A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Sony SRS-XB22, fekete

Termékkatalógus
Sony SRS-XB22, fekete
5 3 értékelés
Bluetooth hangszóró - aktív, 20 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth, NFC, IP67 védettség, AAC, LDAC és SBC támogatása, 12 óra akkumulátor üzemidő
Kód:  GS476f28a Termékszám:  SRSXB22B.CE7 Gyártó honlapja:

Sony SRS-XB22, fekete


Az élőhöz hasonló hangzás

A kompakt és stílusos Sony SRS-XB22 amellett, hogy minden partit feldob, jó szolgálatot tesz, amikor a természetben ücsörögsz egy pléden, vagy éppen kalandozol valamerre. A készülék nem csak vékony és kompakt formatervezéssel büszkélkedhet, hanem két 42 mm-es hangsugárzó-egységgel és egy passzív sugárzóval is. A készüléket vezeték nélküli technológiák, például NFC vagy Bluetooth 4.2 segítségével csatlakoztathatod. A hangsugárzó handsfree eszközként is funkcionál. A beépített Li-Ion akkumulátor akár 12 órás működést is képes biztosítani a hangsugárzó számára. A SonySRS-XB22 modelljét állva és az oldalára állítva is használhatod.



A Sony SRS-XB22 hangsugárzóval minden buli népszerű lesz




Rengeteg zene kis csomagolásban

Kis méretének köszönhetően bárhol elfér. Tedd a táskádba és szerezz új élményeket, vagy rendezz bulit valami szokatlan helyen! A képzelet nem ismer határokat! Akárhová is mész, a Sony SRS-SB22-őt mindig magaddal viheted.



Sony SRS-XB22

EXTRA BASS

Ez a technológia kiváló hangzást biztosít, amely minden partit feldob. A két teljes tartományú és a kettős passzív sugárzók összjátéka révén számos élményben lesz részed.

Sony SRS-XB22

Alkalmazáson keresztüli vezérlés

A Sony | The Music Center alkalmazás segítségével a táncparkettről nem csak a hangerőt szabályozhatod közvetlenül, de beállíthatod a kedvenc lejátszási listádat, vagy váltogathatod a zeneszámoknak megfelelő hangzásmódokat.

Sony SRS-XB22

Hosszú akkumulátor-üzemidő

A hangsugárzó akár 12 órás működésre is képes, így a buli nyugodtan elhúzódhat a következő napra. Még a bekapcsolt EXTRA BASS funkció használatával is körülbelül 10 órás, kényelmes szórakozásra számíthatsz.


Lüktető színek

Nincs vidámság partivilágítás nélkül! Épp ezért a Sony SRS-XB22 villogó fénycsíkkal lett ellátva, amely a zene üteméhez igazodik.

Party Booster funkció

A hangsugárzó intuitív vezérléssel büszkélkedhet, amely izgalmas módon járul hozzá a partihangulathoz. A készülék megfelelő pontjaira koppintva különféle hangeffektek, mint például szkreccselés, pergődob, lábdob és tehénkolomp tanúja lehetsz. Csupán egy újabb szórakoztató elem! A Sony SRS-XB22 hangsugárzó esetében a hangerőt a saját erőddel is szabályozhatod: finom koppintással lágy hangot, erősebb ütéssel nagy hangerőt állíthatsz be.

Wireless Party Chain

A Bluetooth segítségével lélegzetelállító módon akár 100 vezeték nélküli hangsugárzót is csatlakoztathatsz, amelynek eredményeképp a zene és a hangok is teljes összhangba kerülnek, így mindenki ugyanarra a ritmusra táncolhat. A fények véletlenszerűen vagy körben is villanhatnak.



Sony SRS-XB22

Porálló

A Sony SRS-XB22 magas, IP67-es besorolással rendelkezik, így szinte bárhová magaddal viheted, hiszen sem a por, sem a homok, sem a sós víz nem fog benne kárt okozni.

Sony SRS-XB22

Teljesen mosható

Az IP67-es besorolásnak köszönhetően a hangsugárzó a víznek is ellenáll. Akkor sem fog történni semmi, ha például a medencében vagy és a készülék a vízbe esik.

Sony SRS-XB22

Ellenálló hangsugárzó

A vezeték nélküli Sony SRS-XB22 hangsugárzó komoly rázkódásteszteknek lett alávetve, hogy bebizonyítsák: képes elviselni a mindennapok során bekövetkező ütődéseket, döccenéseket és karcolásokat.


Paraméterek

Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!
Csatlakozó típus
3,5 mm Jack Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, NFC Kész!
USB
1 × Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
3,5 mm Jack Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, NFC Kész!
USB
1 × Kész!
Kimenetek
3,5 mm Jack Kész!

Audio átvitel

Bluetooth verzió
4.2 Kész!
Támogatott kodekek
AAC, LDAC, SBC Kész!

Karakterisztika

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!

Védelmi fokozat

Vízállóság
IPx7 Kész!

Akkumulátor

Lejátszási idő
12 óra Kész!

Soundbar méretek

Szélesség
20,1 cm Kész!
Mélység
7,2 cm Kész!
Magasság
6,8 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
0,54 kg Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Mobiltelefonhoz Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony SRS-XB22, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony SRS-XB22 černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony SRS-XB22 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SRS-XB22 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony SRS-XB22 Schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ