Shop roku Akvizice ApF HU

Sony WH-CH400 piros

Termékkatalógus
Sony WH-CH400 piros
4,2 7 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear) zárt, Bluetooth NFC, hangerőszabályzós, hívások fogadása, számok közötti váltás, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 30 mm-es hangszóró,
Kód:  RO980b1c Termékszám:  WHCH400R.CE7 Gyártó honlapja:

Sony WH-CH400 piros

A Sony WH-CH400 könnyen párosítjató más eszközzel a Bluetooth és az NFC technológia révén. A 30 mm-es széles frekvenciájú hangszórónak köszönhetően  kiváló hangminőséggel élvezheted a kedvenc zeneszámaid. A Sony WH-CH400 egyedüli kiváltsága a fejhallgató búráján lévő  gombok vagy a beépített mikrofon, amely lehetővé teszi a handsfree telefonálást és a hangvezérlést is. A fejhallgató előnye az akár 20 órát kibíró akkumulátor is.


Sony WH-CH400 (červená)

A piros Sony WH-CH400 fő jellemzői

  • Vezeték nélküli a gombokkal a borítóján
  • Párosítás a Bluetooth és az NFC segítségével
  • Az akkumulátor akár 20 órát is kibír
  • Ideális handsfree telefonáláshoz a  beépített mikrofonnak köszönhetően
  • Kényelmes a fülnek

Villámgyors Bluetooth párosítás

A Sony WH-CH400 vezeték nélküli fülhallgató Bluetooth kompatibilis, de nagyban megkönnyíti és felgyorsítja az NFC technológiát.

Sony WH-CH400 (červená)

A Sony WH-CH400 akár 20 órát is játszhat szünet nélkül

A beépített akkumulátor akár 20 órányi üzemképességet is biztosít - ami több mint elég ahhoz, hogy a Sony WH-CH400 fejhallgatóval az unalomig hallgasd a zenét.


A fejhallgató kombinálja a minőségi hangzást és a kényelmes viselést

Az első osztályú hangminőséget a minőségi 30 mm-es sugárzók garantálják. A Sony WH-CH400 fejhallgatók kényelmesen simulnak a  füleidhez.


Egyszerű kezelhetőség a kezed közelében

A fejhallgató gombjai segítségével gyorsan és egyszerűen válthatsz a zeneszámok között, beállíthatod a hangerőt vagy szüneteltetheted a lejátszást.



A Sony WH-CH400 lehetővé teszi a handsfree hívást és a hangutasításokat


A kényelmes telefonálást a handsfree mód könnyíti meg a beépített mikrofon használatát . Ezenkívül a Sony WH-CH400 fogadják a hangutasításokat is,  lehetővé téve a navigáció vezérlését vagy a zene lejátszását.

Sony WH-CH400 (červená)

Paraméterek

Szín
Piros Kész!
Kialakítás
Fülre illeszkedő (on-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Fülre illeszkedő (on-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Hangszóró mérete
30 mm Kész!

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció
Integrált Kész!

Tömeg

Tömeg
107 g Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» További Bluetooth headsetek
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
» További Bluetooth fülhallgatók és Bluetooth fejhallgatók

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony WH-CH400 piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony WH-CH400 červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony WH-CH400 červené. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony WH-CH400 Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony WH-CH400 Rot.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ