A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

Sony Style Cover Flip SCSG30 - White

Termékkatalógus
Sony Style Cover Flip SCSG30 - White
5 1 értékelés
Mobiltelefon tok - Sony Xperia XA1 készülék számára, flip zárral
Kód:  SOM6049b5 Termékszám:  1307-2352 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony Style Cover Flip SCSG30 - White

Maximális biztonságot nyújta Sony Xperia Ultra XA1 készüléked számára ez a flip záras tok, a Sony Style Flip Cover White SCSG30 készülék, amely a nagy védőfunkcióival emelkedik ki a választékból és elegáns kiegészítőként fehér színben tökéletes társaddá válhat. Az készülék kiváló minőségű tartós bőrből készült, így nagyon kellemes tapintású és nem csúszik a kézben. A még nagyobb biztonság érdekében egy erős mágneses zár tartja zárva a tokot, hogy tok mindig zárva legyen, a készüléked pedig állandó biztonságban maradjon. Ha felnyitod a Sony tokot, a telefonod automatikusan be- vagy kikapcsol, így soha nem fog szükségtelenül hátráltatni téged a készüléked felhasználásában. Végül meg kell említeni azt is, hogy a tokot praktikus állványra formázhatod, a még kényelmesebb filmnézésért.

Főbb jellemzők: Sony Style Flip Cover SCSG30 White 

  • Flip tok a Sony Xperia Ultra XA1 okostelefon számára készült
  • Kiváló minőségű bőrből készült, a hosszú élettartam eléréséért
  • Megbízható védelem a karcolások ellen, a por és szennyeződés álló
  • Mágneses zár
  • Automatikusan be- és kikapcsol a képernyő, ha felnyitod vagy lezárod a tokot
  • Lehetőség szerint állványra formázhatod a terméket
  • Elegáns fehér burkolattal rendelkező Sony mobiltelefon tok
 

Paraméterek

Tulajdonságok és funkciók
Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók
Kijelző karcolás elleni védelme, Beépített támaszték Kész!

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Style Cover Flip SCSG30 - White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Style Cover Flip SCSG30 White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Style Cover Flip SCSG30 White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SCSG30 Style Cover Flip - Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony SCSG30 Style Cover Flip - Weiß.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ