30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony UBP-X1100ES

Termékkatalógus
Sony UBP-X1100ES
5 2 értékelés
Blu-Ray lejátszó - ultra HD, 3D, 4K, HDR, Dolby Vision, Dolby Atmos 3D, Hi-Res audio, RS232, WiFi, Bluetooth, streaming, 2x HDMI, USB, audio kimenetek, digitális kimeneti koaxiális és optikai, Ethernet, RS232C, távirányító
Kód:  OT325b Termékszám:  UBP-X1100ES Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony UBP-X1100ES

A Sony UBP-X1100ES egy 4K Ultra HD Blu-ray lejátszó, az UBP-X1000ES csúcskategóriás lejátszó utódja, amely a nappalid mozivá alakítja. Elődjéhez képest elsősorban a Dolby Vision támogatást kínálja, ami mélyebb feketéket és élénkebb színeket jelent. A High Definition 4K Ultra HD hihetetlenül nagy képet kínál nagy TV-khez vagy akár vászonhoz. A Dolby Atmos és a DTS: X biztosítja, hogy a hang a legjobb minőségű legyen, és minden film valódi hangélménnyé válik. Nagy dinamikus tartomány - A HDR sokkal részletesebb képet ad a nézőknek. Fedezd fel a korábban rejtett területeket új fényerővel, árnyékokkal és színekkel. A HDR akár 100-szor nagyobb fényerőt kínál, mint a standard SDR.

A Sony UBP-X1100ES Blu-Ray lejátszó legfontosabb elemei

  • Csúcskategóriás 4K Ultra HD Blu-Ray lejátszó a Sony-tól
  • Elődjéhez képest támogatja a Dolby Vision-ot - az élénkebb színek összességében
  • Dolby Atmos és DTS: X - nagyszerű surround hangzás
  • HDR dinamikus tartomány a kép sokkal részletesebb megjelenítéséhez
  • A 4K-os előkelés automatikusan konvertálja a Full HD tartalmat 4K-ra
  • Nagyszerű kapcsolat
  • A Blu-ray formátumtól eltérő formátumokat is játszik
  • Innovatív, karcsú, fekete színű kivitel
  • Bluetooth hallgatáshoz vezeték nélküli fejhallgatóval, hangszórókkal stb.

Hozd ki a legtöbbet a sávból a Sony UBP-X1100ES készülékkel

A .mp3 vagy más tömörített zene, beleértve a CD-ket is, frekvencia és dinamikus tartományának javítása közel nagyfelbontásig biztosítja, hogy teljes erejű Sony Blu-Ray lejátszóval ugyanúgy élvezd a felvételeket, mintha az eredeti felvételt hallgatnád.

Sony UBP-X1100ES - a szórakozás egy helyen

A Sony UBP-X1100ES képességei messze meghaladják a 4K Blu-ray lemezek lejátszását. Ez egyedülálló lehetőséget nyújt szinte bármi nézésére, hallgatására vagy közvetítésére. Ezen felül ez a lejátszó kiváló minőségű csatlakozással rendelkezik, így ideális választás mindenkinek, aki szereti a modern technológiát.

Blu-ray lejátszó innovatív kialakítással

A Sony innovatív és egyedi alváza egyedülálló támogatást nyújt, amely kiküszöböli a rezgéseket, még a legkevésbé észrevehetők is, és hatékonyan biztosítja az elektromos árnyékolást. Az egyedülálló megoldásnak köszönhetően prémium hangokat és ragyogó képeket élvezhetsz.

Nézzen privát filmeket

Nem akarod zavarni a családod, miközben megnézed kedvenc filmedet? Élvezd a Bluetooth audio átvitelét vezeték nélküli fejhallgatóra. Ezenkívül a Sony UBP-X1100ES hangot küldhetsz a TV-hez HDMI-n keresztül, ugyanakkor Bluetooth-on egy vezeték nélküli hangszóróra. Akár távolabb is lehetsz a tévétől, mégis mindent tisztán és érthetően hallhatsz.


Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Lejátszó típusa
Asztali Kész!
Funkciók
Kijelző, 3D támogatás Kész!
Támogatott média
Blu-ray, CD, DVD Kész!
Interfész
Bluetooth, WiFi Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Típus

Lejátszó típusa
Asztali Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Kijelző, 3D támogatás Kész!

Csatlakozás és lejátszás

Támogatott média
Blu-ray, CD, DVD Kész!
Interfész
Bluetooth, WiFi Kész!
Videó formátumok
AVI, FLV, HEVC, MKV, Mov, MP4, MPEG, MPEG2, MPEG4, VOB, VRO Kész!
Audió formátumok
AAC, AIFF, ALAC, DSD, DSF, FLAC, LPCM, MP3, WAV, WMA Kész!

Kijelző

Kijelző technológia
LED Kész!

Méret & súly

Szélesség
430 mm Kész!
Magasság
54 mm Kész!
Mélység
265 mm Kész!
Tömeg
3,9 kg Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» Összes videólejátszó
» Összes Blu-ray lejátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Is this player region free?

Kérdések és válaszok: Sony UBP-X1100ES
Kiegészítők: Sony UBP-X1100ES Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony UBP-X1100ES. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony UBP-X1100ES. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony UBP-X1100ES. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony UBP-X1100ES.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ