A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

Sony SCSI10 Style Cover Stand Xperia 10, fekete

Termékkatalógus
Sony SCSI10 Style Cover Stand Xperia 10, fekete
Mobiltelefon tok - Sony Xperia 10 készülékhez, nyitható, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak, integrált tartó és kijelző karcolás elleni védelme, anyaga: bőr
Kód:  SOMdt5 Termékszám:  1317-3681 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony SCSI10 Style Cover Stand Xperia 10, fekete

Ez a kinyitható, kemény telefontok teljeskörű védelmet nyújt a kisebb külső sérülésekkel szemben. A(z) bőr anyag a még nagyobb tartósság mellett kifinomult eleganciát is kölcsönöz a(z) Sony SCSI10 Style Cover Stand Xperia 10, fekete részére. A gombok helyzetének megfelelően találhatóak rajta kivágások, amelyek hiányában a mobil normális használata gyakorlatilag lehetetlen lenne. Ezt a(z) Sony Mobile védőtokot gyártója egy állvánnyal is felszerelte, hogy könnyebb legyen rajta pl. filmet nézni.

A(z) Sony SCSI10 Style Cover Stand Xperia 10, fekete fontos funkciói

  • A behajtható kialakítás az egész telefont védi
  • A beépített állvány filmnézéshez hasznos segítség
  • Nyílásokkal a különböző gombok gördülékeny használatáért
  • A(z) Sony SCSI10 Style Cover Stand Xperia 10, fekete alapanyaga: bőr
  • A(z) Sony Xperia 10 okostelefonhoz készült

Paraméterek

Típus
Flipes Kész!
Anyag
Bőr Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!
Tulajdonságok és funkciók
Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték, Kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak Kész!
Szín
Fekete Kész!

Típus és anyag

Típus
Flipes Kész!
Anyag
Bőr Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók
Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték, Kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak Kész!

Szín és motívum

Szín
Fekete Kész!

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony SCSI10 Style Cover Stand Xperia 10, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony SCSI10 Style Cover Stand Xperia 10 Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony SCSI10 Style Cover Stand Xperia 10 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SCSI10 Style Cover Stand Xperia 10 Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony SCSI10 Style Cover Stand Xperia 10 Black.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ