A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Sony SRS-NB10 - fehér

Termékkatalógus
Sony SRS-NB10 - fehér
3,0 4 értékelés
Bluetooth hangszóró - aktív, 20 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.1, mikrofon, IPX4 védettségi fok, AAC és SBC kodekek támogatása, 20 óra akkumulátor üzemidő
Kód:  GS476f43c2 Termékszám:  SRSNB10W.CE7 Gyártó honlapja:

Sony SRS-NB10 - fehér

A Sony SRS-NB10 fehér Bluetooth hangszóró kiválóan alkalmas otthoni munkavégzéshez

A Sony SRS-NB10 vezeték nélküli hangszóróval tökéletes áttekintést kaphatsz arról, ami körülötted történik, miközben zenét vagy podcastokat hallgatsz, mivel a hangszóró kényelmesen a nyakadban van, bárhová magaddal viheted, és szinte bármit megtehetsz vele. A beépített akkumulátor egyetlen feltöltéssel akár 20 órányi hallgatást biztosít. Használj USB-C kábelt az energiautánpótlásához. Mindössze 10 perc töltés után egy órányi zenehallgatásra elegendő energiával rendelkezik. A széles sávú hangszórók és a passzív mélysugárzók jó hallgatási élményt biztosítanak. A Sony SRS-NB10 Bluetooth hangszóró a Bluetooth 5.1 vezeték nélküli technológiát használja, hogy egyszerre két eszközhöz csatlakozhasson. A beépített omnidirekcionális mikrofonok jól jönnek a kihangosított hívásokhoz.

A Sony SRS-NB10 Bluetooth hangszóró legfontosabb jellemzői

  • A Sony SRS-NB10 kiemelkedik a kompakt és könnyű kialakításával, minőségi anyagával
  • A rugalmas pánt lehetővé teszi a hangszóró könnyű elhelyezését a nyak mögött
  • Nagyméretű vezérlőgombok az elülső oldalon a hallgatás indításához/leállításához és a hangerő beállításához
  • A Sony SRS-NB10 beépített minden irányú mikrofonnal rendelkezik a kihangosított hívások lebonyolításához
  • A vezeték nélküli hangszóró Bluetooth 5.1 technológiát használ, és egyszerre két eszközhöz csatlakoztatható.
  • Az akkumulátor kapacitása körülbelül 20 óra zenehallgatáshoz elegendő
  • A Sony SRS-NB10 Bluetooth hangszóró USB-C-n keresztül töltődik, és gyorstöltési funkcióval rendelkezik - 10 perc töltés után egy órányi zenehallgatásra elegendő energiával rendelkezik.
  • IPX45 fröccsenés- és izzadtságállóság
  • A2DP, AVRCP, HFP, HSP, SPP hangprofilok támogatása
Černý Sony SRS-NB10 Bluetooth hangszóró

A hang minősége minden tevékenységben alapvető fontosságú

A széles sávú hangszórók úgy vannak elhelyezve, hogy felfelé dőlve a fülek felé szóljanak. Mindent hallani fogsz, ami a Sony SRS-NB10 vezeték nélküli hangszóróból kijön, viszont a környezetedet nem fogja zavarni. A hátsó passzív sugárzó erősíti a basszust.

Černý Sony SRS-NB10 Bluetooth hangszóró

Precise Voice Pickup Technológia

A Sony SRS-NB10 hangszóró kiváló minőségű mikrofonokat tartalmaz Precise Voice Pickup technológiával. A mikrofonoknak köszönhetően képesek tökéletesen feldolgozni a hangjelet és minimalizálni a visszhangot. A beszélgetőpartnered hangosan és tisztán fog téged hallani.

Sony SRS-NB10 Bluetooth hangszóró

Egyszerű és pontos hangerőszabályozás

A Sony SRS-NB10 hangszórón gombok találhatók a lejátszás indításához/leállításához és a hangerő beállításához. A nagyméretű gombok segítségével könnyen beállítható a kívánt szint.

Sony SRS-NB10 Bluetooth hangszóró

Mikrofonvezérlés közvetlenül a hangszóró testén

Ha telefonhívást szeretnél fogadni, egyszerűen vedd fel a hívást a Sony SRS-NB10 hangszóróba épített mikrofonnal. Egyetlen kattintással könnyen elnémítható.

A Sony SRS-NB10 vezeték nélküli hangszóró egész nap kényelmesen viselhető

A Bluetooth hangszóró kiemelkedik könnyű és kompakt kialakításával, rugalmas nyakpántjával. Így munka közben nyugodtan hallgathatod kedvenc zenédet, és szükség esetén nyugodtan fogadhatod a bejövő hívásokat.

Sony SRS-NB10 Bluetooth hangszóró

A könnyű kialakítás lehetővé teszi a könnyű hordozást

A Sony SRS-NB10 Bluetooth hangszóró könnyű kialakításával és rugalmas pántjával tűnik ki, amelyet kényelmesen a nyakad köré helyezhetsz.

Sony SRS-NB10 Bluetooth hangszóró

A Sony SRS-NB10 hangszóró éberen tart

Azzal, hogy a hangszórók a nyakadban vannak, semmi nem akadályoz abban, hogy továbbra is tökéletesen lásd, mi történik a környezetedben.

Sony SRS-NB10 Bluetooth hangszóró

A Sony SRS-NB10 bőséges teljesítményt nyújt

A Sony SRS-NB10 Bluetooth hangszóró akkumulátorának kapacitása egyetlen feltöltéssel akár 20 órányi zenelejátszásra is elegendő (a hangerőtől függően). Így nyugodtan folytathatod a munkát, és nyugodtan hallgathatod kedvenc zenéidet vagy podcastjaidat.

Sony SRS-NB10 Bluetooth hangszóró

Sony Bluetooth hangszóró gyorstöltéssel

Ha a Sony SRS-NB10 hangszóró akkumulátora lemerül, ne ess kétségbe. Az USB-C kábelen keresztül a Sony hangszóró mindössze 10 perc töltés után egy órányi zenehallgatásra elegendő energiával rendelkezik.

A Sony SRS-NB10 lehetővé teszi két eszköz egyidejű csatlakoztatását

A Sony SRS-NB10 vezeték nélküli hangszóróhoz egyszerre két eszközt is csatlakoztathatsz. Ha éppen zenét hallgatsz okostelefonjáról, és úgy döntesz, hogy hívást kezdeményezel a laptopodon, akkor ezt a nyakpánt bal oldalán található lejátszás/hívás gombra kattintva megteheted. Ha befejezed a hívást, egyszerűen térj vissza a zenehallgatáshoz az okostelefonodon.

Sony SRS-NB10 Bluetooth hangszóró

A Sony SRS-NB10 ellenáll a fröccsenő víznek

A Sony SRS-NB10 Bluetooth hangszóró IPX45 védettséggel rendelkezik, így nem kell aggódnod, hogy hirtelen kifröccsenő víz esetén a hangszóró megsérül.

Sony SRS-NB10 Bluetooth hangszóró

Bluetooth kapcsolat

A Sony SRS-NB10 egyszerűen csatlakoztatható az eszközökhöz Bluetooth vezeték nélküli technológia segítségével. Így élvezheted a tiszta, kiváló minőségű hangzást, még alacsony hangerőn is. A Sony SRS-NB10 készülékkel élmény lesz zenét hallgatni vagy filmeket nézni a tévén.

Sony SRS-NB10 Bluetooth hangszóró

A vezeték nélküli hangszóró kiemelkedik a formatervezésével

A Sony SRS-NB10 kiemelkedik könnyű súlyával és egyszerű, elegáns kialakításával. A vezeték nélküli hangszóró kiváló minőségű textilborítással rendelkezik.

A Sony gondolt a  fenntarthatóságra

A Sony SRS-NB10 vezeték nélküli hangszóró csomagolóanyaga kevesebb mint 10 százalékban tartalmaz műanyagot. A Sony elkötelezett a termékei környezeti hatásainak csökkentése mellett.


Paraméterek

Szín

Szín
Fehér Kész!

Csatlakozók

Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth Kész!

Audio átvitel

Bluetooth verzió
5.1 Kész!
Támogatott kodekek
AAC, SBC Kész!

Karakterisztika

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!

Jellemzők és funkciók

Funkciók
Mikrofon Kész!

Védelmi fokozat

Vízállóság
IPX4 Kész!

Akkumulátor

Lejátszási idő
20 óra Kész!
Akkumulátor töltése
USB-C Kész!

Soundbar méretek

Szélesség
19,1 cm Kész!
Mélység
18,5 cm Kész!
Magasság
4,9 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
0,11 kg Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Mobiltelefonhoz, Számítógéphez Kész!

Díjak

Díjak
Díj nélkül Kész!

Díj

Díjak
Díj nélkül Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony SRS-NB10 - fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony SRS-NB10, bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony SRS-NB10, biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SRS-NB10, weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony SRS-NB10, weiß.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ