A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Sony Xperia 5 II kék

Termékkatalógus
Sony Xperia 5 II kék
4,8 5 értékelés
Mobiltelefon - 6,1"-es kijelző, 2520 × 1080, 120Hz, OLED kijelző, 8 magos Qualcomm Snapdragon 865 processzor, 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, akár 1000 GB kapacitású Micro SD, 12 Mpx felbontású (f/1,7) + 12 Mpx felbontású (f/2,4) + 12 Mpx felbontású (f/2,2), hátlapi kamera, optikai zoommal, 8 Mpx felbontású előlapi kamera, optikai és elektronikus képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), 5G, Jack (3,5mm), USB-C, ujjlenyomat-olvasó, hibrid, IP68 védelem, kártyafüggetlen, gyorstöltés 21W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 10
Kód:  SOM093b2 Gyártó honlapja:

Sony Xperia 5 II kék

A telefon funkciói

158 mm

Sony Xperia 5 II

68 mm

Sony Xperia 5 II

8 mm

A telefon tömege: 163 g

képernyőátló

6,1"

képernyőátló

az operációs rendszer típusa

Android 10

az operációs rendszer típusa

akkumulátor-kapacitás

4 000 mAh

akkumulátor-kapacitás

Mikro-Sim

Nano SIM

SIM-kártya típusa

méretek

68 × 158 × 8 mm

telefon méretei (H × M × M)

belső memória

128 GB

belső memória

kamera típusa

12 + 12 + 12 Mpx

kamera

kapcsolat

5G

a leggyorsabb internet

SD kártya

Mikro-SD 1 TB-ig

memóriakártya-nyílás

tömeg

163 g

a telefon tömege


A Sony Xperia 5 II teljes mértékben lenyűgöz

A Sony ismét megcsinálta. Ezúttal az Xperia 5 II újdonsággal érkezik, amely felszereltségének nagy részét a kiváló Xperia 1 II modellből kapta, azonban ezúttal egy sokkal kompaktabb házba rejtették. Elfér minden zsebben, ugyanakkor lenyűgöz minden fotóst, film- és zenerajongót illetve lelkes gamert is. Nem feledkeztek meg a műszaki beállítottságú felhasználókról sem, akik a telefonnal elérhetik az 5G hálózatokat is.

6,1"

Nagy, filmnézésre alkalmas képernyő.

12 Mpx

Professzionálisan finomhangolt ZEISS optika.

4000 mAh

Az akkumulátor élettartama sem mellékes.

Android 10

Operációs rendszer verziója.



120 Hz-es CinemaWide kijelző

A Sony Xperia 5 II előlapját egy 6,1"-es HDR támogatású OLED kijelző foglalja el, amelyen nem található egyetlen zavaró kivágás vagy szenzorsziget sem. A Sony Xperia 5 II mobiltelefon kijelzője a jelenleg is trendnek számító 120 Hz-es frissítési frekvenciával büszkélkedhet. A kijelző képaránya 21: 9, tehát szélesebb, mint a hagyományos kijelzők, ennek hála pedig sokkal többet nyújt az akciójátékok során, így még azelőtt szúrhatod ki az ellenségeket, hogy észre vennének Téged.


Sony Xperia 5 II telefon Sony Alpha kamera technológiával

A Sony márka az egyik legstabilabb gyártó a piacon, amely professzionális fotós funkciókat kínál. Pontosan ezért a Sony Xperia 5 II készüléke a csúcs-modern Alpha kamerák technológiáját alkalmazza, hogy gyorsan és precízen, páratlan képélességgel és tökéletes expozícióval rögzítse az igazán fontos pillanatokat.

Kiváló kamera külön exponáló gombbal

A Sony Xperia 5 II készüléke háromszoros kamera-rendszerrel dolgozik, amellyel lencsevégre kaphatod a gyönyörű panorámafotókat, a portréfotókat vagy ráközelíthetsz akár a távoli objektumokra is. A ZEISS optikát kimondottan a Sony Xperia 5 II készülékre kalibrálták és a remek ZEISS T tükröződésmentes védelemnek hála nagyszerű kontraszttal készíthetsz igazán tiszta képeket. A tökéletes fotókhoz a Sony Xperia 5 II kamera különleges, a professzionális kamerához hasonló exponáló gombbal rendelkezik.



Sony Xperia 5 II

Snapdragon 865

A Sony Xperia 5 II telefon nem ijed meg a kihívásoktól, hiszen lényegében a legjobb elérhető chip-pel, a Snapdragon 865 lapkakészlettel rendelkezik. Ez teszi lehetővé, hogy valósághű grafikával élvezhesd ki a játékokat.

Sony Xperia 5 II

A Sony Xperia 5 II egy játékra optimalizált telefon

Élvezd a játékokat a maximumon a Sony Xperia 5 II készülékén. A kiváló minőségű 120 Hz-es kijelző mellett könnyedén csatlakoztathatod hozzá a DualShock joystickot is.

Sony Xperia 5 II

Az 5G hálózatok támogatása

A Snapdragon 865 lapkakészlet 5G modemmel egészül ki, éppen ezért támogatja az 5G hálózatokat mindkét Nano SIM kártya esetében a Sony Xperia 5 II készülékén.

Sony Xperia 5 II

A zene szerelmeseinek

Dugd be a kedvenc fülhallgatódat a Sony Xperia 5 II okostelefon 3,5 mm-es Jack csatlakozójába és élvezd a felemelő hangzást a jobb és a bal fülhallgatók egyértelmű megkülönböztetésével és csökkentett, szinte alig hallható, 20 dB-es zajszinttel.


Paraméterek

Kijelző átmérője
6,1" Kész!
Kijelző felbontása
2520 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,1" Kész!
Kijelző felbontása
2520 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,7 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Teleobjektíves kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,7 Kész!
Optikai zoom
Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 2160p (4K) 24fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
21 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
1 000 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,84 GHz (2 840 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 865 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 650 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Csatlakozók és érzékelők

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel) Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdv! Jár fülhallgató a kék színű mobilhoz? Köszönöm a választ.

Érdeklődnék, hogy ajándék fülhallgató jár e hozzá? Korábban fel volt tüntetve.

Kérdések és válaszok: Sony Xperia 5 II kék
Kiegészítők: Sony Xperia 5 II kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Xperia 5 II modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Xperia 5 II modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Xperia 5 II blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Xperia 5 II blau.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ