Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony SRS-XB13 - szürke-barna

Termékkatalógus
Sony SRS-XB13 - szürke-barna
4,8 4 értékelés
Bluetooth hangszóró - aktív, 5W teljesítmény, Bluetooth 4.2, mikrofon, IPx7 védettségi fok, AAC és SBC kodekek támogatása, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 16 óra akkumulátor üzemidő
Kód:  GS476f21b Termékszám:  SRSXB13C.CE7 Gyártó honlapja:

Sony SRS-XB13 - szürke-barna

Ajánlott ehhez a modellhez

A Sony SRS-XB13 kompakt Bluetooth hangszóró nagy akkumulátor-kapacitást és nagyszerű hangzást kínál

Aktív egyéniség vagy, aki minőségi hanggal szeretné élvezni a szabadidejét? Ebben az esetben ne habozz egy kompakt Bluetooth hangszórót használni, amely ideális formájú, méretű és felszereltségű, és beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas! Kompakt méretének köszönhetően a hangszóró bárhol könnyedén tárolható. Ha azonban már nincs hely a hátizsákodban, a praktikus levehető pánt segítségével a Sony SRS-XB13 hangszórót fel is akaszthatod rá. Kompakt mérete ellenére a Sony SRS-XB13 hangszóróban rengeteg energia rejlik. A készülék akkumulátora 1400 mAh kapacitású, és akár 16 órás üzemidőt ígér egyetlen feltöltéssel. Párosítsd okoseszközödet a Sony SRS-XB13 hangszóróval Bluetooth-on keresztül, és a Sony | Music Center alkalmazás segítségével pedig távolról vezérelheted a készüléket.

A Sony SRS-XB13 Bluetooth hangszóró legfontosabb jellemzői, szürkésbarna

A hangszóró beépített akkumulátort használ, amely akár 16 órás üzemidőt ígér egyetlen feltöltéssel

Elegáns szürkésbarna színkivitel

A Sony SRS-XB13 IP67 szerinti ellenállással bír - por- és vízálló

Távvezérlés a Sony | Music Center alkalmazáson keresztül (elérhető iOS és Android rendszerekre)

A sztereó hangzás eléréséhez két hangszóró párosítható

A Sony SRS-XB13 Bluetooth kihangosító beépített mikrofonnal rendelkezik a kényelmes híváskezelés érdekében

A kompakt méret lehetővé teszi, hogy a sztereó hangzás érdekében bárhová magaddal vidd a hangszórót

Csatlakoztasd a hangszórót a készülékedhez Bluetooth-on keresztül (4.2 - A2DP, AVRCP, HFP, HSP)

SBC, AAC kodek támogatás

Praktikus levehető pánt a Sony SRS-XB13 hangszóró felakasztásához

Az új processzor biztosítja a levegő egyenletes terjedését a térben

Könnyen kezelhető a hangszórón található gombokkal

Sony SRS-XB13 hangszóró

A Sony SRS-XB13 Bluetooth hangszóró meglep a hangteljesítményével

Bár a szürkésbarna Sony SRS-XB13 hangszóró kicsi, a 46 mm-es átalakítóknak és az 5 W kimeneti teljesítménynek köszönhetően kellemesen meglepkiváló minőségű hangzásával, amely egy speciális processzor segítségével egyenletesen oszlik el a térben. Az ellenálló Sony SRS-XB13 Bluetooth hangszóró teljes mértékben kihasználja az Extra Bass támogatás előnyeit, így igazán ütős basszusban lehet részed. Ha kiváló minőségű sztereó hangzást szeretnél elérni, könnyedén csatlakoztathatsz két Sony SRS-XB13 hangszórót, és teljes mértékben élvezheted a zenét.

A Sony SRS-XB13 víz- és porálló

A Sony SRS-XB13 Bluetooth hangszóró ellenáll a fröccsenő víznek, az eső zápornak vagy akár a vízbe esésnek is. Így nyugodtan magaddal viheted a hangszórót a medencébe vagyegy kihívásokkal teli, kiszámíthatatlan időjárású expedícióra! A Sony SRS-XB13 könnyedén megbirkózik a porban heveréssel is. A hangszóró tartósságát az IP67 tanúsítás védi.

Vidd magaddal a hangszórót bárhová

A Sony SRS-XB13 vezeték nélküli hangszóró igazán kompakt kialakítású, így bárhová magaddal viheted. A levehető pánt még könnyebbé teszi a hangszóró hordozását vagy felakasztását bárhová, ahol szükség van rá. A Sony SRS-XB13 Bluetooth hangszóróegy beépített 1400 mAh-s akkumulátort használ, amely egyetlen töltéssel akár 16 órán át is üzemel. A Sony SRS-XB13 Bluetooth hangszóró USB-C kábelen keresztül tölthető.

A Sony SRS-XB13 hangszóró előnyei

A Sony SRS-XB13 Bluetooth kapcsolatot használ gyors párosítással

A Sony SRS-XB13 vezeték nélküli hangszóró Bluetooth 4.2-t használ gyors párosítással a más eszközökhöz való csatlakozáshoz.

A Sony SRS-XB13 USB Type-C-vel rendelkezik

A csatlakoztathatóság és a tápellátás USB Type-C csatlakozón keresztül történik, amely stabil átvitelt és a Sony SRS-XB13 hangszóró akkumulátorának gyors, teljes feltöltését biztosítja.

Élvezd a sztereó hangzást

Ha valódi sztereó hangzást szeretnél élvezni, csatlakoztass két Sony SRS-XB13 hangszórót vezeték nélkül, és add át magad még jobban terjedő sztereó hangzásnak!

Paraméterek

Szín
Bézs Kész!
Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth Kész!
Bluetooth verzió
4.2 Kész!

Szín

Szín
Bézs Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!

Csatlakozók

Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth Kész!

Audio átvitel

Bluetooth verzió
4.2 Kész!
Támogatott kodekek
AAC, SBC Kész!

Karakterisztika

Maximális teljesítmény
5 W Kész!
Impedancia
4 Ohm Kész!

Jellemzők és funkciók

Funkciók
Mikrofon Kész!
Vezérlés
iOS, Android Kész!

Védelmi fokozat

Vízállóság
IPx7 Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
1 400 mAh Kész!
Lejátszási idő
16 óra Kész!
Akkumulátor töltése
USB-C Kész!

Soundbar méretek

Szélesség
9,5 cm Kész!
Mélység
9,5 cm Kész!
Magasság
7,6 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
0,25 kg Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Mobiltelefonhoz Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony SRS-XB13 - szürke-barna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony SRS-XB13, šedo-hnědá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony SRS-XB13, sivo-hnedý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SRS-XB13 - grau-braun. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony SRS-XB13 - grau-braun.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ