A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

Sony VPL-HW65ES fekete

Termékkatalógus
Sony VPL-HW65ES fekete
Projektor - LCoS, Full HD, 1920 × 1080, 16:9, 120000:1 kontraszt, HDMI, VGA, USB, LAN,
Kód:  WS551r7 Termékszám:  VPL-HW65ES/B Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony VPL-HW65ES fekete

Szeretne több TV-t? A játékok és filmek még nagyobb területet? Ön projektorok erre a célra rossz minőségű? Akkor bízza luxus projektort a Sony, hogy hozzon létre egy látványos és filmszerű játékélményt a saját ház vagy lakás. Tento projektor vás dostane co nejblíže k původnímu signálu, kde uvidíte „plnotučný“ obraz s více detaily a reálnou barevností.

legfontosabb jellemzői

  • Ragyogó Full HD vetítés a nagy képernyőn
  • Részletes SXRD panel gazdag színekkel és magas kontrasztarány, élénk képek
  • Természetes, egyenletes mozgást (Motionflow)
  • Elkészített kép kalibrálása (9 különböző üzemmódban)
  • Rugalmas telepítés (1.6 × zoom + touch / kipufogó elöl)
  • Beépített RF adó szinkronizálni a 3D-s szemüveg

Az előrejelzések életre soha nem látott realizmust

Részletes SXRD panel összeállt kifinomult technológiával Reality Creation előállítani a tökéletes képet és egy nagy területen (akár 7,6 m). Különleges processzor javítása képelemző egy nagyon sötét fekete és új életre a színeket. Feltárja a legfinomabb részleteket, pontos színeket és összetett textúrák. Kép tulajdonságai tovább lehet javítani 9 kész gyakori kalibrálást forgatókönyvek (2 mód mozi, a digitális mozi, TV, fotók, játékok ...), vagy használhatja a speciális kézi hangolás színes HSV.

Az akciójelenetek szakadás nélkül

Akár nézni valamit a nagy sebességű képfeldolgozó Motioflow kép lesz szép sima és anélkül trhanců. Ez az innovatív funkció révén az új keretek között helyezkedik el az eredeti és köztük van. Hoz magukra jobb képek követik. Az egész eljárás vesz egy másodperc töredéke alatt. Vy to poznáte tak, že vás bude těšit hladce plynulý obraz.

Nappali és éjszakai

S působivým jasem 1800 lumenů a dynamickým kontrastem 120 000 : 1 bude Full HD obraz jasně viditelný i se zářivě bílou bílou a sytou černou - a to i v dobře osvětlené místnosti. Nagynyomású lámpa generál gazdag fényereje a nappali vetítés, de ha nem kell ilyen tisztaság (mint ma), akkor mentse jelentős pénzt. Amellett, hogy az energiafogyasztás csökkentése meghosszabbítja a lámpa élettartama 6000 óra. Ez azt jelenti, alacsonyabb üzemeltetési költségeket és meghosszabbítja az intervallumot, hogy cserélje ki a lámpát.

rugalmas telepítés

A kompakt projektor elfér minden nappali és a telepítés, hogy sok tulajdonság. Předně má zoom s hodnotou 1,6×, takže se při rozhodování o vhodném místě nemusíte tolik řídit vzdáleností. Nagyítás korrigálja kép szerint a vásznon. Telepítési rugalmasságot és támogatja egy viszonylag csendes ventilátor, ami nem zavarja, akkor is, ha ül egy rövid távolságra a projektor. Köszönet szívó és fújó előre akkor tedd fel a falra.

Paraméterek

Natív felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Méretarányok
16:9 Kész!
Kontraszt
120 000:1 Kész!
Minimális képátló
101,6 cm (40 ") Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Méretarányok
16:9 Kész!
Kontraszt
120 000:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális képátló
101,6 cm (40 ") Kész!
Maximális képátló
762,4 cm (300,16 ") Kész!

Technológia

Fényforrás
Halogén Kész!
Fényerő
1 800 ANSI lm (1 440 ISO lm) Kész!
Lámpa élettartama ECO módban
5 882,35 óra (245,1 nap) Kész!
Lámpa teljesítménye
215 W Kész!
Zajszint
22 dB Kész!
Maximális fogyasztás
310 W Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
HDMI 1.4, VGA Kész!
HDMI
2 db Kész!
VGA
1 db Kész!
További bemenetek
RJ-45 (LAN), USB 2.0, RS232 Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI, VGA (D-SUB) Kész!
További bemenetek/kimenetek
USB, LAN Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra Kész!

Méretek

Szélesség
40,74 cm Kész!
Magasság
17,92 cm Kész!
Mélység
46,39 cm Kész!
Tömeg
9 kg Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
Összes projektor
Összes Full HD projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony VPL-HW65ES fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony VPL-HW65ES černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony VPL-HW65ES čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony VPL-HW65ES schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony VPL-HW65ES schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ