0% splátky Siguro AP+ plus nový vizuál

Sony SBH24 White

Termékkatalógus
Sony SBH24 White
5 2 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - bluetooth 4.2, 3,5 mm-es jack csatlakozó, csíptető, USB-C kábel
Kód:  SNYc02 Termékszám:  1309-5327 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony SBH24 White

A Sony SBH24 prémium vezeték nélküli fülhallgató kiváló minőségű hangzást nyújt intuitív kezelőfelülettel, egy töltéssel akár 6 órányi folyamatos zenehallgatással. A headset praktikus beépített mikrofonnal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy telefonáláshoz is hasznád ezt az nagyszerű eszközt. A gyártáshoz természetesen válogatott, kiváló minőségű anyagokat használtak, így garantálva az első osztályú minőséget.  A Sony SBH24-nek köszönhetően vezeték nélkülivé alakíthatod a kedvenc fülhallgatód. Használd a dobozban található Sony fülhallgatót, vagy a saját 3,5 mm-es jack csatlakozóval rendelkező eszközödet. Használd ki a modern kor nyújtotta előnyöket és élvezd a Bluetooth 4.2 adta vezeték nélküli lehetőségeket, és a gyors NFC párosítást.

A Sony SBH24 White Bluetooth fehér headset főbb jellemzői

  • A méltán népszerű Sony SBH24 sztereó headsete
  • A strapabíró design, a kiváló hangminőség és a távoli vezérlés nagyszerű kombinációja?
  • Egyérintéses csatlakozás (NFC) 
  • Bluetooth 4.2 vezeték nélküli technológia
  • Kompakt méret és kis tömeg (15 g)
  • Saját fülhallgató csatlakoztatható (3.5 mm-es jack)
  • Megközelítőleg 6 órás beszélgetés vagy zenehallgatás
  • Intuitív multifunkcionális érintőgomb
  • Polírozott fém csíptető
  • Fehér design

Hangolódj a Sony designra

A polírozott fém csíptető lehetővé teszi a fülhallgató viselését, ezáltal pedig a praktikus használat és a divatos megjelenés ötvözését. Akár egy sálhoz is csíptetheted, vagy a nyakadba akaszthatod. Kompakt méreteinek és alacsony tömegének köszönhetően észre sem fogod venni, hogy rajtad van. A minimalista design jegyében készült az intuitív multifunkciós érintőgomb, amellyeirányíthatod a zenék lejátszását. Elég egy gombnyomás, és aktiválhatod a Google Voice Assistant-ot, vagy a Siri-t.

A csomag tartalma

  • Fülhallgató
  • USB Type-C kábel
  • 3 féle füldugó
  • Brossúra
  • Használati útmutató

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony SBH24 White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony SBH24 White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony SBH24 White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SBH24 Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony SBH24 Weiß.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ