Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony SRS-XB30 fekete

Termékkatalógus
Sony SRS-XB30 fekete
5 7 értékelés
Bluetooth hangszóró - hordozható, Bluetooth 4.2, NFC, Extra Bass, kihangosítás, Pair funkció - összepárosítható egy másik XB30-al a sztereó hangzáshoz, Wireless Party Chain, SongPal, vízálló, színes fényeffektusokkal és villogó sztroboszkóppal, USB port töltéshez, az akkumulátor üzemideje akár 24 óra
Kód:  GS476f31 Termékszám:  SRSXB30B.EU8 Gyártó honlapja:

Sony SRS-XB30 fekete

Sony SRS-XB30 vezeték nélküli hangszóró

Minden bulit felpörget

A Sony SRS-XB30 két passzív hangsugárzója szélessávú sztereó hangfallal rendelkezik. Az EXTRA BASS gomb lenyomásával igazi erőt adsz a basszusoknak.

NFC

Csatlakoztasd az okostelefonodat vagy a tabletedet egyetlen érintéssel.

24 órás üzemidő

Ilyen hosszú üzemidővel minden buli királya lehetsz.

LDAC

Az LDAC technológiával körülbelül háromszor annyi adatot továbbíthatsz, mint a megszokott Bluetooth-tal.

Vezeték nélküli kapcsolat

A Wireless Party Chain funkcióval akár 10 vezeték nélküli hangszórót is össze lehet kötni. Utána pedig szinkronizálhatod a zenét és a megvilágítást.

Műszaki adatok

  • A hangszóró mérete 48 mm
  • Kommunikációs rendszer: Bluetooth 4.2
  • Méretei 228 x 82 x 86 mm
  • Hang üzemmód: Clear Audio+, DSEE
  • Csatlakozók: USB A, sztereofon mini csatlakozó (bemenet)
  • Tömege 980 g

A Sony SRS-XB30 hordozható hangszóró akár 24 órán keresztül szól. Tökéletesen illeszkedik a társaságba, elég ereje és jó hangja van. Az egész hangszórón párhuzamos LED sor fut végig, amely a zenére villog, így adja meg a megfelelő hangulatot. Párosítható a sorozat más típusaival, így házimozi hangzás jön létre. Használható töltéshez is külső forrásként. A hangszóró vízálló, ezért ne aggódj, ha vízzel érintkezik.

Fő jellemzők

  • Biztonságos vízálló kivitel
  • Sztroboszkóp
  • Az akkumulátor üzemideje akár 24 óra
  • A hangszóró szolgálhat PowerBank-ként
  • Egyszerű kezelhetőség
  • Szín: fekete

Kapcsolat

A hangszóró Bluetooth-on vagy NFC-n keresztül csatlakoztatható. Hatótávolságuk elérheti akár a 10 métert. A fényeket és a zenét okostelefonról vagy tabletről is irányíthatod egy mobilalkalmazással.

 

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony SRS-XB30 fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony SRS-XB30, černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony SRS-XB30, čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SRS-XB30, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony SRS-XB30, schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ