30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Sony SRS-XP500B, fekete

Termékkatalógus
Sony SRS-XP500B, fekete
4,9 16 értékelés
Bluetooth hangszóró - aktív, 3,5mm jack, 6,3mm jack, Bluetooth, USB tápellátás, IPX4 védettségi fok, AAC, LDAC és SBC kodekek támogatása, 20 óra akkumulátor üzemidő
Kód:  JW910b02 Termékszám:  SRSXP500B.CEL Gyártó honlapja:

Sony SRS-XP500B, fekete

A Sony SRS-XP500B mindenhol minőségi hangzást biztosít, ahova csak viszed

A Sony egy vadonatúj hordozható Bluetooth hangszóróval rukkolt elő - ez a SRS-XP500B. Az eszköz magas akkumulátor-kapacitással büszkélkedhet, amely elegendő teljesítményt biztosít a Sony SRS-XP500B hangszóró számára az akár 20 órányi zenehallgatáshoz is. A gyorstöltés funkcióval 10 perces töltéssel további 80 percen keresztül használhatod a készüléket. A felső részen található praktikus fogantyúval könnyedén oda viheted a hangszórót, ahová csak szeretnéd. Az IPX4 specifikációval megerősített, megnövelt ellenállás lehetővé teszi, hogy a Sony SRS-XP500B-t a medencébe vagy a szabadba is magaddal vidd. Ellenáll a pornak és a víznek. A hangszórót a Bluetooth vezeték nélküli technológia vagy egy hagyományos kábel segítségével is könnyedén csatlakoztathatod. Akkor se csüggedj, ha kedvenc dalaid egy pendrive-on sorakoznak, ugyanis annak csatlakoztatására is van lehetőség. A hangszóró végein stílusos fény világít, amely minden eseményhez megfelelő hangulatot teremt.

A Sony SRS-XP500B hangszóró legfontosabb jellemzői

  • A hangszóró az IPX4 specifikációnak megfelelő, ellenálló kivitelezéssel rendelkezik, így ellenáll az esőcseppeknek
  • A Sony SRS-XP500B hangszóró akkumulátora nagy kapacitással rendelkezik és akár 20 órás üzemidőt is képes biztosítani
  • A gyorstöltésnek köszönhetően 10 perces töltéssel további 80 percnyi zenehallgatást tesz lehetővé
  • A hangszóró végeit stílusos fény világítja meg, amely nagyszerű hangulatot varázsol
  • Az alkalmazásban nem csak a hangerőt és a hangzás minőségét, de a szín- és fényhatásokat is beállíthatod
  • A Sony SRS-XP500B hangszóróhoz történő csatlakoztatás Bluetooth-on vagy hagyományos kábelen keresztül lehetséges
  • A hangszóró állítva és fektetve is ugyanolyan jól szól, hála a hangsugárzók szimmetrikus elrendezésének 
  • A praktikus fogantyú egyszerű hordozást biztosít
  • A Sony SRS-XP500B rendelkezik bemenettel mikrofonhoz vagy gitár csatlakoztatásához

A Sony SRS-XP500B minden eseményt felturbóz

A Sony SRS-XP500B hangszóró sikeresen ötvözi az elülső magassugárzót a mélynyomóval, páratlan hangzást hozva létre ezáltal erőteljes és mély basszussal, valamint tiszta vokálokkal. Szolgálatát nem csak otthon, a szobában fogod értékelni, hanem például a kerti eseményeken is.

Sony SRS-XP500B

A Sony SRS-XP500B hangszóróval az éjszaka soha nem ér véget

A Sony SRS-XP500B hangszóró alkalmazása akkora kapacitással rendelkezik, hogy egyetlen töltéssel akár 20 órás üzemidőt is képes biztosítani.

Sony SRS-XP500B

Gyorstöltés

10 perces töltést követően a Sony SRS-XP500B hangszóró elegendő teljesítményt kap további 80 percnyi zenehallgatáshoz.

Sony SRS-XP500B

A Sony SRS-XP500B gondoskodik az akkumulátorról

A hangszóró akkumulátorkezelő funkciója segít megelőzni az akkumulátor túltöltését. Ez hosszú időn keresztül tartja kiváló állapotban a Sony SRS-XP500B hangszóró akkumulátorát.

A Sony SRS-XP500B praktikus fogantyúval rendelkezik, amely megkönnyíti a hordozást

A Sony SRS-XP500B hangszóró felső részén egy praktikus és masszív fogantyú található, amelynek köszönhetően bárhová könnyedén magaddal viheted a készüléket.

Sony SRS-XP500B

X-Balanced Speaker Unit 

A Sony SRS-XP500B hangszóró X-Balanced Speaker hangsugárzót alkalmaz négyzet alakú membránnal és nagyobb területtel. Ezáltal a Sony SRS-XP500B vezeték nélküli hangszóró gazdagabb és tisztább hangzást biztosít.

Sony SRS-XP500B

A Sony SRS-XP500B nagyobb hangszórói jobb hangzást kínálnak

A Sony SRS-XP500B erősítőjének membránterülete fokozott hangnyomással büszkélkedhet, amely mélyebb és hangosabb basszust, tisztább vokált és általánosan jobb hallgatási élményt garantál.

Sony SRS-XP500B

Élvezd a basszust teljes mértékben

Használd a MEGA BASS funkciót és emeld ki kedvenc zeneszámaid basszusát. Ha ritmikus zenét hallgatsz a Sony SRS-XP500B hangszórón keresztül, akkor ez a funkció minden bizonnyal életre kelti majd az eszközödet..

Sony SRS-XP500B

A Sony SRS-XP500B az élőhöz hasonló hangzást kínál

A Sony SRS-XP500B vezeték nélküli hangszóróval aktiválhatod a LIVE SOUND üzemmódot, amely úgy állítja be a hangzást, mintha egy koncert vagy fesztivál helyszínén lennél.

Sony SRS-XP500B

Használd ki az intelligens alkalmazások előnyeit

A Sony | Music Center alkalmazáson keresztül egyszerűen módosíthatod a Sony SRS-XP500B Bluetooth hangszóró hangbeállításait, szabályozhatod a zenét vagy a világítási mintákat. A Fiestable alkalmazásban számos szórakoztató funkció használatára lesz lehetőséged, mint például egy lejátszási lista összeállítása egy közelgő eseményre, karaoke és sok más.

A stílusos fény bevilágítja a teret és nagyszerű hangulatot teremt

A Sony SRS-XP500B hangszóró két stílusos világítással rendelkezik, amelynek könnyedén beállíthatod a színeit és mintáit a Sony | Music Center alkalmazásban. A világítást nem csak az eseményekhez, de a mindennapi zenehallgatáshoz is használhatod, amikor ideális légkört szeretnél teremteni.

Csatlakoztass mikrofont a Sony SRS-XP500B Bluetooth hangszóróhoz és énekelj teli torokból

A Sony SRS-XP500B vezeték nélküli hangszóró bemenetén keresztül mikrofon vagy gitár csatlakoztatására van lehetőség. Mikrofon csatlakoztatásakor minőségi és szórakoztató karaokéban vehetsz részt. Gitár esetén a Sony SRS-XP500B erősítőként funkcionál. Kényelmed növelése érdekében több lehetőséged is van a Sony SRS-XP500B hangszóróhoz történő csatlakoztatásra - vezeték nélkül Bluetooth-on vagy közvetlenül kábelen keresztül.

A Sony SRS-XP500B fektetve és állítva is jól szól

A Sony SRS-XP500B-t vízszintes és függőleges helyzetbe is állíthatod, a hangsugárzók szimmetrikus elrendezésének köszönhetően ugyanis ugyanolyan hangminőséget biztosít mindkét pozícióban.

Bluetooth technológia

A Bluetooth technológia az SBC, AAC, LDAC kodek támogatással lehetővé teszi eszközöd csatlakoztatását a Sony SRS-XP500B hangszóróhoz.

A Sony SRS-XP500B támogatja a Party Connect-et

Kapcsolj össze akár 100 kompatibilis hangszórót és szinkronizáld a zenét és a fényeket. Hozd létre a saját fesztiválodat.

A hangszóróhoz USB-t is csatlakoztathatsz

Helyezd USB tárolóeszközödet a Sony SRS-XP500B hangszóróba és játszd le kedvenc zenéidet.

A Sony SRS-XP500B két USB töltőporttal rendelkezik

Fel kellene töltened az okostelefonodat? Ne habozz, csatlakoztasd a Sony SRS-XP500B hangszóróhoz és töltsd fel az akkumulátorát.


Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!
Csatlakozó típus
3,5 mm Jack, 6,3 mm Jack Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
3,5 mm Jack, 6,3 mm Jack Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth Kész!
USB
1 × Kész!

Audio átvitel

Támogatott kodekek
AAC, LDAC, SBC Kész!

Jellemzők és funkciók

Funkciók
USB tápellátás Kész!

Védelmi fokozat

Vízállóság
IPX4 Kész!

Akkumulátor

Lejátszási idő
20 óra Kész!

Soundbar méretek

Szélesség
27,5 cm Kész!
Mélység
29,5 cm Kész!
Magasság
57,2 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
11,2 kg Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Party Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdv nekem egy olyan kérdésem lenne hogy ha meg rendelem a termeket kb hány nap mire házhoz szalitanak

Kérdések és válaszok: Sony SRS-XP500B, fekete
Kiegészítők: Sony SRS-XP500B, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony SRS-XP500B, černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony SRS-XP500B, čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SRS-XP500B - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony SRS-XP500B - schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ