Sony WH-L600 fekete

Termékkatalógus
Sony WH-L600 fekete
5 1 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - fülre, fület befedő (over-ear) zárt, 3,5 mm Jack, Bluetooth dongle, HDMI, optikai kábel, rádiófrekvenciás, hangerőszabályzós, 7.1-es térhangzás, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 40 mm-es hangszóró,
Kód:  RO980m Termékszám:  WHL600.EU8 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony WH-L600 fekete

Sluchátka Sony WH-L600 černá

A Sony WH-L600 fejhallgató egyesíti magában a kiváló minőségű hangot, a vezeték nélküli hallgatás kényelmét és a könnyű felépítést. A készülék 30 m távolságig kapcsolódik a Bluetooth-hoz, a töltőállványa pedig a mellékelt kábelekkel könnyen csatlakoztatható a tévéhez, Blu-Ray lejátszóhoz vagy játékkonzolhoz. A komplex, surround hangzásról az erőteljes transzduktor és négy olyan mód gondoskodik, amelyek filmek, sportmérkőzések, párbeszédek és játékok térhatású hangmegjelenítésére alkalmasak. Érdemes megemlíteni a hosszú akkumulátor üzemidőt, amely a Sony WH-L600 fejhallgató esetében akár 17 órányi folyamatos használatot is elérhet.


A Sony WH-L600 fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • Kompakt, vezeték nélküli kialakítás (Bluetooth kapcsolódás)
  • Kiváló minőségű transzduktor, amely robusztus basszust nyújt
  • A térhatású hang négyféle üzemmódban áll rendelkezésre
  • Maximális hatótávolság 30 m
  • Akár 17 óra akkumulátor üzemidő (töltés a töltőállványon)
  • Könnyű felépítésű
Sluchátka Sony WH-L600 černá

Sluchátka Sony WH-L600 černá

A Sony WH-L600 surround hangélményt kínál a sport- és a játékrajongóknak

Az intenzívebb és minőségibb hangzást a fejhallgató négy móddal biztosítja, amelyeket a filmek, sportmérkőzések, párbeszédek és játékok hangvisszaadására optimalizáltak.


Mozihangzás a fejhallgatódban

A fejhallgató hiteles, 7.1 csatornás hangzást nyújt neked. A mozihangzás élményét a Sony WH-L600 jóvoltából otthonod kényelmében élvezheted.

Sluchátka Sony WH-L600 černá

Sluchátka Sony WH-L600 černá

Megbízható, erőteljes basszus

A dóm alakú hangszóró design széles frekvenciatartományú hangzást és erőteljes basszust biztosít.


Sony WH-L600 fejhallgatónak még a távolság sem okoz gondot

A Sony WH-L600 vezeték nélküli fejhallgató hatótávolsága akár 30 méter. Többé nem szalasztod el a film párbeszédeket akkor sem, ha egy pillanatra eltávolodsz a televíziótól.

Sluchátka Sony WH-L600 černá

Sluchátka Sony WH-L600 černá

Prémium akkumulátor üzemidő & bónuszként gyors töltés

A páratlan, 17 órás üzemidejű akkumulátort egyszerűen úgy töltheted fel, hogy a fejhallgatót ráhelyezed a különálló töltőállványra.


A csatlakozók jóvoltából a fejhallgató könnyen csatlakoztatható más eszközökhöz

Az állvány 3,5 mm-es audio és optikai, valamint digitális HDMI csatlakozóval van ellátva. Ennek a felszereltségnek köszönhetően könnyen csatlakoztatható a tévéhez, Blu-Ray lejátszóhoz vagy játékkonzolhoz.

Sluchátka Sony WH-L600 černá


Sluchátka Sony WH-L600 černá

Robusztus, mégis nagyon könnyű - ez a Sony WH-L600 fejhallgató

A fejhallgató kialakítása masszív, de ugyanakkor rendkívül könnyű. A kiváló minőségű hangteljesítmény jóvoltából teljesen belemerülhetsz a hallgatási élménybe, a felépítésének köszönhetően pedig könnyen elfeledkezhetsz arról, hogy egyáltalán rajtad van.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Kialakítás
Fület befedő (over-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
Nem Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Fület befedő (over-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
Nem Kész!

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Hangszóró mérete
40 mm Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje
17 óra Kész!

Tömeg

Tömeg
320 g Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony WH-L600 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony WH-L600 černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony WH-L600 čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony WH-L600 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony WH-L600 schwarz.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ