30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony RMT-DSLR2

Termékkatalógus
Sony RMT-DSLR2
5 1 értékelés
Távirányító NEX és SLT fényképezőgépekhez
Kód:  OT315z6z Termékszám:  RMTDSLR2.CE Gyártó honlapja:

Sony RMT-DSLR2

Vannak olyan helyzetek, amikor egyszerűen nem tudjuk úgy elkészíteni a felvételt, hogy a fényképezőgép mögött állunk. Lehet bűvészkedni az időzítővel, de sokkal pontosabb és kényelmesebb megoldás a távirányító. A Sony NEX és SLT fényképezőgépeihez készített modellel sokkal könnyebben elkaphatjuk a megfelelő pillanatot.

Kiválóan használható önarckép készítéséhez vagy a természetben, ahol akkor tudunk rejtekünkből exponálni a beállított fényképezőgéppel, amikor felbukkannak az egyébként félén állatok. Távirányító használata közben nem érünk hozzá a fényképezőgéphez, így nem fenyeget akaratlan remegés, elállítódás. Hasznunkra lesz a paraméterek távoli beállításánál vagy képnézegetésnél.

 

  • Vezeték nélküli infravörös távirányító, exponáló és filmfelvétel indító
  • A kioldás egyszerű kezelése távolról
  • Felvétel indítása és megállítása
  • Kiküszöböli az exponálógomb megnyomásakor keletkező rezgéseket
  • Képek és filnek visszanézésekor is használható

Műszaki adatok:

kompatibilitás:
SLT modellek és a kompakt fényképezőgépek (NEX)

Jellemzők:
Önarckép készítéshez és a természetben fotózáshoz
Késleltetett exponálás.
Beállítások módosítására is használható

Fizikai adatok:
Szín: Fekete
Méretek: 94,5 x 41,5 x 13,5 mm
Tömeg: 27 g

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony RMT-DSLR2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony RMT-DSLR2.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ