A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

Sony WF-XB700 - fekete

Termékkatalógus
Sony WF-XB700 - fekete
4,7 34 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear) zárt, Bluetooth 5.0, AAC és SBC támogatása, hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, IPX4 védelem, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 12 mm-es hangszóró, 18 óra akkumulátor-üzemidő (9 óra+9 óra)
Kód:  RO980d8d1 Termékszám:  WFXB700B.CE7 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony WF-XB700 - fekete

Hallgasd a zenéket összegabalyodó kábelek nélkül. Ez a(z) SONY vezeték nélküli fül-/fejhallgató in-ear típusú, nagyon kedvelt, kompakt és szinte észrevehetetlen. Zárt konstrukciója szavatolja a külső hangok abszolút izolálását. A(z) Sony WF-XB700 - fekete vezeték nélküli fül-/fejhallgató Bluetoothos technológiára épül, ami a folyton összegabalyodó kábelek végét jelenti. A(z) 20 Hz és 20000 Hz közti frekvenciasáv mellett biztos lehetsz benne, hogy kedvenc számod minden apró részletét hallani fogod. Ezenkívül egy hasznos mikrofonnal úgyszintén kiegészítették. A(z) SONY által készített vezeték nélküli fül-/fejhallgató Bluetooth interfészének verziója 5.0. Ezzel a vezeték nélküli fül-/fejhallgatóval hívásokat is fogadhatsz. A fül-/fejhallgatón található vezérlővel gyorsan válthatsz a zeneszámok között. Vezeték nélkül is működik, mivelhogy ez egy true wireless modell. A csomagolás egy tokot is tartalmaz a vezeték nélküli fül-/fejhallgató biztonságos hordozásához. A(z) Sony WF-XB700 - fekete IP védettsége IPX4. Egyetlen feltöltéssel az akkumulátor működési ideje akár 18 óra.

A(z) Sony WF-XB700 - fekete vezeték nélküli fül-/fejhallgató kulcsfontosságú jellemzői

  • A(z) Sony WF-XB700 - fekete fül-/fejhallgató zárt kialakítású
  • Stílusos, fekete színű
  • A fül-/fejhallgató ezzel csatlakoztatható: Bluetooth
  • A Bluetooth csatlakozás nagyobb kényelmet biztosít
  • A(z) SONY fül-/fejhallgató tömege: 16 g
  • Egyetlen feltöltéssel az akkumulátor működési ideje: 18 óra

A(z) SONY vezeték nélküli fül-/fejhallgató a mikrofonjával is felhívja magára a figyelmet

Az összes felhasználó biztosan értékelni fogja a praktikus mikrofont. A(z) SONY fül-/fejhallgató mikrofonja garantálja a kifogástalan kapcsolatot akárkivel és akárhol. Egyenesen a fül-/fejhallgatóba szerelték be.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!
Bluetooth verzió
5.0 Kész!
Támogatott kodekek
AAC, SBC Kész!

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Hangszóró mérete
12 mm Kész!

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció
Integrált Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje
18 óra Kész!
Akkumulátor üzemideje (fülhallgató)
9 óra Kész!
Akkumulátor üzemideje (tok)
9 óra Kész!
Akkumulátor töltése
USB-C, Tokban Kész!

Tömeg

Tömeg
16 g Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» További Bluetooth headsetek
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
» További Bluetooth fülhallgatók és Bluetooth fejhallgatók

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

A már felbontott termékek feltételezem visszaküldött termékek. Garantálni tudják, hogy minden tartozék a dobozban van? Ugyanúgy szól rá az 1 év jótállás? (10 és 100ezer forint közötti termék)

Üdv! Van egy sony vezetéknélküli fülhallgatóm, amelynek elvesztettem a töltő dobozát. Érdeklődnék, hogy valamilyen más módon tudom tölteni, vagy esetleg van mód csak töltő dobozt vásárolni?

Engem az érdekelne hogy érintős, vagy van rajta gomb a telefonhívásnál?

Kérdések és válaszok: Sony WF-XB700 - fekete
Kiegészítők: Sony WF-XB700 - fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony True Wireless WF-XB700, černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony True Wireless WF-XB700, čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony True Wireless WF-XB700 - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony True Wireless WF-XB700 - schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ