Sony SAL1855-3

Termékkatalógus
Sony SAL1855-3
Lens
Kód:  GS064b Termékszám:  SAL1855-3.AE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony SAL1855-3

SONY SAL-1855 je kvalitní objektiv se standardním zoomem, kompatibilní se všemi fotoaparáty vybavenými bajonety A. Vyznačuje se značnou univerzálností a optickým zoomem až 3x. Ohnisková vzdálenost se pohybuje mezi 18 - 55 mm. Při pořizování vašich nejlepších snímků oceníte také jemné a tiché automatické ostření s pohonem SAM (Smooth Autofocus Motor). S komfortnějším mechanismem zoomu je komponování záběrů snadné a nerušivé. Díky širokoúhlému provedení a velmi kvalitní šasi jde o objektiv ideální na cesty, kde bude vaším všestranným pomocníkem. Dva asférické členy zajišťují vždy mimořádný kontrast a ostrost. Díky rychlému automatickému ostření a nastavení clony jde také o ideálního společníka pro filmování v HD kvalitě. Clona je provedena v kruhu a je osazena 7 lamelami, což umožní nádherné efekty rozostření. K dispozici je také manuální ostření pomocí neotáčivého kroužku. 

Parametry a specifikace:

Typ:
proměnlivé ohnisko

Typ bajonetu:
A

Ohnisková vzdálenost:
18 - 55 mm

Světelnost:
3,5 - 5,6

Maximální přiblížení:
3x

Nejkratší zaostřitelná vzdálenost:
0,25 m

Průměr filtrového závitu:
55 mm

Průměr objektivu:
71,6 mm

Délka objektivu:
69 mm

Hmotnost:
cca 222 g

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony SAL1855-3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony SAL1855-3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SAL1855-3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony SAL1855-3.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ