Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony SRS-ZR7 fekete

Termékkatalógus
Sony SRS-ZR7 fekete
5 1 értékelés
Bluetooth hangszóró - Bluetooth, WiFi, Google Cast, Spotify, SongPal, HDMI (ARC), 2x USB, DLNA, miniJack
Kód:  GS476p2 Termékszám:  SRSZR7B.EU8 Gyártó honlapja:

Sony SRS-ZR7 fekete

Vypnuto
Sony SRS-ZR7

Autentikus zenehallgatás kompromisszumok nélkül

Élj át minden egyes hangot

A modern technológiák, eszközök és zene őrültjeinek, a Sony elhozta a legújabb vezeték nélküli hanszóróját, amely megfelel a legszigorúbb követelményeknek. A Sony SRS-ZR7 legfőbb előnye a kitűnő hangzásvilága, az alacsony energiafogyasztása (30 W) és a modern kialakítása. Továbbá, úgy lett megtervezve, hogy szépen beleilleszkedjen a gyönyörűotthoni környezetbe.

Vypnuto
Design
A design, amely elkápráztat

Áramvonalas sziluettjét és sima felületét úgy alakították ki, hogy tökéletesen simuljon bele környezetébe, mégis kitűnjön és a figyelem középpontjába kerüljön minimalista kialakításával.

Vypnuto
Magas felbontású hangzás
Tökéletes hangzás

A digitális erősítő és a speciális hangsugárzó képes lejátszani a stúdióminőségű, nagy felbontású zenefájlok legapróbb részleteit is.

Vypnuto
2.2k hangsugárzó rendszer
Sztereó hangzás

A két központi hangszóró tiszta, de egyben mély dallamok lejátszására képes. A két erőteljes mélynyomó pedig gondoskodik a dinamikus basszushangokról.

Vypnuto
LDAC
LDAC

Az LDAC technológia biztosítja a jobb vezeték nélküli zenehallgatást, hogy a hangzás pontosan olyan legyen ahogy azt az előadó valójában megálmodta.

Vypnuto
Több, mint 100 alkalmazás támogatása
Páratlanul kényelmes streaming

Streamelj zenéket, online rádióállomásokat és podcast műsorokat több, mint 100 audioalkalmazás segítségével. Rendelkezésedre áll, például a Google Play Music és a Spotify is.

Vypnuto
Chromecast
Chromecast

A Chromecast built-in lehetővé teszi a kedvenc zenei szolgáltatások streamelését valamelyik személyes készülékedről az audioeszközre.

Vypnuto
NFC
NFC

Csak érintsd az okostelefonodat vagy más, NFC technológiával rendelkező készülékedet a hangszóróhoz és már indulhat is a zenehallgatás.

Vypnuto
SongPal Link
SongPal Link

A SongPal Link alkalmazás lehetővé teszi a vezeték nélküli streamelést és zenemegosztást az egész lakásban. Így más-más zene szólhat a különböző helyiségekben.

A SongPal Link segítségével csoportba rendezheted a Sony hangsugárzókat és hangszórókat, majd egyszerűen streamelhetsz a különböző zenei szolgáltatásokból, okostelefonról, számítógépről vagy DLNA-ról.

Vypnuto
Egyszerű párosítás több hangsugárzóval

Hangolódj rá bármikor saját zenei világodra a speciális, többhelyiséges streaming egyszerű beállításának köszönhetően.

Vypnuto
Rugalmas használat
SPECIFIKÁCIÓK
  • HANGSUGÁRZÓTeljes tartomány: 2× 45 mm-es átmérőjű
    Subwoofer/mélynyomó: 2× 65 mm-es átmérőjű
  • HANGMÓDOKClear Audio+, DSEE HX
  • ÁRAMELLÁTÁSHálózati adapter
  • INTERFÉSZEthernet, Sztereó minidugasz (BE),
    USB A, USB Bm HDMI (ARC)
  • TÖMEG1,8 Kg
  • TELJESÍTMÉNY30 W

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony SRS-ZR7 černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony SRS-ZR7 čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SRS-ZR7 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony SRS-ZR7 schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ