Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony WH-CH500 fehér-szürke

Termékkatalógus
Sony WH-CH500 fehér-szürke
4,1 14 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fejhallgató, zárt, Bluetooth, frekvenciatartomány: 20 Hz - 20000 Hz, 18 Ohm impedancia, 30 mm-es átalakító, akár 20 óra akkumulátor üzemidő
Kód:  RO980h1 Termékszám:  WHCH500H.CE7 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony WH-CH500 fehér-szürke

A Sony WH-CH500 vezeték nélküli fejhallgató minden tekintetben túlszárnyalja a hagyományos modelleket. A kiváló minőségű 30 mm-es hangsugárzó élénk hangzást biztosít, miközben kényelmes, vezeték nélküli Bluetooth technológiát használ. A fejhallgatók beépített mikrofonjának köszönhetően telefonáláshoz is használhatod. További hasznos tulajdonsága (különösen utazás során) a kompakt elforgatható szerkezet illetve az akkumulátor. Ennek köszönhetően a Sony WH-CH500 akár 20 órát is kitart feltöltés nélkül.


Náhlavní sluchátka Sony WH-CH500 (bílo-šedá)

Sony WH-CH500 fülhallgató legfontosabb jellemzői

  • Kényelmes vezeték nélküli hallgatás Bluetooth és NFC segítségével
  • Életteli, dinamikus hangzás
  • SBC & AAC kodek támogatása
  • Frekvenciatartomány: 20 Hz - 20 kHz
  • Beépített mikrofon
  • Forgatható szerkezet
  • Akár 20 órányi lejátszás az akkumulátor feltöltése nélkül

Bluetooth és NFC

Csak párosítsd a Bluetooth fejhallgatót okostelefonoddal vagy tableteddel. Böngéssz az egyes zeneszámok között, vagy állítsd be a hangerőt egyetlen érintéssel. Az NFC technológiának köszönhetően gyorsan párosíthatod a fejhallgatót a különböző eszközökkel. Ha esetleg nincs NFC-s telefonod vagy tableted, az sem probléma, hiszen manuálisan is létrehozhatod a kapcsolatot.

Náhlavní sluchátka Sony WH-CH500 (bílo-šedá)

Náhlavní sluchátka Sony WH-CH500 (bílo-šedá)

30 mm-es neodímium hangsugárzó

Ezt a fejhallgatót a 30 mm-es neodímium meghajtójával nem lehet figyelmen kívül hagyni! Ezt hallgatva élettel teli dinamikus magas hangot és erőteljes basszust élvezhetsz.


Integrált mikrofon

A beépített mikrofont kétféleképpen használhatod: telefonhíváshoz és hangvezérléshez. Ha Android vagy iOS operációs rendszeren futó telefonod és tableted van, a hangvezérlést a lejátszás gomb rövid ideig  való nyomva tartásával aktiválhatod.

Náhlavní sluchátka Sony WH-CH500 (bílo-šedá)

Náhlavní sluchátka Sony WH-CH500 (bílo-šedá)

Forgó szerkezet

A kifinomult kialakítású, forgatható fülpárnás fejhallgató gyakorlatilag bárhol tárolható. Még akkor is, amikor nincs túl sok hely a csomagodban.


Akár 20 órás akkumulátor-élettartam

A nagy kapacitású lítium-ion akkumulátornak köszönhetően, a fejhallgató akár 20 órán keresztül is használható feltöltés nélkül. Ha lemerült, egyszerűen csatlakoztasd a fejhallgatót a mellékelt Micro USB kábellel a számítógéphez.

Náhlavní sluchátka Sony WH-CH500 (bílo-šedá)

Paraméterek

Szín
Fehér, Szürke Kész!

Szín

Szín
Fehér, Szürke Kész!

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony WH-CH500 fehér-szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony WH-CH500 bílo-šedá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony WH-CH500 bielosivé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony WH-CH500 Kopfhörer Weiß-Grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony WH-CH500 Kopfhörer Weiß-Grau.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ