0% splátky Siguro AP+ plus nový vizuál

Sony SRS-XV500, fekete

Termékkatalógus
Sony SRS-XV500, fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, 20 Hz - 20000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, 6,3mm jack, Bluetooth 5.2, mikrofon, IPX4 védettségi fok, AAC, LDAC és SBC kodekek támogatása, kijelző, 25 óra akkumulátor üzemidő
159 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  GS476f34b Termékszám:  SRSXV500B.CEL Gyártó honlapja:
Sony SRS-XV500, fekete 159 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Sony SRS-XV500, fekete

Tetszeni fog

Sony SRS-XV500 nagy teljesítményű Bluetooth hangszóró

A Sony SRS-XV500 hordozható Bluetooth hangszóróval bármilyen buli beindítható, akár otthon, akár a parkban vagy a medence mellett. A készülék két nagyméretű X-Balanced egységgel van felszerelve, amelyek gondoskodnak a minőségi hangzásról és a mély, erőteljes basszusról. A Sony SRS-XV500 Bluetooth hangszóró S alakú basszuscsatornával rendelkezik, amely fokozza a basszusteljesítményt. Két előrefelé néző magas hangszóró gondoskodik a tiszta, részletgazdag zenei megszólaltatásról. A hordozható hangszóró basszusteljesítménye tovább fokozható a MEGA BASS gomb segítségével. Az érintőképernyőn és a kijelzőn keresztül könnyedén beállíthatod a hangszóró összes funkcióját, és beállíthatod a stílusos színes világítást és egyéb funkciókat. A még szélesebb körű beállítási lehetőségekhez letöltheted okostelefonodra a Sony | Music Center alkalmazást.

Sony SRS-XV500 Bluetooth hangszóró

A Sony SRS-XV500 Bluetooth hangszóró legfontosabb jellemzői

Aktív hangszóró erőteljes hangzással

A MEGA BASS funkcióval tovább növelhető a hangszóró teljesítménye

25 órás akkumulátor-üzemidő és gyorstöltés

A Bluetooth hangszórót folyamatosan a hálózatra csatlakoztatva hagyhatod, és nem kell aggódnod az akkumulátor élettartama miatt

Stílusos színes party világítás

Mikrofon/gitár bemenetek

IPX4 fröccsenésálló kialakítás

Beépített fogantyúk a Bluetooth hangszóró jobb hordozásához

Támogatja az AAC, az LDAC és az SBC kodeket

Stabil Bluetooth 5.2 kapcsolat

Vezeték nélküli csatlakozás akár 100 kompatibilis Sony hangszóróhoz

Stereo Pair funkció egy nagy teljesítményű hangrendszer létrehozásához

A Sony SRS-XV500 Bluetooth hangszóró előnyei

Sony SRS-XV500 Bluetooth hangszóró

Elegendő energia több mint egy napnyi zenehallgatáshoz

A Sony hordozható hangszóró nagy kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely akár 25 órás üzemidővel rendelkezik. Amennyiben hamarosan lemerül, csak csatlakoztasd a hálózathoz, és a gyorstöltési funkciónak köszönhetően folytathatod a lejátszást. A Sony SRS-XV500 mindössze 10 perc töltés után akár 2,5 órányi zenehallgatásra elegendő energiával rendelkezik. Ha okostelefonod tápellátása lemerül, közvetlenül a hangszóróhoz csatlakoztathatod, és hagyhatod, hogy feltöltse. A Sony Bluetooth hangszórót nyugodtan hagyhatod otthon a hálózatra csatlakoztatva anélkül, hogy félned kellene az akkumulátor túltöltésétől. Erről a Battery Care funkció gondoskodik.

Sony SRS-XV500 Bluetooth hangszóró

Könnyen hordozható és tartós hangszóró

A Sony Bluetooth hangszóró két praktikus fogantyúval van ellátva - egy a tetején és egy az alján. Ezáltal könnyedén hordozhatod akár a ház körül, vagy kiviheted magaddal a szabadba. Ebben az esetben értékelni fogod, hogy a Sony SRS-XV500 hangszóró az IPX4 minősítésnek köszönhetően fröccsenésálló. Ezért az eső vagy a medencéből fröccsenő víz sem árthat neki, amikor a szabadban bulizol.

Sony SRS-XV500 Bluetooth hangszóró

Stílusos fényhatások a megfelelő hangulatért

A zene nem minden, mert a megfelelő hangulatot a látvány is megteremti. Ezért a Sony Bluetooth hangszórója nagyszerű, többszínű világítással rendelkezik, amelyhez különböző fényhatásokat állíthatsz be. A világítás szinkronizálható a zenével. A Sony SRS-XV500 minden funkciója az érintőképernyőn keresztül vezérelhető, még sötétben is. További beállításokat és hangoptimalizálást a Sony | Music Center alkalmazásban végezhetsz.

Sony SRS-XV500 Bluetooth hangszóró

A Sony SRS-XV500 mikrofon- és gitárbemenettel rendelkezik

Fejleszd a tehetségedet, vagy fokozd a szórakozást, ha akár két mikrofont is csatlakoztatsz a Sony SRS-XV500 hangszóróhoz. Könnyedén rendezhetsz nagyszerű karaoke partit. A Bluetooth hangszóró olyan különleges karaokefunkciókkal is rendelkezik, mint a Key Control, amellyel a dal hangmagasságát az énekesek hangterjedelméhez igazíthatod. A Sony SRS-XV500 egyik bemenetéhez gitárt is csatlakoztathatsz, így a készülék erősítőként is működhet.

Sony SRS-XV500 Bluetooth hangszóró

Kibővített opciók a még erőteljesebb hangzásért

A Sony SRS-XV500 Bluetooth hangszóró a Sony Music Center alkalmazás segítségével könnyedén párosítható vezeték nélkül akár 100 kompatibilis hangszóróval. Hozz létre szinkronizált hangzást és világítást az eseményekhez.

Sony SRS-XV500 Bluetooth hangszóró

A Sony SRS-XV500 támogatja a Stereo Pair funkciót

Ha nagy teljesítményű hangrendszert szeretnél létrehozni, a Sony SRS-XV500 Bluetooth hangszórót vezeték nélkül párosíthatod egy hozzá illő modellel. Az egyik hangszóró bal csatornaként, a másik jobb csatornaként működik. Ez magával ragadó hangélményt és szélesebb hangteret eredményez.

Sony SRS-XV500 Bluetooth hangszóró

Paraméterek

Összehasonlít

Csatlakozók

Csatlakozó típus
3,5 mm Jack, 6,3 mm Jack, USB Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth Kész!
USB
1 × Kész!

Audio átvitel

Bluetooth verzió
5.2 Kész!
Támogatott kodekek
AAC, LDAC, SBC Kész!

Karakterisztika

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!

Jellemzők és funkciók

Funkciók
Mikrofon Kész!
Vezérlés
Kijelző Kész!

Védelmi fokozat

Vízállóság
IPX4 Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Akkumulátor/elemek Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
5 200 mAh Kész!
Lejátszási idő
25 óra Kész!

Soundbar méretek

Szélesség
26,9 cm Kész!
Mélység
29,4 cm Kész!
Magasság
56,4 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
11,2 kg Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Mobiltelefonhoz, Party, Kültéri Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomagolás

Hangszórók száma
1 db Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony SRS-XV500, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony SRS-XV500 černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony SRS-XV500 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SRS-XV500 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony SRS-XV500 schwarz.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ