, 2x XQD slot
Kód:  OT172b1 Termékszám:  PXWFS7K Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony PXW-FS7K

A Sony professzionális fényképezőgépek családja bővült egy új, kompakt modellel, a PXW-FS7K-val, amely a kényelmes felvételkészítés érdekében ergonomikus kialakítású. Ez a nagy formátumú digitális videó-kamera, felszerelve a CMOS Exmor Super 35 érzékelővel, képes ultra-nagyfelbontású, 4K (3840 × 2160) videókat rögzíteni. Az ISO 2000 érzékenységgel és 14 apertúra-számmal rendelkező dinamikus tartománnyal kiváló minőségű felvételeket tudsz készíteni még gyenge fényviszonyok mellett is. A kész videóidat gyors XQD kártyákon tárolhatod.

Legfontosabb jellemzői

  • videó-kamera, ami 4K felbontással (3840 × 2160) készíti felvételeit
  • a videofelvételt nagyteljesítményű XQD vagy az SD kártyákon tárolhatod
  • a Super 35 filmérzékelő biztosítja a kiváló minőségű képeket még gyenge megvilágítási  körülmények között is
  • a kamera akár 180 fps (kép / másodperc) sebességgel, Full HD-ben tud dolgozni
  • a vízálló és porálló objektívek 4,8 –szoros zoom-ra képesek
  • E-bajonettes lencsék (az A-bajonettes objektívek egy opcionális adapteren keresztül használhatóak)
  • a kamerán van GPS, NFC és Wi-Fi csatlakozás

Csúcs érzékelő

A méret feltétlenül számít. És ez ennek a Sony kamerának az érzékelőjére fokozottan is igaz. Ez a kamera rendelkezik egy Super 35-ös film-érzékelővel, amely képes produkálni egy tökéletesen szép mélységélességet, kihangsúlyozva a központi témát. Ezzel együtt ez a szenzor magas fényérzékenységgel is bír, így csúcskategóriás felvételekre számíthatsz minimális zajjal, még gyenge fényviszonyok mellett is. Harmadsorban a nagyobb lencséknek szélesebb a látószöge, mint a többi objektívnek, s ezek 4,8 –szeres zoom-ra képesek. 

Super Slow mozgóképek

Dokumentumfilmek, filmek, televíziós reklámok és még sok hasonló alkotás tartozik abba a körbe, amely ennek a professzionális  Sony videó-kamerának a használatát igényli. A videók készítését az XAVC Intra kodek és az XAVC Long kodek végzi, akár 180 fps (kép / másodperc)  szkennelési sebességgel, Full HD felbontásban. Amikor a forgatás UHD-ban történik (3840 × 2160), akkor lehet rögzíteni a sebességet akár 60 fps (kép / másodperc) –nél is. A videó rögzíthető egyidejűleg is és folyamatosan is két XQD kártyára, amely célból a kamera két nyílással rendelkezik.

Professzionális dokumentumfilmeseknek

Minden jó kamerának el kell érnie a nehezen elérhető helyszíneket, és tudnia kell felvételt készíteni mindenféle szögből. Ez a kamera lehetővé teszi, hogy a kezedből készíts felvételt. A kamera nagyon jól ki van egyensúlyozva a vállról történő forgatáshoz is. A keresőt is könnyen testre tudod szabni úgy, hogy megfeleljen az egyéni, speciális forgatási igényeidnek. Ha a kereső nem elegendő, akkor használhatod a 3,5 hüvelykes kijelzőt is.

Minőségi lencse valódi filmforgatáshoz

A kamera beépített GPS-vevővel és WiFi csatlakozással is rendelkezik. Használhatod a vezeték nélküli NFC csatlakozást is. Alapértelmezésben a kamera el van látva egy G-Full-Frame lencsével, amely ellenáll a pornak és nedvességnek, és ez lehetővé teszi, hogy valóban filmet forgass. A kamera motoros zoom lencséje precizitást és minőséget biztosít, amit a 4K formátum el is vár. 

Paraméterek

Érzékelő felbontása
8,3 Mpx Kész!
Kijelző mérete
3,5" Kész!
Típus
Professzionális Kész!
Jellemzők
Optikai képstabilizátor, Optikai kereső, Vezeték nélküli, GPS Kész!

Típus és működés

Típus
Professzionális Kész!
Jellemzők
Optikai képstabilizátor, Optikai kereső, Vezeték nélküli, GPS Kész!

Kimenetek

Audio/Video
HDMI Kész!
Adat interfészek
Wi-Fi Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Sony BP-U30, Sony BP-U90, Sony BP-U60 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemideje
2,94 óra Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
2 kg Kész!
Szélesség
15,6 cm Kész!
Magasság
23,9 cm Kész!
Mélység
24,7 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma
USB kábel Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony PXW-FS7K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony PXW-FS7K. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony PXW-FS7K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony PXW-FS7K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony PXW-FS7K.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ