30 dnů na vrácení Shop roku

Sony SRS-ZR5 fehér

Termékkatalógus
Sony SRS-ZR5 fehér
5 1 értékelés
Bluetooth hangszóró - Bluetooth, WiFi, NFC, Google Cast, Spotify, HDMI (ARC), USB, DLNA, mini jack
Kód:  GS476o2 Termékszám:  SRSZR5W.CED Gyártó honlapja:

Sony SRS-ZR5 fehér

Az összes rajongói a modern technológia, formák, és különösen a zene, van egy kész terméket a Sony, amely képes lesz hallani még a legigényesebb követelményeket. A fő jellemzője a termék kiváló audió teljesítményt, alacsony energiafogyasztás és a fejlett görbék. Ráadásul úgy tervezték, hogy legyen szép és belső kiegészítőket. Tiszta vonalak és sima felületek biztosítják, hogy ez elegáns keveréke a környéket, de továbbra is fellép a minimalista magára a figyelmet. Hangszóró beépített digitális erősítővel és dedikált magassugárzók kap hangfájlokból, nagyfelbontású hang minden finom kifejezés. Minden hang hallatszik, mint zeneszerző szánták. Élvezze a hangot részleteket még az MP3 fájlokat. Sztereó hang Ez a modell feszültség alá két mélynyomó az erős mágnessel

legfontosabb jellemzői

  • modern design
  • minimalista formák
  • Vezeték nélküli hangszóró támogatja a Bluetooth, WiFi, NFC
  • Passzív radiátor mélysugárzó és mély hangokat
  • Technológia stream tartalom nagyfelbontású hang
  • Keresztül lehet csatlakoztatni USB-A, USB-B és HDMI

Hallgasson zenét egy másik szobában

Nézzük kísérő egyaránt lenyűgöző pályán keresztül az egész házat. Hallgatva több szobában vezérlése SongPal. Az alkalmazás használata SongPal Hivatkozás csoporthoz választott hang projektorok és hangszórók, a Sony, és zenét tud sugározni a különböző zenei szolgáltatások, okostelefon, PC vagy a DLNA hálózati különböző helyiségek az egész lakásban. Clearaudio + mód a felhasználóknak tökéletes audio feldolgozás, ami annak az eredménye tíz év kutatás és a tapasztalatok a Sony. Felruházva hangszóró is kapott DSEE HX technológia jött létre, hogy kompenzálja a magas tömörítési sok digitális audio formátumok és a zene minősége javul helyreállításával high-end audio. 

Mindig hallgat minőség

Jutalmazza meg magát a jobb hangminőséget, hála a modern technológia és a gyors LDAC. Ez képes akár 3-szor gyorsabb adatátvitel, mint a hagyományos Bluetooth technológiát, és azt állítja, hogy az átvitel során a maximális bit színmélységgel és frekvenciatartománya 96 kHz / 24 bit, és teszi a hatékony tömörítés és a szaporodás.Minden kedvenc eszköz csatlakoztatható a csatlakozók, mint a HDMI (ARC) 5, USB és AUX. Élvezze a zenét a legteljesebb, és élvezze ezt a valóban kitalált kitüntetést a Sony, aki abban az időben a hatáskörébe szerzett sok elégedett vásárló. 

Paraméterek

Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, Wi-Fi, NFC Kész!
Streaming szolgáltatások
Spotify Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!

Csatlakozók

Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, Wi-Fi, NFC Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Mobiltelefonhoz Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony SRS-ZR5 fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony SRS-ZR5 bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony SRS-ZR5 biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SRS-weiß ZR5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony SRS-weiß ZR5.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ