30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Sony SRS-XB3 fekete

Termékkatalógus
Sony SRS-XB3 fekete
4,4 8 értékelés
Bluetooth hangszóró - Bluetooth, NFC, Extra Bass, ADD funkció - két hangsugárzó párosítható, microUSB, Jack, az akkumulátor élettartama akár 24 óra
Kód:  GS476e Termékszám:  SRSXB3B.EU8 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony SRS-XB3 fekete

Off
Sony SRS-XB3

Hallgass zenét bárhol, akár hosszabb ideig is

Off
Sony SRS-XB3
Kicsi, de erőteljes

Rendkívüli kompaktság, vízálló kialakítás, hihetetlen akkumulátor-élettartam és meglepően erős és részletes hangzás. A Sony XB3 hordozható hangszóróval mindez a tiéd lehet, amely könnyen csatlakoztatható a telefonhoz Bluetooth-on keresztül. Kezdődhet a party!

Off
Sony SRS-XB3
A mozgás szabadsága

Nincs több kábel! Az XB3-mal bármikor, gond nélkül szervezhetsz partit a szabadban és ebben semmi nem fog korlátozni.

Off
Sony SRS-XB3
Kettős mód

Párosíts két Sony XB3 hangsugárzót, hogy megduplázhasd a zenehallgatás élményét.

Off
Sony SRS-XB3
Hosszú akkumulátor-élettartam

A beépített akkumulátornak köszönhetően akár 24 órán keresztül hallgathatsz zenét. Az USB-porton keresztül más eszközök töltésére is van lehetőség.

Off
Sony SRS-XB3
Valósághű hangzás

Az innovatív EXTRA BASS technológia az elektronikus és tánczene rajongóinak nagy örömére fog szolgálni. Ez a technológia egy digitális jelfeldolgozó processzort használ a mély basszushangzás kiemelésére. Az eredmény nagy hangerővel megszólaló, gazdag és intenzív hangzás.

A két 48 mm-es mágnesek erőteljes mágnesekkel rendelkeznek, könnyű membránnal, amely rugalmasan reagál a legmodernebb ingerekre, és képes nagy löketet elérni a masszív reagálóképesség érdekében.

Off
Sony SRS-XB3

Az NFC technológia egyetlen gombnyomással elindíthatja a zenét hallgatni. Az LDAC akár 3-szor több adatot szolgáltat a klasszikus Bluetooth-hoz, így élvezheti a kiváló minőségű zenét.

Off
Sony SRS-XB3
ADATOK
  • HANGSZÓRÓ 48 mm
  • A HANGSZÓRÓ TÍPUSASzélessávú
  • FREKVENCIA-TARTOMÁNY 20-20 000 Hz
  • VEZETÉK NÉLKÜLI HATÓTÁVOLSÁG30 m-ig
  • MÁGNESNeodym
  • TÖMEG930 g
  • AZ AKKUMULÁTOR ÉLETTARTAMAAkár 24 óra
  • VEZETÉK NÉLKÜLI KAPCSOLATBluetooth

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony SRS-XB3 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony SRS-XB3 černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony SRS-XB3 čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SRS-XB3 - Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony SRS-XB3 - Schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ