Shop roku Akvizice ApF HU

Sony Xperia 1 II

Termékkatalógus
Sony Xperia 1 II
5 5 értékelés
Mobiltelefon - kártyafüggetlen,
Kód:  SOM092ax Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony Xperia 1 II

A telefon funkciói

165,1 mm

Ki
Sony Xperia 1 II

71,1 mm

Ki
Sony Xperia 1 II

7,6 mm

Telefon tömege: 181 g

képernyőátló

6,5"

képernyőátló

az operációs rendszer típusa

Android 10

az operációs rendszer típusa

akkumulátor-kapacitás

4000 mAh

akkumulátor-kapacitás

Mikro-Sim

2 × Nano SIM

SIM-kártya típusa

méretek

71,1 × 165,1 × 7,6 mm

telefon méretei (H × M × M)

belső memória

256 GB

belső memória

kamera típusa

12 + 12 + 12 Mpx

kamera

kapcsolat

5G

a leggyorsabb internet

SD kártya

Mikro SDXC

memóriakártya-nyílás

tömeg

181 g

a telefon tömege


Sony Xperia 1 II okostelefon 4K kijelzővel és ZEISS optikával

A japán Sony márka megalkotta a 2020-as év kulcsfontosságú mobiltelefonját. A Sony Xperia 1 II, extra felszereltségének köszönhetően a dobogót célozta meg magának. 4K OLED kijelző, az Alpha kamerák professzionális technológiája, térhatású hangzás és az 5G hálózatok támogatásával ellátott páratlan teljesítményű Snapdragon 865 jellemzik. Kell ennél több?



4K OLED kijelző 21: 9 képaránnyal

Folyamatosan csak lefelé görgetsz a kijelzőn? Ez a 6,5"-es készülék megspórol Neked néhány felesleges mozdulatot 21: 9 képarányával, amelynek hála a Sony Xperia 1 II okostelefonoddal sokkal kényelmesebben böngészhetsz a neten vagy a közösségi hálókon. Sőt, még a filmnézést is akár 4K felbontásban élvezheted, amely magában foglalja a továbbfejlesztett együttműködést a Netflix-el.

256 GB

Belső memória mérete.

8 GB

A RAM mérete.

4000 mAh

Nagy akkumulátorkapacitás.

21: 9

Képarány.

A Sony Alpha termékcsalád ihlette funkciókkal

A Sony Xperia 1 II olyan professzionális tulajdonságokkal érkezik, mint a Sony Alpha 6 sorozat legújabb szériája. A felhasználói felületet például úgy tervezték, hogy az megfeleljen a professzionális fotósok elvárásainak is, ebbe beletartozik a RAW kimenet is.

Kiemelkedő ZEISS minőség

A telefon hátlapját a 3 darab 12 Mpx-es kamera dominálja 16, 24 és 70 mm-es fókusztávolságú lencsékkel. A fő kamera rekeszértéke nagyszerű f/1,7 értéknek felel meg. Emellett mindegyik lencse PDAF fókuszálással is büszkélkedhet, amely hasznos, amikor mozgó tárgyakra szeretnél fókuszálni. Az Xperia 1 II még a videofelvételek készítésében is remekel, hiszen nem jelent gondot számára a 4K felbontású videó készítése 60 FPS sebességgel.

Kompromisszumok nélküli teljesítmény

A Sony Xperia 1 II okostelefont a valaha létező egyik legerősebb lapkakészlettel gyártották. Egészen pontosan az új Cortex-A77 magokkal ellátott 7 nm-es komplex Snapdragon 865 lapkakészletről van szó. Ezeket a 1× 2,84 GHz + 3× 2,4 GHz konfigurációjú, a lapkakészlet legerősebb részein alkalmazzák. A 4 energiatakarékos Cortex-A55 mag 1,8 GHz-en működik. A grafikus rész az Adreno 650 alatt fut 587 MHz frekvencián. Másik előnye, hogy támogatja az 5G hálózatokat.

Sony Xperia 1 II

Nagyszerű akkumulátor

A Sony Xperia 1 II készülékét egy 4000 mAh kapacitású akkumulátor teszi teljessé, amellyel a telefon kicsivel kevesebb, mint 2 napos aktív használatát biztosítja. A Sony Xperia 1 II előnye továbbá a modern USB-C csatlakozó jelenléte, amely támogatja az USB Power Delivery töltést.

Sony Xperia 1 II

Vezeték nélküli töltés

Természetesen bármilyen Qi szabvánnyal rendelkező töltőpadon támogatja a vezeték nélküli töltést.

Sony Xperia 1 II

Megnövelt ellenállás

Kivételesen stílusos megjelenése ellenére a Sony Xperia 1 II fokozott ellenállással rendelkezik, amelyet mi sem bizonyít jobban, mint a IP65/68 besorolású szabványa.


A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Xperia 1 II Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Xperia 1 II. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Xperia 1 II. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Xperia 1 II. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Xperia 1 II.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ