Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony SSD 128 GB Ezüst

Termékkatalógus
Sony SSD 128 GB Ezüst
4,9 14 értékelés
Külső merevlemez - USB 3.0, olvasás akár 450 Mb/s, írás minimum 290 Mb/s, fém ház, miniatűr kivitel
Kód:  JU301b Termékszám:  SL-BG1S Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony SSD 128 GB Ezüst

Vypnuto
 Sony SSD 128GB Stříbrný

Fájljaidat tárold megbízható és biztonságos helyen

Vypnuto
 Sony SSD 128GB Stříbrný
Olyan kicsi, hogy elfér a zsebedben

A stílusos külső SSD meghajtó kisebb, mint egy bankkártya. Nagyon kompakt, bárhová magaddal viheted - tömege csupán 35 gramm, és csak 9,4 mm vastag. Az erős, csiszolt alumínium bevonatú meghajtó ezüst színben tündököl, barátaid és kollégáid el lesznek ragadtatva tőle.

Vypnuto
 Sony SSD 128GB Stříbrný
Intelligens fájlkezelés

A Backup Manager program segítségével a PC-n vagy a laptopon tárolt adataid archiválása gyerekjáték. A program felismeri, hogy melyik fájlokat módosítottad, és csak azokat másolja át, így ezzel időt spórolhatsz.

Vypnuto
 Sony SSD 128GB Stříbrný
Maximális biztonság

Használd a Password Protection Manager alkalmazást, és többé nem kell adataid miatt aggódnod. Aktiválás után mindig jelszót kér, ha a PC2-höz csatlakozik. Egyes partíciókat levédhetsz, míg mások szabadon hozzáférhetők lehetnek.

Vypnuto
 Sony SSD 128GB Stříbrný
Gyors adatátvitel USB 3.0 kapcsolattal

Immár nem kell várnod az adatátvitelre. A külső SSD meghajtó USB 3.0 kompatibilis, maximális olvasási sebessége akár 290 MBps is lehet.

Vypnuto
 Sony SSD 128GB Stříbrný
128 GB tárhely

Értékes adataidat tárold 128 GB-on, ennyi helyen elférnek fotóid, videóid, zenéid és még sok más fájl. A beépített biztonsági funkció mellett az adatok kezelése valóban biztonságosabb és egyszerűbb.

MŰSZAKI ADATOK
  • TÁRHELY KAPACITÁSA128 GB
  • CSATLAKOZÓFELÜLETUSB 3.0

Paraméterek

Méret

Szélesség
78,2 mm (7,82 cm) Kész!
Magasság
9,4 mm (0,94 cm) Kész!
Mélység
37 mm (3,7 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
35 g (0,04 kg) Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Külső Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony SSD 128 GB Ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony SSD 128GB stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony SSD 128 GB strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Externe Festplatte Sony SSD 128 GB Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Externe Festplatte Sony SSD 128 GB Silber.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ