Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Sony XAV-V10BT

Termékkatalógus
Sony XAV-V10BT
Autórádió - meghajtó nélküli, 2 DIN, FM/AM tuner, RDS, USB, AUX, támogatott formátum(ok): MP3, FLAC és WMA, Androidos készülékekkel kompatibilis
Kód:  JW907y2 Termékszám:  XAVV10BT.EUR Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony XAV-V10BT

Szeretsz útközben zenét hallgatni? A páratlan zenei élvezet mellé most hasznos funkciók is társulnak. A(z) Sony XAV-V10BT egy nagyobb dimenziókkal rendelkező 2DIN-es autórádió, amely tökéletesen illik a műszerfal kettős nyílásába. Saját zeneszámaidat az USB csatlakozón keresztül is meghallgathatod. Az elülső AUX konnektornak köszönhetően okostelefonodat vagy táblagépedet is rákapcsolhatod, ami további zenelejátszást tesz lehetővé. Android alapú rendszerekkel is tökéletesen működik. A készülék egy érzékeny AM és FM rádió tunerrel rendelkezik, amelyet egy RDS - szöveges rádió-információk vételére és megjelenítésére képes rendszer egészít ki

A(z) Sony XAV-V10BT autórádió fontosabb tulajdonságai

  • 2-DIN-es autórádió
  • Támogatott zenei formátumok: MP3, FLAC és WMA
  • Könnyen összekapcsolható az okostelefonokkal
  • Android alapon futó rendszerrel is kompatibilis
  • A készülék egy érzékeny AM és FM rádióvevővel rendelkezik
  • Szöveges információk vétele és megjelenítése az aktuális rádió-adótól
  • A(z) Sony XAV-V10BT az USB-n keresztül is képes zenét lejátszani

A(z) Sony XAV-V10BT autórádió egyedi funkciói

A(z) Sony XAV-V10BT autórádió a következő zenei formátumokat képes lejátszani: MP3, FLAC és WMA.

Paraméterek

Bemenet/Kimenet

Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!
Csatlakozók
USB, AUX / Line IN Kész!

Rádió

Tunerek
AM, FM Kész!

Méretek

Rádió mérete
2 DIN Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony XAV-V10BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony XAV-V10BT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony XAV-V10BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony XAV-V10BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony XAV-V10BT.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ