AlzaBoxy Q1 Shop roku

Sony Xperia 10 III

Termékkatalógus
Sony Xperia 10 III
4,6 15 értékelés
Mobiltelefon - 6"-es kijelző, 2520 × 1080, OLED kijelző, 8 magos Qualcomm Snapdragon 690 processzor, 6 GB RAM, 12 Mpx felbontású (f/1,8) + 8 Mpx felbontású (f/2,4) + 8 Mpx felbontású (f/2,2), hátlapi kamera, optikai zoommal, 8 Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), 5G, USB-C, ujjlenyomat-olvasó, hibrid, IP68 védelem, kártyafüggetlen, gyorstöltés 30W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, Android 11 operációs rendszer
Kód:  SOM094ax Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony Xperia 10 III

Mobiltelefon Sony Xperia 10 III Képernyő

A(z) Sony Xperia 10 III készülék esetében teljesen nyilvánvaló, hogy egy úgynevezett okostelefon. Azért fejlesztették ki, hogy gyorsan elérd a szociális hálókat. A három integrált kamera jóvoltából szenzációs képeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, különböző alkalmazásokat is futtathatsz rajta. Memóriakapacitása 6 GB. Teljesítményét tekintve akár 3D-s játékok vagy virtuális valóság megjelenítésére is alkalmas. A(z) Sony Xperia 10 III telefont komoly teljesítményű 4500 mAh akksi tartja életben. Újabb pozitívuma, hogy USB-C konnektorral is bír. Vízhatlan felépítése sokproblémától fog majd megkímélni. A folyékony anyagok elleni védelem szintje: IP68. A gyors internet a mániád? Akkor ezt a telefont az 5G-s kapcsolattal neked találták ki. A(z) SONY mobilja kizárólag Android alapokon működik.

A(z) Sony Xperia 10 III okostelefon fontosabb jellemzői

  • Konfiguráció (SIM): Hibrid
  • Vízhatlan kivitel
  • Qualcomm Snapdragon 690 processzor és 6 GB memória
  • A grafikus chip típusa: Adreno 619
  • Az NFC kapcsolat lehetővé teszi a mobil-fizetést és szinkronizációt
  • A hátsó (fő) kamera felbontása: 12 Mpx
  • A telefon hátulján található kamerák száma: 3
  • Az ujjlenyomat-olvasó növeli a biztonságot
  • A gyorstöltés teljesítménye: 30 W
  • A(z) SONY telefonjának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM
Mobiltelefon Sony Xperia 10 III Oldalnézet
Mobiltelefon Sony Xperia 10 III Csatlakozási lehetőségek (portok)

A(z) Sony Xperia 10 III mobil kamerája és kijelzője

átmérőjű kijelző aprólékos FullHD felbontással rendelkezik. Legnagyobb előnye, hogy OLED technológiára épül. Videókat és szelfiket készítenél? A(z) Sony Xperia 10 III okostelefon korszerű három lencsés kamerájával, melyből a teleobjektív felbontása 8Mpx (f/2,4), melyből a széles látószögű felbontása 8Mpx (f/2,2) a fő lencse felbontása pedig 12Mpx (f/1,8) szerfelett elégedett leszel. A fáziseltolásos autófókusz nagyon precíz és hatékony, ami leegyszerűsíti a fotózást. Egy ügyes kis dióda szükség esetén plusz fényt biztosít. A szelfik szerelmesei pedig imádni fogják a(z) 8 Mpx felbontású előlapi kamerát. Ezen felül 2× optikai zoomal is rendelkezik.

A(z) Sony Xperia 10 III praktikus funkciói

Ebbe a telefonba egyszerre két SIM kártya is beilleszthető, amelyből a második a memóriakártya helyére kerül. A belső memória tovább növelhető egy MicroSD kartyával. A(z) Sony Xperia 10 III mobiltelfon biztonságáról egy szofisztikált ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az NFC funkció lehetővé teszi a mobil-fizetést. Az "On The Go" (rövidítve: OTG) technológiának hála pendrive-ot vagy külső merevlemezt is hozzákapcsolhatunk telefonunkhoz. A gyors hálózati kapcsolat és az alkalmazásokhoz fontos szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Mobiltelefon Sony Xperia 10 III Csatlakozási lehetőségek (portok)

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Xperia 10 III Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Xperia 10 III. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Xperia 10 III. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Xperia 10 III. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Xperia 10 III.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ