we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

Shop roku Akvizice ApF HU

Sony STR-DH550 fekete

Termékkatalógus
Sony STR-DH550 fekete
4,5 2 értékelés
AV-rádióerősítő - 5 csatorna, 5x 145W, DTS-HD, Dolby TrueHD, AM/FM tuner RDS rendszerrel, 4+1 HDMI, USB, MHL, Bravia Sync
Kód:  GS485d Termékszám:  STRDH550.CEL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony STR-DH550 fekete

A Sony STR-DH550 AV rádióerősítő megkönnyíti a kapcsolatot a legmodernebb audiovizuális szórakozási formák világával, fantasztikus minőségben. A négy HDMI bemenettel, a 4K felbontás támogatásával, a 3D ábrázolással és a modern hangdekóderekkel teljes mértékben élvezheti a szórakozást. Az audio visszatérő csatornával ráadásul kétirányú kapcsolatot hozhat létre a televízióval, miközben egy HDMI kábelt használ.
 
Az automatikus hangszóró beállítás (DCAC) a hangot tökéletesen a helyiség akusztikájához igazítja, legyen az bármekkora méretű és bármilyen alakú is. A HD Digital Cinema Sound technológia gondoskodik a tökéletesen valósághű hangról, akárcsak a moziban. Az előlapon található USB csatlakozón keresztül közvetlenül csatlakoztathat flash drive-ot, MP3 lejátszót, iPadet, iPhone-t vagy iPod Touch-t, és a helyiséget kiváló minőségű hanggal töltheti meg.

 
Műszaki adatok:

Erősítő:
Csatornák száma: 5.2
Kimeneti teljesítmény: 145 W (6 ohm, 1 kHz, 1 csatorna)
Kimeneti teljesítmény: 2 x 105 W (6 ohm, 1 kHz, 2 csatorna)
Kimeneti teljesítmény: 2 x 90 W (6 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 2 csatorna)
Hangszóró ajánlott impedanciája: 6-16 ohm

Hang dekódolás:
Dolby Digital / DTS
DTS 96/24
DTS HD / Dolby TrueHD / Dolby Digital+
Dolby Pro Logic / Dolby Pro Logic II / Dolby Dual Mono
LPCM (2CH/5.1CH/7.1CH) / 96k / 24bit PCM

Képfeldolgozás:
4K Pass-through / 3D HDMI-n keresztül / audio visszatérő csatorna (ARC) / A/V szinkronizálás / 1080p/24p / Deep Color / x.v.Color (xvYCC) / BRAVIA SYNC

Rádió tuner:
Menthető rádióállomások száma: 30/30 (FM / AM)
RDS rendszer

Bemenetek:
4x HDMI v1.4
4x analóg audio
2x kompozit videó
2x digitális optikai
1x digitális koaxiális
1x USB az előlapon

Kimenetek:
1x HDMI v1.4
1x kompozit video
1x fejhallgató
2x előerősített subwoofer kimenet

Tápellátás:
Névleges fogyasztás: 200 W
Fogyasztás készenléti üzemmódban: 0,3 W
Időzített kikapcsolás, Auto Standby funkció

Méretek:
430 x 156 x 329,4 mm (Sz x M x M)

Tömeg:
7,8 kg

Paraméterek

Szélesség
430 mm Kész!
Magasság
156 mm Kész!
Mélység
329 mm Kész!
Tömeg
7,8 kg Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret

Szélesség
430 mm Kész!
Magasság
156 mm Kész!
Mélység
329 mm Kész!
Tömeg
7,8 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Jellemző

Csatornák száma
5.2 Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony STR-DH550 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony STR-DH550 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony STR-DH550 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony STR-DH550 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony STR-DH550 Schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ