A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Sony SRS-XG500B - fekete

Termékkatalógus
Sony SRS-XG500B - fekete
4,8 11 értékelés
Bluetooth hangszóró - aktív, 3,5mm jack, 6,3mm jack, Bluetooth, USB tápellátás, IPX6 védettségi fok, AAC, LDAC és SBC kodekek támogatása, 30 óra akkumulátor üzemidő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  JW910b01 Termékszám:  SRSXG500B.EU8 Gyártó honlapja:
Sony SRS-XG500B - fekete 147 890 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Sony SRS-XG500B - fekete

Tetszeni fog

A Sony SRS-XG500B minőségi hangrendszert hoz létre, bárhová is viszed

A Sony egy vadonatúj hordozható Bluetooth hangszóróval jelentkezett - az SRS-XG500B-vel. Ez a készülék nagy kapacitású akkumulátorral büszkélkedhet, amely akár 30 órányi zenehallgatáshoz elegendő energiát biztosít. A gyorstöltés funkciónak hála mindössze 10 perc töltés után 3 órányi lejátszáshoz elegendő energiát biztosít. A tetején lévő praktikus fogantyúval könnyen mozgatható, bárhová is kell menned. Az IP66 specifikációval védett, fokozott tartósság lehetővé teszi, hogy a Sony SRS-XG500B hangszórót a medencébe vagy a szabadba is magaddal vihesd. Ellenáll a pornak és a víznek is. A hangszóró könnyen csatlakozható Bluetooth vezeték nélküli technológiával vagy hagyományos kábellel. Ha kedvenc dalaid USB flash meghajtón vannak, akkor se ess kétségbe! A hangszóróhoz pendrive-ot is csatlakoztathatsz. A hangszóró oldalain stílusos világítás is található, hogy minden eseményhez megfelelő hangulatot biztosítson.

A Sony SRS-XG500B hangszóró legfontosabb jellemzői

A hangszóró IP66 minősítésű, így ellenáll a pornak és a víznek egyaránt

A Sony SRS-XG500B hangszóró akkumulátora nagy kapacitással rendelkezik, és akár 30 órán át is üzemelhet

A gyorstöltés mindössze 10 perc töltés után 3 órányi zenehallgatáshoz elegendő energiát nyújt

A hangszóró oldalán stílusos világítóelemek találhatók, amelyek nagyszerű hangulatot teremtenek

Az alkalmazásban nemcsak a hangszintet és a minőséget, hanem a szín- és fényhatásokat is beállíthatod

A Sony SRS-XG500B hangszóróhoz Bluetooth-on keresztül vagy klasszikus kábellel csatlakozhatsz

A készülék belsejében egy X-Balanced Speaker Unit hangsugárzó, egy nagy teljesítményű magassugárzó és passzív sugárzók találhatók

A praktikus fogantyú lehetővé teszi a könnyű hordozást

A Sony SRS-XG500B rendelkezik bemenettel mikrofon vagy gitár csatlakoztatásához

A Sony SRS-XG500B nagyfokú tartóssággal büszkélkedhet

A Sony SRS-XG500B hangszórót úgy tervezték, hogy lépést tartson veled, és megállíthatatlan legyél. Így bárhová magaddal viheted, mivel az IP66-os specifikáció megvédi a víztől és a portól. Tehát a Sony SRS-XG500B Bluetooth hangszórót magaddal viheted a medencébe, és ott is lejátszhatod kedvenc dalaidat.

A Sony SRS-XG500B hangszóró jellemzői

A Sony SRS-XG500B hangszóróval véget nem érő buli vár

A Sony SRS-XG500B hangszóró akkumulátora akár 30 órán át is üzemelhet egyetlen feltöltéssel.

Gyorstöltés

Mindössze 10 perc töltés után a Sony SRS-XG500B hangszóró további 3 órányi zenehallgatásra elegendő energiával rendelkezik.

A Sony SRS-XG500B gondoskodik az akkumulátorról

A hangszóró akkumulátorkezelő funkciót alkalmaz, amely segít elkerülni az akkumulátor túltöltését. Ez biztosítja, hogy a Sony SRS-XG500B hangszóró akkumulátora hosszabb ideig maradjon kiváló állapotban.

Élvezd a basszust a legteljesebb mértékben

Használd a MEGA BASS funkciót, hogy kiemeld a basszus hangzást kedvenc zeneszámaidban! Ha ritmusos zenét hallgatsz a Sony SRS-XG500B hangszórón keresztül, ez a funkció életre kelti a dalokat.

A Sony SRS-XG500B olyan zenét szolgáltat, mintha élőben hallgatnád

A Sony SRS-XG500B vezeték nélküli hangszóróval aktiválhatod a LIVE SOUND üzemmódot, amely úgy állítja be a hangzást, hogy úgy érezd, mintha ott lennél a koncerten vagy a fesztiválon.

Használd ki az intelligens alkalmazások előnyeit

A Sony | Music Center alkalmazással könnyedén módosíthatod a Sony SRS-XG500B Bluetooth hangszóró hangbeállításait, vezérelheted a zenét vagy kiválaszthatod a fénymintákat. A Fiestable alkalmazás használatával számos szórakoztató funkciót használhatsz, például lejátszási listát állíthatsz össze egy közelgő esti bulira, karaokézhatsz és még sok mást.

Csatlakoztass mikrofont a Sony SRS-XG500B Bluetooth hangszóróhoz, és énekeljen torkodszakadtából

A Sony SRS-XG500B vezeték nélküli hangszóró rendelkezik bemenettel mikrofon vagy gitár csatlakoztatásához. Ha mikrofont csatlakoztatsz, kiváló minőségű és szórakoztató karaokét élvezhetsz. Ha egy gitárt csatlakoztatsz hozzá, a Sony SRS-XG500B erősítőként szolgál. Az élmény fokozása érdekében a Sony SRS-XG500B hangszóróhoz többféleképpen csatlakozhatsz - vezeték nélkül Bluetooth-on, vagy közvetlenül kábelen keresztül.

A Sony SRS-XG500B hangszóró jellemzői

Praktikus fogantyú a könnyű szállításhoz

A Sony SRS-XG500B hangszóró tetején egy praktikus és erős fogantyút találsz, amely megkönnyíti, hogy a készülék hordozását.

A Sony SRS-XG500B hangszóró előnyeit a szabadban is élvezheted

A Sony SRS-XG500B egy X-Balanced Speaker Unitot, egy nagy teljesítményű magassugárzót és passzív sugárzókat használ. Ennek köszönhetően a Sony SRS-XG500B vezeték nélküli hangszóró olyan kültéri hangzást biztosít, amely még nagyobb tereket is betölt.

X-Balanced Speaker Unit

A Sony SRS-XG500B nem kör alakú membránnal és nagyobb felülettel rendelkező X-Balanced Speaker hangszórókat használ. Ennek eredményeként a Sony SRS-XG500B vezeték nélküli hangszóró gazdagabb és tisztább hangzást biztosít.

Nagyobb hangszórók a jobb hangzásért

A Sony SRS-XG500B hangszóró membránfelülete növeli a hangnyomást, amely mélyebb, erőteljesebb basszust, tisztább énekhangot és összességében jobb hallgatási élményt eredményez.

A stílusos világítás megvilágítja a teret és nagyszerű hangulatot varázsol

A Sony SRS-XG500B hangszóró két stílusos fénnyel rendelkezik, amelyek színe és mintázata egyszerűen beállítható a Sony | Music Center alkalmazásban. A világítást nemcsak nagy eseményekhez használhatod, hanem a mindennapi zenehallgatáshoz is, amikor ideális hangulatot szeretnél teremteni.

Bluetooth technológia

Az SBC, AAC, LDAC kodek támogatással rendelkező Bluetooth technológia segítségével a Sony SRS-XG500B vezeték nélkül csatlakozik az eszközödhöz.

A Sony SRS-XG500B támogatja a Party Connectet

Akár 100 kompatibilis hangszóró összekapcsolásával is szinkronizálhatod a zenét és a fényeket. Rendezz egy saját fesztivált!

USB-t is csatlakoztathatsz a hangszóróhoz

Helyezd be USB-memóriaeszközödet a Sony SRS-XG500B hangszóróba, és játszf le kedvenc zenédet.

A Sony SRS-XG500B két USB töltőporttal rendelkezik

Sürgősen fel kell töltened okostelefonod? Nyugodtan csatlakoztasd a Sony SRS-XG500B hangszóróhoz, és töltsd fel az akkumulátort.

Paraméterek

Összehasonlít
Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!
Csatlakozó típus
3,5 mm Jack, 6,3 mm Jack Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth Kész!
USB
1 × Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
3,5 mm Jack, 6,3 mm Jack Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth Kész!
USB
1 × Kész!

Audio átvitel

Támogatott kodekek
AAC, LDAC, SBC Kész!

Jellemzők és funkciók

Funkciók
USB tápellátás Kész!

Védelmi fokozat

Vízállóság
IPX6 Kész!

Akkumulátor

Lejátszási idő
30 óra Kész!

Soundbar méretek

Szélesség
46 cm Kész!
Mélység
21,5 cm Kész!
Magasság
25,6 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
5,6 kg Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Mobiltelefonhoz, Party Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony SRS-XG500B - fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony SRS-XG500B, černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony SRS-XG500B, čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SRS-XG500B - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony SRS-XG500B - schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ