AP+ nový vizuál Shop roku

Sony PXW-X70/4K

Termékkatalógus
Sony PXW-X70/4K
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Digitális videókamera - 14,2Mpx Exmor R CMOS, 4K (3840x2160) videó, beépített mikrofon, WiFi, NFC, 16:9, 3,5" LCD, 12x optikai zoom, HDMI, Micro USB csatlakozó, sztereó mini jack, SD/SDHC/SDXC, Memory Stick Pro Duo, + 4K licenszbővítés
701 210 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  OT173e1 Termékszám:  PXWX70/4K Gyártó honlapja:
Sony PXW-X70/4K 701 210 Ft Felbontott raktáron

Sony PXW-X70/4K

Sony PXW-X70/4K egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

A Sony professzionális kameráinak termékskálája egy új, kompakt, könnyű PXW-X70 modellel bővült, amelynek

 ergonomikus kialakítása kényelmes felvételt tesz lehetővé. A nagy formátumú digitális kamera nagy 1 " CMOS szenzora lehetővé teszi ultra-nagy felbontású 4K videó rögzítését.

Az érzékelő minimalizálja az ún. moiré-jelenséget. A kép így  világosabb, nagy felbontású, kis mélységélességű és természetes színű lesz. Ez a verzió a firmware frissítésére alkalmas licenc kulccsal rendelkezik, amely lehetővé teszi a XAVC HD, AVCHD és DV fejlett hálózati funkcióit, mint a QoS streaming network client módban és a közvetlen Ustream streaming .

Legfontosabb jellemzők

  • A fényképezőgép a 4K felbontású (3840 × 2160)
  • Nagy 1 "CMOS érzékelő, minőségi képek még nehéz körülmények között is
  • UHD (3840 × 2160) forgatás esetén akár 30 fps sebességgel lehet forgatni
  • Videofelvétel tárolása SD / SDHC / SDXC-n
  • A minőségi Carl Zeiss objektív 12-szeres nagyítást tesz lehetővé
  • Kereső és dönthető LCD
  • A fényképezőgép NFC és Wi-Fi csatlakoztathatósággal rendelkezik

csúcs érzékelő

A méret feltétlenül számít. Ez még egy Sony kamera érzékelőjére is igaz.  Ez a készülék  nagy 1 "CMOS szenzorral rendelkezik, melyet kifejezetten professzionális felhasználásra fejlesztettek. Az érzékelő képes tökéletesen szépen kiemelni a témát. Ez a szenzor a magas fényérzékenységgel együtt még gyenge fényviszonyok mellett is csúcsminőségű, minimális zajjal rendelkező képekre képes.

Felvétel bármilyen körülmények között

Dokumentumfilmek, filmek, televíziós reklámok és még sok más, amit felvehetünk ezzel a professzionális Sony kamerával. Az AVCHD kamerával felvett XAVC Long videó akár 50 Mbps sebességre is képes Full HD felbontásban. UHD-ba rögzítésnél akár 30 fps sebességre is képes. A videó egyidejűleg és folyamatosan két SD / SDHC / SDXC -re rögzíthető, amelyekhez a kamerán két slot van. Minden jó kamerának elképzelhetetlen helyekre kell eljutni, és mindenféle szögből tudni felvételt készíteni,  lehetővé tenni a kézi forgatást. A keresővel könnyen testre szabható, hogy megfeleljen az egyéni forgatási igényeknek. Ha a kereső nem elegendő, akkor segít a 3,5" kijelző.

Minőségi lencse valódi forgatáshoz

A WiFi lehetővé teszi a videók vezeték nélküli átvitelét intelligens eszközökre, közösségi hálózatokra, vagy feltöltheti a felhőbe. A felvételen kívül az intelligens eszközök Wi-Fi-n keresztül képesek a távolból irányítani a fókuszt, a zoomot, az íriszt, és elindítani vagy szüneteltetni a felvételt. NFC vezeték nélküli kapcsolat is használható. A kamera kiváló minőségű Carl Zeiss Vario 12-szeres optikai zoomos Sonnar T -vel van felszerelve, amellyel igazán indulhat a forgatás. A motor zoom objektív hozza a 4K formátumban igényelt pontosságot és minőséget . 

 

Paraméterek

Összehasonlít

Típus és működés

Típus
Professzionális Kész!
Jellemzők
Optikai képstabilizátor, Optikai kereső, Vezeték nélküli Kész!

Kimenetek

Audio/Video
HDMI, Külső mikrofon Kész!
Adat interfészek
Wi-Fi Kész!

Akkumulátor

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
12,07 cm Kész!
Magasság
10,35 cm Kész!
Mélység
27,43 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony PXW-X70/4K
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ