30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Sony True Wireless WF-1000XM3 ezüst

Termékkatalógus
Sony True Wireless WF-1000XM3 ezüst
4,2 19 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear) zárt, Bluetooth 5.0, AAC és SBC támogatása, aktív zajszűrő (ANC), hangsegéd, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 6 mm-es hangszóró, 32 óra akkumulátor-üzemidő
Kód:  RO980b02 Termékszám:  WF1000XM3S.CE7 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony True Wireless WF-1000XM3 ezüst


Vezeték nélküli fejhallgató, amely elbűvöl

Jó minőségű vezeték nélküli fejhallgatót keres, amely tisztességes, funkciókkal teli, kényelmesen használható és kiválóan illeszkedik? Ha mindig bólint, akkor tudja, hogy a Sony WF-1000XM3 fejhallgató forró jelölt. Kompakt méretének és a speciális ergonómikus kialakításnak köszönhetően, tapadó gumi felülettel, tökéletesen tartja a fülében. A Sony WF-1000XM3 apró, de kiváló minőségű, 6 mm-es hangszórókkal rendelkezik, amelyek rendkívül nagyszerűen játszanak. Afejhallgatóbeépített mikrofonnal is rendelkezik, jó hangátvitellel. Mindig probléma nélkül kommunikálhat. A fejhallgató számos okos funkcióval rendelkezik, amelyek még jobb hangminőséget biztosítanak. A megfelelő akkumulátor töltöttség lehetővé teszi, hogy akár 6 órán keresztül zenét hallgasson egyetlen töltéssel, de a mellékelt töltő tokkal megnövelheti ezt az értéket egy lenyűgöző 24 óráig.

A Sony WF-1000XM3 vezeték nélküli fejhallgató fő jellemzői

  • Kis méret és kis súly
  • Ergonomikus kialakítás
  • Mágneses töltő tok tartalmazza
  • Hosszú élettartam
  • Kiváló minőségű beépített mikrofon
  • Tökéletes hangvisszaadás
  • Rengeteg intelligens szolgáltatás
  • Érintse meg a vezérlőt közvetlenül a kézibeszélőn

Kivételes hangminőség

A Sony WF-1000XM3 lélegzetelállító hangminőséggel rendelkezik, elnyomja a környezeti zajt és lehetővé teszi a zajmentes hallgatást. Mindez a kiváló kivitelezésnek és a modern technológiának köszönhető.

Sony WF-1000XM3

6 mm-es hangszóró

Azt mondod, hogy egy 6 mm-es hangszóró alacsony? Természetesen ebben az esetben nem. Kis mérete ellenére gazdag, tiszta hangot ad, amelyet szeretni fog.

Sony WF-1000XM3

HD processzor

S Élvezze a tökéletes hangot minimális torzítással a HD QN1e processzornak köszönhetően. Ez a processzor gondoskodik a környezeti zajcsökkentő technológia és a 24 bites audio feldolgozás pontosságáról is.

Sony WF-1000XM3

DSEE HX technológia

Ez a technológia jelentősen javítja a tömörített digitális zenefájlok minőségét, amelyek majd nagy felbontásúak lesznek.

Egyedi kialakítás

A kiváló minőségű alkatrészeknek és az intelligens technológiáknak köszönhetően tökéletes fejhallgatót lehet létrehozni, amely a vezeték nélküli hallgatást valódi élvezetessé teszi. A Sonynál tudja, hogyan kell csinálni.

A hallgatás szabadsága

Az új Bluetooth chipnek és a fejhallgató általános ergonómiájának köszönhetően nem csak zenéjét élvezheti, hanem sorozatokat, videofilmeket nézhet, vagy játékot játszhat telefonján vagy táblagépén. A Sony WF-1000XM3 fejhallgató tökéletesen továbbítja a hangminőséget.

Új Bluetooth chip

Az új Bluetooth-chipekkel a hangot közvetlenül a készülékről mindkét fejhallgatóra továbbíthatja. Ez még jobbá teszi a hallgatási élményt.

Erős antenna

A Sony WF-1000XM3 antenna optimális kialakítású, a legjobb jelátfedés érdekében. Ezáltal a kapcsolat mindig tökéletes lesz, és akadálytalanul élvezheti a zenét.

A biztonságos és stabil rögzítéshez tervezték

Sony WF-1000XM3

Ergonómikus kialakítás

A Sony WF-1000XM3 készüléket ergonómiailag tervezték és három helyre illesztik a fülét.

Sony WF-1000XM3

Tapadó felület

Gumi és nagyon tapadó felületével a Sony WF-1000XM3 a helyén marad, mégis elég kényelmes. Határozottan nem kell aggódnia, hogy leesik.

Egész napos akkumulátor élettartam

Szenvedélyes zenerajongó vagy, és szokásod fejhallgatót viselni? Akkor kimondottan neked találták fel a  Sony WF-1000XM3-st, mivel az  akkumulátor szinte egész nap kibírja a  töltést biztosító tokkjának köszönhetően. A zene így megállás nélkül szólhat. 

Sony WF-1000XM3

Egész nap hallgathatod

Teljesen feltöltve a Sony WF-1000XM3 6 órán át képes teljes lejátszásra, aktiválva a környezeti zajt . Ha meg akarja hosszabbítani az akkumulátor élettartamát 8 órán keresztül megállás nélkül, egyszerűen kapcsolja ki a zajszűrő funkciót. A kicsi és kényelmes Sony újratölthető fülhallgató WF-1000XM3 3 teljesen újratölthető fülhallgatót kínál akár 24-32 órán keresztül. Nagy!

Sony WF-1000XM3

A gyors töltés nem jelent problémát

Siet, de szeretné magával vinni a fejhallgatót? Ez nem lesz probléma a gyors töltés funkcióval. A Sony WF-1000XM3 fejhallgató elegendő energiát biztosít 90 perc zenei lejátszáshoz mindössze 10 perc újratöltés közben.

Stílusos töltő tok

A Sony WF-1000XM3 kényelmes töltő tokkal is szállít, amely a fejhallgatónak gyümölcsöt ad a további hallgatáshoz. A mágneses belső felületnek köszönhetően a fejhallgató a helyükre illeszkedik, miközben megjelenésük és érzetük is van. Ezután az USB-C kábellel újratöltheti a tokot.

A fejhallgató tele van funkciókkal

Kérdezni kell valakitől valamit, de nem akarja kivenni a fejhallgatót? Ez nem jelent problémát a Sony WF-1000XM3 készüléknél. A SENSE MOTOR segítségével csak helyezze az ujját a kézibeszélőre, és a hangerő azonnal csökken . Tehát cserélhet néhány szót anélkül, hogy kivenné azokat a füléből.

SENSE MOTOR az adaptív hangbeállításhoz

A praktikus Sony | A Headphones Connect lehetőséget nyújt az adaptív audiobeállítások megválasztására. Ez a csípés automatikusan felismeri a pillanatnyi tevékenységet, és ennek megfelelően beállítja a környezeti hangot. E profilok beállításait pontosan tetszés szerint állíthatja be. A Sony WF-1000XM3 fejhallgató felbecsülhetetlen társa bárhová is megy.

Sony WF-1000XM3

Utazás

Ne zavarja, és élvezze a zenét utazás közben.

Sony WF-1000XM3

Séta

Feltétlenül járjon kedvencével a fülében, de a környező környezet nem jelent problémát. Semmi sem fog meglepni.

Sony WF-1000XM3

Várakozás

Ne hagyjon ki egyetlen fontos bejelentést sem, és csökkenti a környezeti zajt. A Sony WF-1000XM3 fejhallgatóval nem fog hiányozni.

Sony fejhallgató közelségérzékelővel

A Sony WF-1000XM3 praktikus közelségérzékelővel rendelkezik , amely megmutatja, ha van egy vagy mindkét fejhallgatója. Ezután aktívan beállítja a zenelejátszást.

Sony WF-1000XM3

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

A zenelejátszás megállítása

Csak vegyen ki egy fejhallgatót, és a Sony WF-1000XM3 készülék zenéje mindkét oldalon leáll.

Sony WF-1000XM3

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Újraindítás

A kézibeszélő rögzítésekor a zene ismét ott fog lejátszani, ahol abbahagyta.

Sony WF-1000XM3

Mobil alkalmazás

Szeretné saját maga testreszabni a zenelejátszást, elnémítani vagy kiegyenlíteni? Ehhez letöltheti a Sony | alkalmazás fejhallgató, amellyel mindent könnyen testreszabhat. Így a legtöbbet hozhatja ki a Sony WF-1000XM3 készülékből.

Sony WF-1000XM3

Hangsegéd

A Sony WF-1000XM3 készülékkel könnyedén kapcsolatba léphet barátaival és kezelheti napját hangsegéd segítségével. Csak mondj egy szót, és a Google Assistant teljesíti az Ön kívánságait.

Sony WF-1000XM3

Kihangosító funkció

Kiváló minőségű beépített mikrofonnal biztonságosan fogadhat hívásokat és beállíthatja őket úgy, hogy hallhatók legyenek egy vagy mindkét fejhallgatón.

Sony WF-1000XM3

A kezelése a kezed ügyében

A Sony WF-1000XM3 fejhallgató nagyon intuitív érintőképernyővel rendelkezik, ahol csak meg kell koppintania a jobb kézibeszélőt a következő dalhoz való ugráshoz, vagy balra kattintva válthat a zajszűrő üzemmódok között. Teljesen egyszerű és gyors.

Sony WF-1000XM3

Érintsd meg a vezérlőket

A fejhallgató praktikus érintőképernyővel rendelkezik, amelyet testreszabhat az Ön igényei szerint. Sony | segít ezzel a fejhallgatóval. Ez lehetővé teszi, hogy minden kézibeszélőhöz alternatív kezelőszerveket rendeljen.

Paraméterek

Szín
Ezüst Kész!
Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!
Bluetooth verzió
5.0 Kész!
Támogatott kodekek
AAC, SBC Kész!

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Hangszóró mérete
6 mm Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje
32 óra Kész!
Akkumulátor töltése
USB-C Kész!

Tömeg

Tömeg
17 g Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» További Bluetooth headsetek
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
» További Bluetooth fülhallgatók és Bluetooth fejhallgatók

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony True Wireless WF-1000XM3 ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony True Wireless WF-1000XM3 stříbrná. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony True Wireless WF-1000XM3 strieborné. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony True Wireless WF-1000XM3 Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony True Wireless WF-1000XM3 Silber.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ