30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Sony SRS-XB32, szürke

Termékkatalógus
Sony SRS-XB32, szürke
5 1 értékelés
Bluetooth hangszóró - aktív, 20 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5 mm jack, Bluetooth, NFC, mikrofon, IPx7 védettség, AAC, LDAC és SBC támogatása, vezérlés iOS vagy Android segítségével, 24 óra akkumulátor üzemidő, 30W teljesítmény
Kód:  GS476f36c Termékszám:  SRSXB32H.CE7 Gyártó honlapja:

Sony SRS-XB32, szürke


Az élőhöz hasonló hangzás

A kompakt és stílusos Sony SRS-XB32 minden partit feldob. Nem csak vékony és kompakt formatervezéssel büszkélkedhet, hanem két 48 mm-es hangsugárzó-egységgel és egy passzív sugárzóval is. A készüléket vezeték nélküli technológiák, például NFC vagy Bluetooth 4.2 segítségével csatlakoztathatod. A hangsugárzó handsfree eszközként is funkcionál. A beépített, 2700 mAh-s Li-Ion akkumulátor akár 24 órás működést is képes biztosítani a hangsugárzó számára. A Sony SRS-XB32 modelljét állva és az oldalára állítva is használhatod, valamint powerbankként is szolgálhat az okostelefonod számára.



A Sony SRS-XB32 hangsugárzóval minden buli népszerű lesz



Sony SRS-XB32

EXTRA BASS

Ez a technológia kiváló hangzást biztosít, amely minden partit feldob. A két teljes tartományú és a kettős passzív sugárzók összjátéka révén számos élményben lesz részed.

Sony SRS-XB32

Alkalmazáson keresztüli vezérlés

A Sony | The Music Center alkalmazás segítségével a táncparkettről nem csak a hangerőt szabályozhatod közvetlenül, de beállíthatod a kedvenc lejátszási listádat, vagy váltogathatod a zeneszámoknak megfelelő hangzásmódokat.

Sony SRS-XB32

Hosszú akkumulátor-üzemidő

A hangsugárzó akár 24 órás működésre is képes, így a buli nyugodtan elhúzódhat a következő napra. Még a bekapcsolt EXTRA BASS funkció használatával is körülbelül 14 órás, kényelmes szórakozásra számíthatsz.


Villogó fények

A Sony SRS-XB32 ütemhez igazodó fényhatásokkal lett ellátva. A hangsugárzón körülfutó fénycsík színét az aktuális hangulatodnak megfelelően változtathatod, a villogó stroboszkóp pedig még tovább fokozza a partihangulatot. 



Party Booster funkció

A hangsugárzó intuitív vezérléssel büszkélkedhet, amely izgalmas módon járul hozzá a partihangulathoz. A készülék megfelelő pontjaira koppintva különféle hangeffektek, mint például szkreccselés, pergődob, lábdob és tehénkolomp tanúja lehetsz. Csupán egy újabb szórakoztató elem! A Sony SRS-XB32 hangsugárzó esetében a hangerőt a saját erőddel is szabályozhatod: finom koppintással lágy hangot, erősebb ütéssel nagy hangerőt állíthatsz be.

Wireless Party Chain

A Bluetooth segítségével lélegzetelállító módon akár 100 vezeték nélküli hangsugárzót is csatlakoztathatsz, amelynek eredményeképp a zene és a hangok is teljes összhangba kerülnek, így mindenki ugyanarra a ritmusra táncolhat. A fények véletlenszerűen vagy körben is villanhatnak.

Fiestable alkalmazás

A Fiestable alkalmazásnak köszönhetően az okostelefonod képernyőjén használt mozdulatvezérlés révén szabályozhatod a Sony hangsugárzó fényeit.


Sony SRS-XB32

Porálló

A Sony SRS-XB32 magas, IP67-es besorolással rendelkezik, így szinte bárhová magaddal viheted, hiszen sem a por, sem a homok, sem a sós víz nem fog benne kárt okozni.

Sony SRS-XB32

Teljesen mosható

Az IP67-es besorolásnak köszönhetően a hangsugárzó a víznek is ellenáll. Akkor sem fog történni semmi, ha például a medencében vagy és a készülék a vízbe esik.

Sony SRS-XB32

Ellenálló hangsugárzó

A vezeték nélküli Sony SRS-XB32 hangsugárzó komoly rázkódásteszteknek lett alávetve, hogy bebizonyítsák: képes elviselni a mindennapok során bekövetkező ütődéseket, döccenéseket és karcolásokat.


Paraméterek

Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!
Csatlakozó típus
3,5 mm Jack Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, NFC Kész!
USB
1 × Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
3,5 mm Jack Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, NFC Kész!
USB
1 × Kész!

Audio átvitel

Bluetooth verzió
4.2 Kész!
Támogatott kodekek
AAC, LDAC, SBC Kész!

Karakterisztika

Maximális teljesítmény
30 W Kész!
Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!

Jellemzők és funkciók

Funkciók
Mikrofon Kész!
Vezérlés
iOS, Android Kész!

Védelmi fokozat

Vízállóság
IPx7 Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
2 700 mAh Kész!
Lejátszási idő
24 óra Kész!
Akkumulátor töltése
USB-A Kész!

Soundbar méretek

Szélesség
68,3 cm Kész!
Mélység
8,4 cm Kész!
Magasság
23,8 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
0,9 kg Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Mobiltelefonhoz Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony SRS-XB32, szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony SRS-XB32 šedá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony SRS-XB32 sivý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SRS-XB32 grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony SRS-XB32 grau.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ