A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

Sony WLA-NS7B, fekete

Termékkatalógus
Sony WLA-NS7B, fekete
Hangszóró tartozék - vezeték nélküli modul a 360 Spacial hangzás továbbítására az SRS-NS7B hangszóróhoz, kizárólag a Sony Bravia XR televíziókkal kompatibilis, optikai kimenet, USB tápellátás, egyaránt kompatibilis bizonyos Sony (WH-1000XM3, WF-1000XM3, WI-1000XM2, WH-1000XM4, WF-1000XM4, WH-XB900N, WH-XB700, WH-H910N, WH-H810) fejhallgatókkal
26 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  GS476f43c6 Termékszám:  WLANS7B.CE7 Gyártó honlapja:
Sony WLA-NS7B, fekete 26 290 Ft Szállításra kész 2 db
Vásárlás

Sony WLA-NS7B, fekete

Merülj el a hangzásvilágban a 360 Spatial Sound Personaliser segítségével

Szerezd be a Sony WLA-NS7B modult a 360 Spacial audio és a Dolby Atmos vezeték nélküli átviteléhez. A modul csak a Sony Bravia XR tévékészülékekkel és a kompatibilis Sony fejhallgatókkal együtt működik. Csatlakoztasd a Sony WLA-NS7B vezeték nélküli modult a tévéhez egy optikai és egy USB-kábelen keresztül. Nyomd meg a párosító gombot a kompatibilis Sony fejhallgatók csatlakoztatásához. A Sony | 360 Spatial Sound Personaliser alkalmazás rögzíti a fül formáját, majd a TV hangkimenetét a számodra megfelelőre optimalizálja, így minden helyzetben tökéletes térhatású hangzásban leszrészed. Hasonló hatás érhető el, ha kompatibilis fejhallgatót használsz. Ezt a modult elsősorban a Sony SRS-NS7B vezeték nélküli hangszóróhoz tervezték, amellyel kisebb hangerőn is nagyszerű térhatású hangzást érhetsz el.

A Sony WLA-NS7B modul főbb jellemzői

  • A vezeték nélküli modul csak Bravia XR TV készülékekkel és kompatibilis Sony fejhallgatókkal működik (WH-1000XM3, WF-1000XM3, WI-1000XM2, WH-1000XM4, WF-1000XM4, WH-XB900N, WH-XB700, WH-H910N, WH-H810)
  • Csatlakoztasd a Sony WLA-NS7B-t a tévéhez optikai és USB kábellel
  • A tartozékot a 360 Spacial audio és a Dolby Atmos használatára tervezték a nagyszerű térhatású hangzás érdekében
  • A modul Bluetooth-interfészen keresztül párosítható a kompatibilis fejhallgatókkal
  • A Sony | 360 Spatial Sound Personalizer alkalmazás segítségével elemzi a fül alakját a legjobb hangzás érdekében

A Sony WLA-NS7B optimalizált hangélményt biztosít

A Sony | 360 Spatial Sound Personaliser segítségével a lehető legjobb hangzást kapod, hogy maximálisan élvezhesd a műsorodat vagy a zenehallgatás élményét. Az alkalmazás a modullal, a Bravia XR2 TV-vel és a kompatibilis fejhallgatóval együtt személyre szabott hangmezőt hoz létre.

Sony WLA-NS7B vezeték nélküli modul

Könnyű csatlakozás a TV-hez

Csatlakoztasd a Sony WLA-NS7B vezeték nélküli adókészüléket a Bravia XR2 TV-hez optikai és USB kábelen keresztül.

Sony WLA-NS7B vezeték nélküli modul

Gyors párosítás Bluetooth-on keresztül

A kompatibilis Sony fejhallgatók Bluetooth-on keresztül könnyen párosíthatók a Sony WLA-NS7B adóval.

Sony WLA-NS7B vezeték nélküli modul

Egyszerű testreszabhatóság

A Sony 360 Spatial Sound Personaliser alkalmazás rögzíti a füled formáját, hogy optimalizálja a megfelelő hangzást a számodra.

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony WLA-NS7B, černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony WLA-NS7B, čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony WLA-NS7B - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony WLA-NS7B - schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ