Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Sony VPL-VW520ES fekete

Termékkatalógus
Sony VPL-VW520ES fekete
Projektor 4K, 3D, házimozizáshoz, SXRD technológia, 4096x2160 felbontású, fényerősség 1800ANSI lm, HDR, dinamikus kontrasztarány: 300000: 1, 2xHDMI, LAN, RS232, USB + INGYENES telepítés
Kód:  WS551s6 Termékszám:  VPL-VW520ES/B Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony VPL-VW520ES fekete

Amely szabad szórakozás a legnagyobb felbontásban ki a pályán. Részletek 4K Ultra HD képeket engedi elfelejteni, hogy csak bámulni a digitális reprodukció. Összehasonlítva a mai rutinszerűen kiterjesztett Full HD valódi előrelépést, ami számszerűen is kifejezhető tömör - Ultra HD négyszer több pixelt Full HD. Pontosan így sokkal több lesz, hogy a részleteket, és magasabb az élességet. Modell VW520ES használ HDR rendkívül széles szemben még nagy fényerő és automatikus kalibráció kép tökéletes könnyedén.

legfontosabb jellemzői

  • Ultra HD 4 × részletesebben és az élesség, nem recés élek vagy látható pixel
  • Részletes SXRD panel rendezi gazdag színekkel és magas kontrasztarány, élénk képek
  • HDR rendkívül széles szemben még nagy fényerő
  • Természetes, egyenletes mozgást (támogatja a 60 fps 4K Motionflow +)
  • Kiterjesztett színskála és pontosság (Triluminos)
  • Automatikus kalibrálás kép tökéletes könnyedén
  • Kisebb felbontású videó resample 4K (beleértve a 3D)
  • Rugalmas telepítés (motoros fókusz és a motoros zoom 2,1 ×)
  • Beépített RF adó szinkronizálni a 3D-s szemüveg

tökéletes minőség

SXRD panel technológia fejlett felelőssé gazdag színeket és nagyobb kontrasztarány akár 300.000: 1, élénk 4K képet fog ropogós még a legnagyobb képernyőt (akár 7,6 m). Vše bude vypadat přirozeně, bez zubatých hran nebo viditelných pixelů. Ha nem rendelkezik lejátszását ebben az állásfoglalásban, és így kap egy 4K képet. A fejlett képfeldolgozó kisebb felbontással mintavételezést, és 3D-s filmek 4K felbontású.

Reálisan, ami kép

A készülék képes a projekt tartalma sebességgel akár 60 képkocka másodpercenként 4K felbontású (színjel YCbCr 4: 2: 0/8 bit) még egyenletesebb kép realizmus. Projekční panel s bleskurychlou odezvou a technologie Motionflow znamená, že uvidíte každý detail s minimálním rozostřením - bez ohledu na to, jak rychle akce probíhá.

Színek, mint sehol máshol

A projektor saját arzenál, Kizárólag a Sony Triluminos hogy reprodukálja egy sokkal szélesebb színskálát nagyobb pontossággal, mint a hagyományos projektorok. Látni fogja a különbséget finoman reprodukálni hangok, színárnyalatok és éles textúrák nagyobb mélységben és a realizmus.

rugalmas telepítés

A kompakt projektor elfér minden nappali és a telepítés, hogy sok tulajdonság. Először is, a motoros fókusz és motoros zoom értéke 2,1 ×, így amikor döntenek a megfelelő helyre, így nem kell vezetni a távolságot. Nagyítás korrigálja kép szerint a vásznon. Telepítési rugalmasságot és támogatja egy viszonylag csendes ventilátor, ami nem zavarja, akkor is, ha ül egy rövid távolságra a projektor. Köszönet szívó és fújó előre akkor tedd fel a falra.

Paraméterek

Natív felbontás
4096 × 2160 Kész!
Maximális felbontás
3840 × 2160 px Kész!
Kontraszt
300 000:1 Kész!
Minimális képátló
152,4 cm (60 ") Kész!
Maximális képátló
762 cm (300 ") Kész!

Felbontás

Natív felbontás
4096 × 2160 Kész!
Maximális felbontás
3840 × 2160 px Kész!
Kontraszt
300 000:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális képátló
152,4 cm (60 ") Kész!
Maximális képátló
762 cm (300 ") Kész!

Technológia

Fényforrás
Halogén Kész!
Lámpa élettartama ECO módban
5 882,35 óra (245,1 nap) Kész!
Zajszint
26 dB Kész!
Maximális fogyasztás
410 W Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás típusa
HDMI 1.4 Kész!
További bemenetek
RJ-45 (LAN) Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI Kész!
További bemenetek/kimenetek
LAN Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra Kész!

Méretek

Szélesség
49,56 cm Kész!
Magasság
19,53 cm Kész!
Mélység
46,36 cm Kész!
Tömeg
14 kg Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
Összes projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony VPL-VW520ES fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony VPL-VW520ES černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony VPL-VW520ES čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony VPL-VW520ES schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony VPL-VW520ES schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ