Shop roku 30 dnů na vrácení

Sony Xperia 1 fekete + PlayStation 4 Fortnite

Termékkatalógus
Sony Xperia 1 fekete + PlayStation 4 Fortnite
Mobiltelefon - 6,5"-es kijelző, 3840 × 1644, P-OLED kijelző, 8 magos Qualcomm Snapdragon 855 processzor, 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, akár 512 GB kapacitású Micro SDXC, 12 Mpx felbontású (f/1,6) + 12 Mpx felbontású (f/2,4) + 12 Mpx felbontású (f/2,4), hátlapi kamera, optikai zoommal, 8 Mpx felbontású előlapi kamera, optikai képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), USB-C, ujjlenyomat-olvasó, dual SIM, IP68 védelem, kártyafüggetlen, gyorstöltés 18W, 3330 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9,0 Pie,
Kód:  SOM082c1 Termékszám:  SON000012        Gyártó honlapja:

Sony Xperia 1 fekete + PlayStation 4 Fortnite

A telefon funkciói

167 mm

Előlap

72 mm

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

8,2 mm

Telefon tömege: 180 g

képernyőátló

6,5"

képernyőátló

operációs rendszer típusa

Android 9.0

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3,300 mAh

akkumulátor élettartam

MicroSim

Nano SIM

SIM-kártya típusa

Rozměry

167 x 72 x 8,2 mm

telefon méretei (H × Ma × Mé)

Belső memória

128 GB

belső memória

Typ kamerau

12 +12 +12 Mpx + 8 Mpx

kamera

Kapcsolat

LTE

a leggyorsabb internet

SD karta

Mikro-SD akár 512 GB-ig

memóriakártya nyílás

Tömege

180 g

a telefon tömege


Sony Xperia 1 mobiltelefon + PlayStation 4 + 2000 V Bucks Fortnite csomag

A Sony ezúttal egy olyan exkluzív csomagot állított össze, amely magában foglalja az Xperia 1 okostelefont, a PlayStation 4 Slim játékkonzolt 500 GB-os memóriával és bónuszként még a Fortnite játék 2 000 V Bucks kiegészítőjét is.


Elegáns kialakítás és kiváló ergonómia

Az Xperia 1 stílusos, sima házát lekerekített szélek jellemzik, éppen ezért tökéletesen illik a kézbe. A karcsú fém keret és a telefon előlapján és hátlapján található tartós üvegfelület csak még tovább fokozzák a lenyűgöző kialakítását.

6,5" CinemaWide 21:9 kijelző

Éld át az igazán magával ragadó filmnézés élményét a részletgazdag 4K felbontású, széles, 21:9-es képarányú professzionális 6,5" OLED CinemaWide képernyőn, amely nagyobb helyet biztosít az alkalmazások kényelmes vezérléséhez. A precíz kalibrálásnak és a HDR technológiának köszönhetően a képek teljesen lenyűgöznek élénkségükkel és gazdag kontrasztjukkal, így a filmeket pont olyan minőségben élvezheted, ahogyan azt a filmalkotók megálmodták.

Creator mód a CineAlta technológiával

A CineAlta technológia különleges Creator üzemmódja lehetővé teszi, hogy a rendezők által kigondolt minőségben, valósághű színreprodukcióval tekintsd meg a filmeket és sorozatokat. A CinemaWide kijelző 10 bites színmélységgel rendelkezik, így eredményez zökkenőmentes, csíkok nélküli színátmeneteket.

Három objektív a professzionális felvételekért

Az Xperia 1 három csúcskategóriás hátlapi kamerával büszkélkedhet, melynek mindegyike kiemelkedő rekeszértékkel gondoskodik a tökéletesen éles és elhanyagolható mértékben zajos professzionális hatású felvételekről bármilyen fényviszonyok között. A 16 mm-es objektívvel lélegzetelállító, széles látószögű horizontális képeket készíthetsz, miközben a 26 mm-es és az 52 mm-es lencsék minőségi és veszteségmentes dupla zoomolást tesznek lehetővé. Az optikai zoomot minden bizonnyal nagyra értékeled, amikor távoli tárgyakat fotózol.


Sony Alpha fotó-technológia

Az Xperia 1 készüléke a Sony Alpha kamerák és az új BIONZ X processzor technológiáját alkalmazza, amely hatékonyan csökkenti a RAW adatok zajosságát a kifogástalanul tiszta felvételek érdekében. A fejlett Eye AF objektumkövető technológia rendszerét használja, emellett akár 10 fps sebességű sorozatfelvételek készítésére is képes beleértve az AF/AE módokat is.


Tökéletes szelfi képek

Az igazán tiszta szelfik készítését az Eye AF technológiájú 8 Mpx-es előlapi kamera garantálja, amely intelligens autófókusszal készíti el a maradéktalanul éles, szemekre fókuszáló szelfi képeket.


Teljesen manuális exponálás- és ISO érzékenység beállítás

Hogy mindig teljesen elégedett legyél az elkészített képekkel, szabadon beállíthatod az exponálás sebességét és a kamera érzékenységét, előbbi esetében akár 30 másodperces exponálási időt is megadhatsz. Ezekkel a paraméterekkel bámulatos éjszakai felvételeket készíthetsz elhanyagolható zajossággal és elmosódás nélkül.


Professzionális 4K HDR videó

A Cinema Pro technológiával professzionális minőségű, 4K HDR felbontású videókat készíthetsz filmes képaránnyal, kivételes, színhű dinamikatartománnyal. Kombinálja az optikai és az elektromos stabilizálást a teljesen sima, rázkódásmentes videofelvételek érdekében még akkor is, amikor útközben készíted a felvételt.


LOOK színbeállítások

A Sony digitális kamera mérnökökkel együttműködve fejlesztette ki a készüléket, így hozták létre az egyedülálló LOOK üzemmódot, amelynek segítségével beállíthatod a felvételek színét. 8 különböző színbeállítás közül választhatsz, hogy a felvételeid az eredeti hangulatú különböző filmes stílusokban jelenjenek meg.

Oldd fel a telefonodat egyetlen gombnyomással

Az új Qualcomm Snapdragon 855 mobil platform és az Adreno 640 grafikus chip lélegzetelállító teljesítménnyel gondoskodnak még a legigényesebb alkalmazások problémamentes futtatásáról is, beleértve a legújabb 3D játékokat. A 6 GB memóriával kényelmesen használhatsz több alkalmazást egyszerre, és az akár 1,6 GB-os száguldóan sebes kapcsolódás lehetőségével villámgyors letöltést és internetezést élvezhetsz.


Több alkalmazás kezelése egyszerre

A 6,5" CinemaWide 21:9 kijelző rengeteg helyet kínál több alkalmazás használatához egy időben, így ezzel a készülékkel sokkal több mindent csinálhatsz. Oszd a képernyőt két részre, így az egyik oldalon nyugodtan megírhatsz egy üzenetet, amíg a másikon éppen a neten böngészel.

Dolby Atmos filmes hangzás

A High-Resolution Audio és a Dolby Atmos technológiák hihetetlen multidimenziós hangzás élményét nyújtják, amely szó szerint körülvesz. A beépített sztereó hangszórók gondoskodnak a kristálytiszta és dinamikus hangreprodukcióról. A LDAC streaming technológia felel a prémium minőségű vezeték nélküli hangzásért.

Nagy üzemidő és ellenállóképesség

Az Xperia 1 készüléke IP65/68 védelemmel érkezik, így gond nélkül ellenáll a víznek és a pornak is. A telefon előlapja és hátlapja is tartós Corning Gorilla Glass 6 üvegből készült, amely védelmet nyújt a telefonnak az esésekkor és a karcolásokkal szemben. A mobiltelefont egy nagy kapacitású 3330 mAh-s akkumulátor hajtja, és olyan gyorstöltés támogatással rendelkezik, amely elegendő energiát biztosít még egy intenzívebb napon is. A STAMINA intelligens üzemmód az akkumulátor aktuális állapotához igazítja a telefon energiafelhasználását, így hatékonyan hosszabbítja meg az akkumulátor üzemidejét.



Paraméterek

Kijelző átmérője
6,5" Kész!
Kijelző felbontása
3840 × 1644 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,5" Kész!
Kijelző felbontása
3840 × 1644 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
167 mm Kész!
Szélesség
72 mm Kész!
Mélység
8,2 mm Kész!
Súly
180 g Kész!
Szín
Fekete Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,6 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Teleobjektíves kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,6 Kész!
Optikai zoom
Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 30fps, 2160p (4K) 24fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 960fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
3 330 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
18 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
6 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
512 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,84 GHz (2 840 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 855 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 640 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel) Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Xperia 1 fekete + PlayStation 4 Fortnite Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Xperia 1 černá + PlayStation 4 Fortnite. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Xperia 1 čierna + PlayStation 4 Fortnite.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ