A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

Sony Style Cover Flip SCR54 Graphite Black

Termékkatalógus
Sony Style Cover Flip SCR54 Graphite Black
5 1 értékelés
Mobiltelefon tok - Xperia XA számára, felhajtható
Kód:  SOM6048b1a Termékszám:  1301-1941    Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony Style Cover Flip SCR54 Graphite Black

Ha szeretnéd, hogy a mobiltelefonod hosszú életű legyen, de nem akarsz úgy vigyázni rá, mint egy tojásra, akkor jó választás a Sony Style SCR54 Xperia XA nyitható tok. Hatékony védelmet kínál többek között sérülések és szennyeződések ellen a belső mikroszálas velúr borításnak köszönhetően. Emellett megemlítendő a stílusos design, a kényelmes felület és hogy könnyű hozzáférni a töltés- és fejhallgató-kimenethez, így a tokot nem szükséges levenni. Továbbá mágneses rendszerrel is fel van szerelve, ami mindig zárva tartja. A mobiltelefonod védelme egyszerre megbízható és elegáns is lesz.

Legfontosabb jellemzői

  • Stílusos mobiltelefon tok
  • Hatékony védelem ütések és karcolások ellen
  • Tökéletesen illeszkedik a telefon típusához, és kellemes felületű
  • Hozzáférés a töltés és fejhallgató-csatlakozókhoz
  • Mágneses rendszer
 

Paraméterek

Típus
Flipes Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!
Tömeg
37,5 g Kész!
Mélység
10,4 mm Kész!

Típus és anyag

Típus
Flipes Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!
Tömeg
37,5 g Kész!

Méret

Mélység
10,4 mm Kész!
Szélesség
70,5 mm Kész!
Magasság
147,2 mm Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Style Cover Flip SCR54 Graphite Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Style Cover Flip SCR54 Graphite Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Style Cover Flip SCR54 Graphite Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Style Cover Flip SCR54 Graphite Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Style Cover Flip SCR54 Graphite Black.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ