AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Sony VPL-VW760ES

Termékkatalógus
Sony VPL-VW760ES
Projektor - LCoS, lézer, 4K Ultra HD, 4096 × 2160, 1,9:1, 3D, 2000 ANSI lm fényerő, 1000000:1 kontraszt, HDMI, USB, LAN, HDR,
Kód:  WS551s8 Termékszám:  VPL-VW760ES Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony VPL-VW760ES

Fedezd fel az összes 4K HDR filmes hatást

Élvezd a csúcsminőségű szórakoztatást rendkívüli részletekkel, kontrasztokkal és színekkel, amelyekről eddig nem is álmodtál. A kifinomultan tervezett Sony VPL-VW760ES kivetítő új mérföldkőnek számít az otthoni mozizás technológiájában. A képminőség rendkívül magas minőségű - amely általában csak a drágább és nagyobb eszközökben található meg. Ez a modell a legmodernebb, hosszú élettartamú lézerfényforrást használja, amely 2000 ANSI lumen fénykibocsátását is biztosít, még nagy, megvilágított helyiségekben is. A lézerfény intenzitása valós időben szabályozható, és egy valóban látványos kontraszttartományt biztosít.


A projektor Sony VPL-VW760ES főbb jellemzői

  • Egyedi lézeres képalkotó technológia SXRD panelekkel
  • Native Ultra HD felbontás
  • Kompatibilis a HDR-vel és a HLG-vel
  • TRILUMINOS technológia élénk színekhez
  • Hosszú élettartam - akár 20 000 óra
  • Nagy fényerejű, akár 2000 ANSI lumen
 

HDCP 2.2
 

HDCP 2.2

Mindkét HDMI bemenet kompatibilis a HDCP 2.2-vel, amely legújabb mechanizmus digitális tartalom védelmére. 

 

Nem fog zavarni
 

Nem fog zavarni

Az integrált ventilátor minimális zajszinttel rendelkezik - a zajszint csak 24dB.

Szélesebb zoom és a lencse
 

Szélesebb zoom és objektív mozgás

A 2,06x-os zoom objektív függőlegesen és 85% -ban vízszintesen 31% -kal nagyobb rugalmasságot biztosít, beleértve a magas mennyezetre való rögzítést is.


 

A VPL-VW760ES fejlett 4K SXRD paneleket használ

Az új generációs 4K SXRD - szilikon X-tal reflektív kijelző technológiát használják a készülékben, így 4x részletesebb megjelenítést biztosít, mint a klasszikus Full HD felbontást. A fejlett SXRD panel technológiának köszönhetően egy fényvisszaverő folyadékkristályos réteg kapott, amelyen a kerámia és kiegyenlítő réteg biztosítja a rendkívül gyors, 2,5 ms-os reakciót.

A Sony projektor automatikusan beállítja a kontrasztot az optimális képminőség érdekében, pontosan elemezve az egyes jelenetek sötét és világos területeit.


Motionflow az élesebb, természetesbb képekért

A projektor Motionflow technológiát használ Full HD és 4K esetén, hogy csökkentse a kép elmosódását gyors valamint akciójelenetekben. A Sony projektor a HDR10 és a HLG nagy dinamikatartományát is támogatja. A különleges alacsony késleltetési módot különösen nagyra értékelik a játékosok - ez minimálisra csökkenti a bemeneti késleltetést, még a legutóbbi 4K játékok lejátszásakor is.

 


A Sony VPL-VW760ES minden forrásból nagy felbontást garantál

A Reality Creation technológia elemzi a képpont szintjét. Nagy teljesítményű mintavételi algoritmusokat használ, amelyeket a filmgyártás évek során fejlesztettek ki, növelve a képélességet a digitális képzaj növelése nélkül. Emellett a meglévő Blu-ray és DVD filmeket 4K minőségben is javítja.


A projektor mind a 2D és 3D képeket is képes kezelni

A 4K felbontás (4096 × 2160 képpont) valószínűleg csak nagy mozikból ismert. Most lehetőséged van arra, hogy otthon is kipróbáld. Teljes felbontásban mind a 2D, mind a 3D-s filmnézésre lehetőség van az aktív szemüveg használatával. A beépített RF adó kompatibilis a legtöbb 3D-s szemüveggel, így külső adó nem szükséges. Videóforrásként nem kell 4K vagy HD videót használni a Super Resolution 4K Upscaler miatt, amely még az SD felbontását is 4K-ra módosítja, és növeli a bemenet minőségét.t. 


praktikus kialakítás
 

Praktikus design

Kompakt méretének köszönhetően nagyobb rugalmasságot biztosít a házimozi rendszer kivetítőjének telepítéséhez és beállításához.

Gyakorlatilag nem igényel karbantartást
 

Szinte nincs szükség karbantartásra

A megbízható és energiatakarékos lézerfényforrás csökkenti a költségeket a hagyományos kivetítőkhöz képest. A hosszú élettartam még tovább csökkenti a működési költségeket.

Automatikus kalibrálás
 

Automatikus kalibrálás

Hosszabb működési idő után a színek automatikusan az eredeti értékekhez vannak kalibrálva. Nincs szükség semmilyen kalibráló berendezésre, mivel a vetítő maga képes kezelni mindent.

 


A Sony projektor ragyogóan élénk színeket biztosít

A TRILUMINOS technológia a SONY márkanévhez kapcsolódik. Ez lehetővé teszi, hogy a kivetítő több hangot és textúrát reprodukáljon, mint egy rendszeres vetítési rendszer. A színek, mint a karmazsin, az aqua kék vagy a smaragdzöld színek szépen megjelennek. Az emberi arc szépen ábrázolható.

 

Paraméterek

Natív felbontás
4096 × 2160 px Kész!
Méretarányok
1,9:1 Kész!
Kontraszt
1 000 000:1 Kész!
Minimális képátló
60 cm (23,62 ") Kész!
Maximális képátló
300 cm (118,11 ") Kész!

Felbontás

Natív felbontás
4096 × 2160 px Kész!
Méretarányok
1,9:1 Kész!
Kontraszt
1 000 000:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális képátló
60 cm (23,62 ") Kész!
Maximális képátló
300 cm (118,11 ") Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás típusa
HDMI 1.4 Kész!
További bemenetek
RJ-45 (LAN), USB 2.0, Audio bemenet Kész!

Interfész

Grafikus bemenet
HDMI Kész!
További bemenetek/kimenetek
USB, LAN, Audio jack bemenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Mennyezetre, Asztalra Kész!
Funkció
Zoom, 3D Kész!
Felszerelés
Távirányító, HDR Kész!

Méretek

Szélesség
56 cm Kész!
Magasság
22,3 cm Kész!
Mélység
49,6 cm Kész!
Tömeg
20 kg Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
Összes projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony VPL-VW760ES Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony VPL-VW760ES. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony VPL-VW760ES. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony VPL-VW760ES. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony VPL-VW760ES.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ